icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

matabah
5. aug 2013

@bimbo37 ano,ano prvé ,predtým som v zime bola na čistení..takže vlastne druhé?

matabah
5. aug 2013

Ahjojte baby POMÓÓÓC....ja som si teraz večer pri malej potrebe všimla na nohavičkách malinký fliačik takej miernej krvi a ked som sa utrela,tak na papieri taká zrazeninka bedoružovo-hnedá,ako ked končí menzes,alebo začína....bojím,bojím...mala som také nejaké bolesti v podbrušku 2 krát pred večerom...mám dovolenku,lebo robím v školstve,a chodím brigádovat na 4-5 hodín do potravín pri salámy...v pohode robota,akurát som na nohách...čo poviete,je to normal,či mám utekat k Dr zajtra??v piatok mám mat poradnu...áách bože,inak by som hádam ani nevedela,že som tehotná.....nemala som takmer žiadne problémy....dajte radu 😕 dakujem... 😨

cerimi77
5. aug 2013

@lubica1979 pri vyšetrení NT, to ti robil utz a určite musel povedať, či to je ok, alebo nie 😕 Hrúbka šijového prejasnenia je u zdravých plodov cca 1 až 2,5 milimetra , takže tvoja hodnota je ok 😉 ja idem na NT 16.8., to budem v 13t+ a AFP testy alebo triple testy sa robia v 16tt
@ejkapod triple testy ti budú robiť, je to povinné vyšetrenie v 16tt 😉
@cukrik580 @mrnousjana to myslela akože ironicky, že sa "sťažuješ" že ti bolo dnes zle, sú to baby, ktorým je zle každý deň 😀 bolo to myslené akože zo srandy, určite píš a sťažuješ sa ďalej, ja vám teda baby ani jednej z vás nezávidím 😝 😔

cerimi77
5. aug 2013

@matabah ja by som na tvojom mieste išla hneď k dokimu, radšej 100x zbytočne ako 1x neskoro 😕 to si hovorím po poslednej skúsenosti, keď som vo februári potratila, tiež som začala trochu špiniť a k dokimu som išla až o 3dni a bolo neskoro 😕 v tvojom prípade to nemusí nič znamenať, ale aj môže a opýtaj sa hneď či môžeš pracovať ak stojíš 4-5h pritom 😕 držím palce

lucia795423
5. aug 2013

@matabah ja by som tiez hned isla k dokimu...presne ako hovori cerimi77 radsej zbytocne ako lutovat...

matabah
5. aug 2013

@cerimi77
@lucia795423 veru máte pravdu,dávam budíka,radšej pojdem,nebudem na vážkach...potom ozvem,dakujem🙂...zatial je klud,sem tam nejaké pichnutie...a v piatok ideme do chorvátska,veru radšej ja pojdem,budem kludnejšia..

lucia795423
5. aug 2013

@matabah dobre si sa rozhodla...nikdy nevies....drzim palce, nech to nic nieje...urcite daj vediet...dobru noc...

katty137
6. aug 2013

@nijka ja sa vraciam ešte v téme späť... ako druhorodičke mi teraz bruško vystúplo už v 2. mesiaci a to nekecám... leto neleto, nevedela som to utajiť, bola som vždy športovej a rovnej postavy a teraz hups a zrazu bruško, to bolo veľmi podozrivé 🙂 takže ešte som ani knižku nemala a už som s tým musela von :/ ale nevadí, to nejak vydržím... teraz vyzerám ako na koci 4. mesiaca pri malej... ani to mi nevadí, tak som vypustila uzdu a už sa "chvastám" bruškom 🙂 a prsia? to isté ako pri malej... okamžite veľký nárast, zase budem min. o 2 čísla väčšia... a po pôrode ani nehovorím... nevadí, teraz konečne opäť vyzerám ako žena a nie ako vyťahaná koza 🙂 po malej mi prsia zostali úplne hrozné... teraz som taká spokojná mamina tehula 🙂 a dúfam, že ste na tom rovnako 🙂 užívajte si to, je to krásny pocit, keď sa o vás začnú zaujímať tie správne dušičky - hlavne ženy, ktoré to myslia naozaj úprimne a tak radi s vami o tom hovoria 🙂

barcelona94901
6. aug 2013

@katty137 u nás ešte nikto nevie .15,,7 som dostala tehu knižku ,sono,odbery boli a teraz 28,8 idem a potom uvidím ,zatiaľ mi stačí,že my sa doma tešíme 🙂

eliska07
6. aug 2013

Ahojte, mám na vás takú otázočku, keďže si to už nepamätám od prvého tehotenstva. Mám ísť teraz na kontrolu - koniec 11. a začiatok 12. týždňa. Aké sono mi bude doktor robiť? Ešte zospodu alebo už normálne cez brucho? Díky 🙂

barcelona94901
6. aug 2013

@eliska07 mne robí zo spodu vyšetrenie a sono je už uplne iné ,také krajšie,žiadné gélovanie nebolo a ešte aj tehu knižka je modernejšia 😀a gratulujem 🙂

eliska07
6. aug 2013

@barcelona94901 Ďakujem 🙂 Moja tehu knižka je rovnaká ako pri prvom 🙂, ale to nevadí, podstatné je, aby do nej zapisoval len dobré veci 🙂. A s tým sonom.... už som bola dvakrát a vždy mi robil zospodu, preto ma zaujímalo, či aj teraz ešte mám čakať zospodu alebo už normálne.

barcelona94901
6. aug 2013

@eliska07 už vidím,máš 4 ročného ,ja mám staršieho,vtedy tie knižky aj vyšetrenia boli trocha iné,aj to sono 😀 sme sa so sestričkou na tom bavili 😀

cukrik580
6. aug 2013

@mrnousjana mne to moc zo srandy neprislo...mozno hormony alebo co...ale aj slzicky boli.. ☹

anjelik0907
6. aug 2013

@cukrik580 držím palčeky aby nevoľnosti čím skôr zmizli 😉
@amanda683 Ahoj no ako ? na svadbu všetko pripravené ? 😉 sa už nevieš dočkať však ? 🙂
Ahojte babulky 😉 Ako sa máte ? Pozerám, že vy vypisujete aj neskoro v noci 😀 😀 😀 To ja už dávno chrápem, ako ľahne už aj spím . Síce sa celú noc prevaľujem ,ale zaspím o 21:00, maximálne dopozerám nejaký film aj to cez prestávku zdriemnem 😉 Ja som bola vo štvrtok v poradni, brali mi krv a robili ultrazvuk. Maličké sa vrtilo, kopkalo a mávalo ručičkami 🙂 Neskutočne krásny zážitok ♥. Merali sme 4,5 cm a dostali sme aj obrázky 🙂 Mne už nevoľnosti ustupujú ,tak sa teším. Len tieto teploty ...radšej som dnu ,lebo to teplo ma neskutočne unavuje 😎

mrnousjana
6. aug 2013

@cukrik580 tak prepac ale vazne to nebolo myslene zle a uz sa usmej 😉

biba
6. aug 2013

@barcelona94901 nevieme to ale inal nez Lili babetku nepovieme a ja mam pocit, ze sa nam naozaj Lili podarila 🙂

amanda683
6. aug 2013

@anjelik0907 🙂 ano,ano pripravene a tešíme sa velmi 😀

amanda683
6. aug 2013

tak dnes som už po odberoch,mám tehu knižku a dostala som Prenatal box 😀 Dalšie sono 22.8. 🙂

amanda683
6. aug 2013

baby,leteli ste teraz niktore lietadlom ? Mam obavy z tych rontgenov na letisku 😒 aby sa nieco nestalo 😖

anjelik0907
6. aug 2013

@amanda683 to máš zas sono ? Ja už nemám až niekedy 20 týždeň tehulkovania ☹

katty137
6. aug 2013

@biba pozerám, že niekto má meno ako my 🙂 ak sa narodí dievčatko, bude Lilien, to vieme už dávno a tiež ju budeme volať len Lili, ale uvidíme, necháme sa prekvapiť... nechcem si dať povedať... ak bude chlapček, tak meno netuším... 🙂 ale ešte je času a času... prvú máme Leonie, tak druhá musí pasovať k nej, ak by bola baba 🙂 a chlapec? to sa ešte veru uvidí 🙂

cukrik580
6. aug 2013

@mrnousjana tak ok 😉

amanda683
6. aug 2013

@anjelik0907 ano,teraz som mala v 10tt a potom mam v 12tt.

anjelik0907
6. aug 2013

@amanda683 jáj to som mala aj ja ,ale ja som si myslela, že si teraz v 12tt 😉

amanda683
6. aug 2013

@anjelik0907 no ved v podstate som 🙂 11+6.Ale doki mal dovolenku tak dohana 😉

anjelik0907
6. aug 2013

@amanda683 tak aspoň bude miminko trošku väčšie a lepšie ho uvidíte 😉

biba
6. aug 2013

@katty137 tak prezivku budu mat rovnaku, no my budeme mat Lilianu, a tiez dufame, ze to bude dievca, lebo pri chlapcovi vazne netusime ako by sa mohol volat. . . tak ja stale vravim, za1: nech je to zdrave a za 2: nech je to dievca 😀

figurka1985
6. aug 2013

@matabah ahoj. tak ako si dopadla u dokyho?
dufam, ze vsetko v poriadku 😉

katty137
6. aug 2013

@biba my sme rozmýšľali či dať slovenské Liliana alebo zahraničné Lilien... nakoľko máme zahraničné meno pre prvú, tak sme pristúpili k variante zahraničného mena aj pri druhom dievčatku 🙂 na chalana nám je to už naozaj úplne jedno, slovenské, zahraničné, hlavne nech sa nejaké vymyslí 🙂 a samozrejme, že je za 1. správne a u nás za 2. platí pre každého inak... pre mňa baba, pre úplne všetkých ostatných chalan 😀 😀 😀 tak sa na tom smejem, no niekto mať pravdu budeme 🙂 tak musíme len vydržať 🙂