Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@cukrik580 ja som tu tekvicu kupila v dn zn.Hipp a teda vcera sme to mali 1x a opat to smakovalo,jedacik moj velky 🙂
Baby,skoncili sa mi dobre casy,vcera poobede dorazila po 14 mesiacoch mrcha,nemohla pockat este do polovice septembra,kym sa nevratime z chorvatska? ☹ ale dufam,ze ked ju uz teda mam tak sa mi upravia hormony,mozno zacnem trochu viac chudnut a hlavne,budem mat viac chuti na postelovu gymnastiku,lebo moj drahy trpi teraz akosi viac ako pocas tehotenstva ☹
@biba s postelovou gymnastikou u nas uplna katastrofa odkedy som otehotnela... ☹
Od hipp?no musim to vycihnut 🙂 mam kupene tusim zemiak s tekvicou tak uvidime 🙂 o tom chudnuti ani nehovor...ja mam pevnu volu na bode totalneho mrazu uz mesiac...uplna katastrofa a taaaak pekneto islo...uz mam zase 2kg hore takze zase este tri ...a to ich musim dat dolu do 24.7. kym pojdem na gyndu...nech nema pripomienky ze som vela pribrala pocas tehu...
@sonulka81 malemu v ikei hipp zemiak mrkva taaak chutilo ze az zaspal pri jedeni 😀
novy sportiak otestovany,zatial som spokojna 🙂
ockovanie za nami,plackal menej len sa mi potom este postazoval do uska 😀 v aute zaspal,doma sa zobudil,uz sa aj smial,uvidime co zas vecer 🙂
dokina ze papa uz? ako papa co papa? no a ja v riti...poviem,nepoviem? 😀 😀 😀 tak ja ze papa uz zeleninku a ona ze vyyyyborne 😀 😀 tak dva tyzdne po zeleninke mozete ovocie 😀 😀 😀 ha ha a este mi hovori ze aj tie kasicky su dobre 😀 😀 😀 😀 keby si ty vedela 😀 😀 a ja som sa jej to taaak bala povedat a ona je taka super 😀 najblizsie poradna az 30.9. 😀 dva tyzdne predtym mane zaniest moč 🙂 a este jedna pikoska 😀 😀 😀 vravim jej chyta si usko ale neboli ho,nevadi to? a ona ze keby ho rozbalite chyta si cikulu 😀 😀 😀 😀 😀 odpadnem 😀 v pondelok ma 5 mesiacov a dnesne miery 7290g a 66cm,hlavicka 43cm 🙂
@cukrik580 včera som jej dala keks z dmky išla sa zabiť,no nedám dieťaťu za dve éčka piškotku...a nechala som ich v kočíku boli sme u našich vo zvolene po chate do včera večera a majú dobermana...malá bola v obchode a keď prišla kočík bol zhodený pri bráne od pôvodného miesta asi 6metrov...ja reku vietor fúkal a zhodil...no to víš karle...vysraný psisko vyžral všetky piškotky z krabice a ako hrabala hlavou v krabici odtlačila kočík až ho zhodila sviňa jedna...
@biba baby ja ešte stále nemám mrchu
a ešte kojím,neprikrmujeme,nás je dosť 😝,očko až koncom týždna,bolo strašne teplo a teraz naopak burka a pozerám nosič na chatu,na august ,mám v tom ešte mišung 😝
@barcelona94901 ani ja ešte nemám mrchu a ani nechcem 😉
baby my ideme o 2 týždne na dovču tu na slovensko a určite pôjdeme do aquaparku Tatralandie kvôli staršej dcére. Kúpali by ste sa aj s drobcami v bazéne či ešte nie ? Stále mám dilemu, so staršou sme išli ked mala až cca 9 mesiacov prvýkrát na verejné kúpalisko, tak neviem. Čo mi poradíte ?
@vieraft no simonko je úplne užasný, môžem ho hocikomu dať, na každého sa usmieva, vyškiera, komunikuje, mňa vôbec nemusí vidieť a ani nevyžaduje moju pozornosť, za to keď ma vidí, tak sa hneď usmieva a je vidieť ako je rád, ak sa mu niekto venuje, hneď začne komunikovať, ale vystačí si pekne aj sám, ja v podstate ani neviem kedy ráno presne vstáva, ak sme už my dve s Terezkou hore, ja len potom počujem z izby jeho štebotanie, leží si tam na chrbátiku a s niečím sa tam hrá, kým si vypýta papať, tak on sa takto aj hodinku vie prehrať sám ešte v postielke, ja často krát pri ňom ešte spím, len ho vnímam, že je hore, potom si vypýta papať, nakojím a uložím ešte spať 😉 inak aj Terezka bola samostatná, tiež som vôbec nemusela byť pri nej, sama sa prehrala, ale nespávala tak ukážkovo, v kočíku ako sa zobudila, tak to hneď plač, museli sme ponáhľať domov rýchlo, bola oveľa plačlivejšia, nervoznejšia, aj zaspávanie sme museli trénovať, cez deň spávala len v kočíku, potom doma len na prse, bolo viac problém s ňou, simon je úplne ukážkový, len aby mu to takto pekne vydržalo 🙂
@julin pošli email, pošlem ti knižku 😉
@matkomisko aj ja dúfam, že po príkrmoch sa polepší kakanie, ale my máme opačný problém, simonko kaká pri každom kojení, tak dúfam, že potom sa to ustáli na 1-2 kakanie za deň a budeme čoskoro používať nočník 😀
@vieraft @cukrik580 dnes simonko ani neviem kedy presne vstával, ale okolo 9.30 som ho počula že je už hore, išli sme na kontrolu k očnej, som ho dala do šatky, lebo som nechcela aby mi zaspal v kočíku, keďže vonku búrka, a na ceste od doktorky mi v šatke zaspal, to sa mi už dávno nestalo, že by mi v šatke zaspal, tak neviem čo ho tak unavilo, tak som pochodila ešte nejaké obchody, doma sa napapal, vykakal a už sa pýtal zasa spať a spí doteraz, už to budú 3h 😉
@biba pokiaľ kojíš, tak je potlačené libido, ani mne sa veľmi teraz nechce 😀
@lucul podľa tejto teorie, musí mať Terezka aj simon veľmi slabú imunitu 😀 😀 😀 😀 lebo reakcie na očkovanie žiadne neboli 😕 ale tak fajn, ak to má overené, vyhnete sa očkovaniu 😉 ja som sa práve teraz radila so svojou známou dr. a idem zaočkovať Terezku proti menigokokom, som sa vyľakala po tej správe v TN a keĎ som sa na to pýtala, tak mi to bolo vrelo odporúčané, meningokok je vraj veľké svinstvo, oveľa horšie ako to proti čomu sa riadne očkuje 😕
tak už asi viem prečo mi simonko zaspal v šatke.. teraz sa zobudil a celý horúci, 39.7 😝
po nurofene našťastie teplota rýchlo klesla, volala som pedine, vraj je teraz nejaká viroza, maličké bábätká majú takéto vysoké teploty 2-4 dni, tak uvidíme, chudáčik sa nakojil, ale potom plačkal, strašne sa potil, z hlavičky mu úplne stekali kvapky, potom aj prso už odmietal, ale ako videl striekačku z vodou, tak div že mi to nevytrhol z ruky, tak to ťahal, tak som mu dala vodičky pokiaľ pil, už som aj vysterilizovala flašu s náustkom, ak by chcel, skúsim mu z toho dať napiť... som ho hneď uložila spinkať, lebo stále plačkal, rýchlo zaspal našťastie a spinká doteraz, len ho chodím kontrolovať, chudáčik môj 😕
@cukrik580 simonko po očkovaní nemal vôbec nič, ani nožky neboleli ani teplota, nič, len teda poplakal keĎ ho pichli.... teraz simonko stále spinká už 3,5h, tak dúfam, že to najhoršie prespí, spí v Terezkinej postielke, v jej izbičke... sme ju nechali radšej u babky, aby nedostala aj ona niečo, ak je to viroza nejaká 😕

@cukrik580 co? Ze doktorka domaca? 😀 to je taka doktorka ku ktorej ides domov na kafco alebo ona dojde k tebe na kafco, pokecate aky fasa zivot je zanadavas na system kukne ti do hrdla vysetri ta skonstatuje ze sme proste jedna krv kedze mame vzdy to iste svorne vsetky tri a baby su ako ja kedze ma pozna od 3rokov a dohodneme a tak 😀
Jasneeee zvladne a zajtra ma byt lepsie uz pocko 😉