Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
čavte kočeny 😀 Tak my už máme na svadbu všetko prichystané,tak si možem konečne vydýchnuť 🙂 Už len čakať a tešiť sa 🙂 V pondelok idem do poradne na prvé veľké sono,tak sa velmi teším a som zvedavá 🙂 Inak mi už nie je absolutne nič,ani neviem,že som tehu 🙂
@jessy212 myslím, že v 16tt je to ešte skoro, najvhodnejšie doba na 3D/4D je od 20tt tuším do 25tt a každý má iné ceny, ale myslím, že tak cca 50e to stojí... morfologický ultrazvuk sa robí v 20tt a absolvuje ho každá z nás, urobí ti ho myslím aj tvoj gyn.... ale potom sú aj takí špeci doktoroi, ktorí sa špecializujú na toto a robia také podrobnejšie sono 😉
@figurka1985 Tak to je super. Ja sa idem objednať v pondelok na krvičku a dúfam, že to bude v poriadku, už budem v 14 týždni, tak snáď sa hodnoty vyšplhnú hore 🙂 určite budem informovať 🙂
@cejara drzim palcreky 🙂
baby čo hovorite na tieto horučavy už aby to skončilo, ja to znašam dosť zle ťažko dycham a nič nevadzem..dnes začiname 14tt 😀 , nevolnosti už nemavam tak často tak som rada a ni unavena až tak nebyvam teraz, akurat z tepla 🙂
Tak vcera nasa Lilinka mala tu cest spoznat pravu tvar svojich rodicov a to sa este ani nenarodila 🙂, boli sme sa kupat v lipote a chudatko moje, to sa v brusku asi este stale toci, po tych vsetkych toboganoch, a tociacich chodnikoch 🙂 dufam,ze som jej moc neublizila, ale bolo paradne, nie je nic lepsie ako najvacsie horko prezit pri vode, parada, tesim sa,ked o rok takto budeme sa clapkat aj s malou 😀
babyyyyyy...konecne mi nie je tak zle ako minuly tyzden a ja sa rano len tak povraciam????bez varovania bez vsetkeho????pochopite to???
Ahojte baby, chcem sa Vás opýtať, boli ste už na NT vyšetrení a trippl testoch? Ja som bola na NT, ale neviem aká je správna hodnota a na tripple testy idem 15.8.2013
ďakujem
@cukrik580 sa stazuj celu tyzden dobre?? Ja snivam aspon o 1dni kedy mi nebude zle 😝 inak ber to ako dozvuky 😀 posledne zbohom pre nevolnosti a ticho ti zavidim ja som z domu nevysla ci brisku ani nepamatam 😲 a z tych horucav ja zvraciam v zaludku kamene nic do seba nedostanem ☹
@lubica1979 ja som mala 2,1 a dr.vravel ze je to ukazkove, jedny krvne testy k nt boli vraj skvele a teraz 15.8. idem na triple
@lucul ja idem tiež 15.8 na trippl test, a v ktorom si týždni?
@lubica1979 14+2tt takze zaciatok 15teho, mne doktor kazal medzi 14.-17. prist, na 15teho mam varovku k malej tak idem vtedy
@mrnousjana ???
A kde sa mam postazovat ked nie tu??? Ved sme tu preto aby sme si pomahali...ci nie?tak som sa asi zmylila...doteraz mi nebyvalo zle tak som chcela poradit...ale ak tu niekomu vadim tak mi to kludne povedzte a ja sa tu z neukazem... 😢
@lubica1979
Ahoj 😉 ja som bola na "kombinovanom" teste v 13stom tyzdni,co bol utz na NT a pritomnost nosovej kosticky a krvne testy hladiny hcg a Papp. Normalny vysledok NT by mal byt mensi ako 2,5-3. Priznam sa,ze tiez neviem, co su to triple testy 😕 ale dalsie vysetrenie mam 19.8. Takze mozno potom,ale to uz Ty budes mat za sebou 😎
@danilee ďakujem Ti, ja som mala výsledok NT 2 mm. Teraz idem toho 15.8. na triple test, to mi doki povedal, že sa bude robiť sono a odber krvi. Tak ty keď si bola na kombinovaných testoch tak už možno nepôjdeš na triple test.
@lubica1979 urcite pojde, ja som bola uz trikrat na krv a teraz zas, muz si robi srandu, ze ci chodim k nejakym upirom 😀
@cukrik580 neber to vážne,to su tehu hormony,kľudne píš,ved ktorá sa tu na niečo nesťažujeme?ja pravidelne na všetko a čo?🙂
ja teda nemožem spávať a už som z toho aj unavená,kým zaspím ,milion krát sa otočím,konečne zaspávam a ups,musím ísť na weco ,ráno vstávam o pol štvrtej na weco,hlad mám,nedokážem zase zaspať a cez den sa vyslovene len plazím v týchto horučavach,doobeda navarím,pripravím atd a na jednej strane fajn,že je teplo,malý sa vyčlapoce v bazéne,na druhej strane ja som ako mucha v týchto teplách 😝
@biba vy už viete pohlavie?ja len,že píšeš Lilinka 🙂
Ahojte kocky🙂Tak poradna super,male trepalo rucickami aj nozickami😀😀😀Zajtra rano idem na odbery a dostanem tehu knizkuuu😀😀😀
@cukrik580 sak to bolo zo srandy myslene, ze ako posledne zbohom ti prisli dat nevolnosti 😀 co ta tak nahnevalo ☹ nechapem sak citaj celu spravu ved ti prajem aby bolo dobre a tisko zavidim nechapem ako mozes byt nahnevana 🤐 neblazni 😉
Dievcata,zienky, damy., maminky 🙂 ani sa mi verit nechce, ale presne totozne pocity som mala takto pred rokom.. A doma dnes oslavujeme prvy polrok zivota nasho februaroveho chlapceka 🙂 ani sa nenazdate a budete si tie poklady stiskat, drzim vam palce.,aby vsetko slo hladko. Mimochodom,ak by sa vam pomaly chcelo vybavicku nakupovat, mrknite aj moj bazarik,postupne uz dokladam vecicky,bo chrustik rastie ako z vody a dalsie babo uz v plane nemam.. ;) vellosti nabeton sadnu ;)

@nijka hej hej foto aj ja mam stale. Uz mam 7 ks. Minule mi dokonca 3 vytlacil. Ale o tomto som nepocula. A na prvom screening-u som uz bola. Musim sa opytat teraz ked pojdem na triple testy tak sa opytam. Som zvedave ci sa to da u mojho Dr.