Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@cerimi77 my dve sme sa v januari videli 2x v poradni na Kramaroch u doktora Turkotu 🙂
@cukrik580 no u nás nič iné dnes nepomáhalo po 10 minútach neskutočný plač najedená prebalená ani smädná nemohla byť...ale hračky ju nezaujímali ani nič...spánky trhané krátke ale častejšie..eštže staršia je už preč z domu a ako na potvoru muž sa zasiera kdesi v Liptovskom na squashovom turnajia dojde až zajtra na večer ☹
@matkomisko vážne? hm.. si blondínka? 🙂
pozerá niektorá futbal? to čo sa deje v Brazílii? 😕 😀
@cerimi77 tak ked pekne kleslo tak uz bude dobre 😉 ma napadlo...si pisala ze bol v satke...nemohol byt z toho prehriaty? neviem teda ake tam byva teplo 😀 len ma tak napadlo...
@sonulka81 no super...zeby zubky?
@cerimi77 uz mi je lepsie,hlava sice boli ale to bude unava...uz som jedla aj cukriky gumenne tak uz je dobre,ale pre istotu uz lezim v posteli 🙂
@cukrik580 vieš čo, nemyslím si, že by to bolo šatkou, už som ho mala aj vo väčšom teple v šatke a pohoda a my keď sme išli von, tak riadne pršalo a práve nebolo až tak teplo, doktora mám 10min cesty.. a ešte ako sme prišli domov, tak bol v pohode, sa napapal a išiel spinkať.. ale už posledné 2 dni som mu merala teplotu, čo sa mi zdal trochu teplejší, ale mal max 37, tak možno už ho tá viroza dlhšie pokúšala a dnes ho dostala 😝
@cerimi77 ano 🙂
My sme prve ockovanie bez teploty boli a druhe ockovanie dva dni teplota
@cukrik580 cukrík,včera bolo dusno,možno aj preto ti tak ostalo,ja som si večer spravila kafíčko
tak simonko je zatiaľ bez teploty, tak neviem čo to mohlo byť, že mu to takto naraz vyskočilo 😕 ale nie je ešte úplne fit, síce sa už smeje, ale nevydrží byť dlho hore a nechce moc papať, tak mi idú prsníky prasknúť 😕
@matkomisko tak asi viem 🙂 viac x sme sa nevideli, lebo simon sa vypýtal skôr, takže som stihla len 2poradne 1 monitor 😀 a ty?
@cukrik580 vy ste boli teraz na očkovaní? teplotu má z toho?
@lucul tak môže byť že telo bojuje ešte s vakcínou, ale že by z ničoho nič takto jednorázovo vyskočila teplota? ako som dala nurofen, tak hneď klesla a odvtedy teda našťastie nič, dnes sme celý deň doma, ak bude ok, tak zajtra by som aspoň na chvíľu v šatke vybehla von... a ďasienka som mu tiež hmatala dnes, ale nič zvláštne som nenašla, síce slintá a kúše všetko, ale o nič viac ako doteraz a spinká dobre, tak zuby to asi nebudú u nás zatiaľ 😕 mohli by počkať, tak ako pri Terezke 😉
@cerimi77 hej vcera bolo ockovanie,este dnes trosku stupla na 37,8 tak sme dali aj cipok lebo bol aj uboleny,mrzuty,dost spal,menej papal,teda nie o moc menej zase 😀 😀 obedik nechcel,vtedy mal tu teplotku tak zjedol len asi tri lyzicky ale neskor zlopol polku bananika 🙂 najprv ho striaslo ako pri citrone ale potom chutilo 🙂
A babyyyyy Samko uz ma jadierka,takze dnes sme boli na klbiky naposledyyyyy 😀 😀 a inak uz je aj bez horucky uz len beznych 37,1 ale radsej sme este kupili cipky lebo uz mame len jeden...
@sonulka81 zuby?ci?
@barcelona94901 moze byt...mala by som aj ja zacat,tlak mavam zase nizky,hlavne ze som v nemocke lezala s vysokym...ale ked ja vypijem len ladovu so zmrzlinou a slahackou 😀 😀 😀
@jeessie Brazília nič nehrala celé majstrovstvá, zázrakom sa dostala až tam kde sa dostala, ale kvalita sa včera ukázala, nemci zaslúžene vyhrali, ale taký výprask nečakal asi nikto....ale tak trochu som to aj Brazília dopriala, lebo oni sa cítia majstri sveta už popredu 😀 a inak by som bola rada, ak by bolo opäť čisto europske finále 😉
@cukrik580 super, že má samko jadierka a teplota už je v norme... a ako mu chutí 😉 ja som si dnes k raňajkám posadila simonka vedľa seba, že ako bude reagovať, ale nejako sa netrhal za jedlom, to skôr za pivovým pohárom keĎ vidí tatka piť sa trhá o 106 😀
baby a musím pochváliť simonka, ako sa pekne pýta čúrať, dnes sme minuli len 1 plienku čo mal počas spánku, to pospal skoro 4h, počas druhého spánku, čo pospal 1,5h už bol suchý a potom sa pekne vyčural do misky, vždy dal najavo že chce čurať, dala som ho nad misku a pekne sa hneď vyčural alebo aj vykakal, ani plienku som mu nedávala, nechala som ho naholo ležať na gauči 🙂
@cerimi77 jeeej,to je zlate,sak hadam nebude v takom teple pocurany 😀 😀 velky chlap 🙂 ako to da najavo? mne sa parkrat podarilo vycihnut ze Samko cura,ked som ho drzala a zrazu teplo 😀 ale teda on "pocas jazdy" normalne za pochodu ani obocim nepohol 😀 😀 salamista,sak co,mama prebali,pri kakani sa zasekne a kaka,to je ine 😀 😀 no veru je to moj zrutik 😀 keby ho vidis co robil ked este nejedaval,teraz ma na haku ze sa okolo neho papa,ked vie ze aj on dostane 🙂 ale sem tam ma hypnotizuje,najma v aute ak daco tlacim 😀 😀 Simonko vie co je v takom teple dobre,čo žranica 😀 stači pivo 😀 😀
@cerimi77 jaj no brazilii odisli dvaja klucovi hraci a bez nich to teda fakt za vela nestalo. ale vcera sme drzali argentine, bo mne ti holandania moc nesmakuju. vsak oni by tam tiez vcera neboli, kebyze nevedia tak dobre filmovat... tak sice futbal vraj nestal za nic (ja som sa sla vcera konecne vyspat, tak som nepozerala), ale som rada, ze argentina vyhrala 🙂
inak, mna by tiez zaujimalo, ako dava najavo cikanie? lebo nasa urobi take prrrr pusinkou, ja to volam, ze si tak prdne puskou, ale casto to urobi ze uplne tesne pred, ze ju nestihnem ani zdvihnut, nieto rozbalit. alebo niekedy az po 🙂
@cukrik580 nasa tiez sa strasne zavistlivo diva, ked pri nej papame, my teda pri nej papame skoro stale, iba ak spi, tak to zmeska. a normalne sa tesi, ked jej davam lyzicku s vitaminom, co doteraz ani pusu nechcela otvarat... tak rozmyslam, ze aj ja jej uz skusim cosi dat, zatial len tak na ochutnanie, ved este mame mesiac cas podla tabuliek 🙂 o tyzden ideme k dr, tak uvidim aj ta, co mi odporuci..
Babule,aj vasim drobcom sa zhustla stolica ked ste zacali prechadzat na prikrmy? Moj Lejo ma od vtedy problem s kakanim,respektive sa velmi narobi a je nepokojnejci,dnes som mu dala cipok na vykakanie,lebo vyse 30 hodin nekakal a kedze na obed cestujeme do tatier nechcla som pocas cesty dake komplikacie.Cipok zabral a po par minutach sa vykakal ale malo presne taku konzistenciu ako tie prikrmy,moze mat s tym problem? Tyzden mu davam raz za den probiotía ale nezda sa mi,ze by to tatial zabrali ☹ rada vy som mu dako pomohla ale nevuem ako,alebo te proste tym,ze je chlapec a s bruskom vacsie problemy????
@biba my máme rovnaké problémy, odkedy ochutnávame príkrmy, ale naša nechce absolútne nič piť iné ako mliečko,nijako to do nej neviem dostať, a pri príkrmoch by sa mali podávať tekutiny. No včera som po kvapkách do nej dostala jablčkový nápoj od Hipp, ktorý mne vôbec nechutil je nechutný. A ešte sa nám osvedčilo zopár sušených sliviek uvarených vo vode a z toho tú vyvarenú vodičku jej pridám k príkrmu, snažím sa jej to robiť také redšie. A ešte aj ked vidím že je nepokojná a chcela by kakať (ona často tlačí a nič z nej nejde, alebo hrozne tlačí a vykaká malý bobek) tak pijem ja kamilkový čaj zdá sa mi potom kludnejšia to mi poradila doktorka ešte ked bola maličká. Ale inak to máme uplne rovnaké, vraj si tá tráviaca sústava aj črievka musia privyknúť na tuhú stravu 😒
@biba
@veronikapodolska veru vodicku treba,mne nechcel nic teraz z tej sosakovej flasky vypije aspon tych 10-20ml denne....aj za to som rada...
baby už som sa to pýtala, ani nikto sa mi nevyjadril, tak skúsim znova lebo mám dilemu ☹
Išli by ste s drobcom na verejné kúpalisko ?
@cukrik580 to som tu čítala že ste s tým uspeli, musím nabehnúť do DMky, a ako to vyzerá ako ten hrnček od aventu, lebo ten máme a ona to stále stláča ďasnami akoby to chcela hryzť a pritom jej pár kvapiek vytečie do pusinky, polku z toho povyplúva no ale aspon niečo 😖

@lucul mne bol Samko uplackany,chudacik,dost ho to bolelo,ale pred spankom sme sa nahlas rehotali spolu ked sme cakali na tata 🙂 Samko mal zachvat smiechu,to sa mu stalo druhykrat ze stacilo zmurknut,dychat,mat otvorene oci a on zachvaty 😀 😀 a potom mi zostalo zle...