Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@cukrik580 ahoj,podla toho,co tu citam,tak chodis k Hlavackovi.Robil ti uz to meranie nosovej kosticky,lebo mne nie a zda sa mi,ze termin sme uz presvihli .Ides teraz v piatok na prvu poradnu?
@bambulka12 ahoj, ano teraz v piatok idem na prvu, no mal dovolenku, tak co narobime....ty ides kedy? v ktorom si tt?
@bambulka12 este nemeral, teda aspon nehovoril, ale pochybujem, teraz dostanem knizku, mam priniest moc a prvykrat budu brat krv...
Babulky my mame disko dieta 😉 . Meriame uz 6,7cm.Dnes sa tolko mrvilo,ze dr.nešlo poriadne pomerat. Povedala ale ze vsetko ok,srdiečko ma pekne 4 časti,hlava,rúčku,nôžky,nosove kostičky. Na krku vzadu sa jej nieco nedalo presne pomerat lebo co to naše malé vyvadzalo som este nevidela 🙂 . A dr.tiez vravela ze veľký akcnak 😎 . Ale do knižky napísala NT 1,89 mm tak dufam je to OK. Potom este čosi ak dobre čítam NB+,PV nezv.,TR I negat. Vyznate sav tom niekto?
Akurát musim este diabetologovi lebo som mala cukor po tych 2hodinach mierne zvýšený.
@matabah ahoj moja. no ako si dopadla? dufam, ze je vsetko ok. inak ja som mala taky hnedy fliacik na slip vlozke asi v 9tt, ale len raz a inak nic a to bolo vtedy ked som cely den chodila. taka mala vystraha. ale nic to nebolo. vsetko je ok. tiez som bola dnes u mojho gyn lebo tiez ideme v piatok do chorvatska tak aby sme boli v klude. urobil mi aj genetiku a prcek zase narastol, uz ma 4,25 cm hehe. tak daj info, ze je vsetko ok aj u teba a prajem krasnu dovolenku.
Ahoj baby! Je to normalne, ze ked lezim na chrbte na pravej strane bruska mam taku vycnievajucu bublinku. Mala som to uz aj v nedelu, vcera nie a dnes vecer zas.
@cukrik580 som v 15 tt a prvu poradnu som mala v juli,vtedy som aj knizku dostala,to som bola v 11+2 tt a aj krv mi brali,aj moc a teraz idem buduci tyzden v piatok a zas mi bude brat krv.Inak ta sestricka je perfektna a krv berie neskutocne,ani som necitila a to som sa strasne bala 🙂 .Drzim ti palce na piatok a daj potom vediet 🙂
@bambulka12 jujj.takze ty to uz mas za sebou 🙂 a robil ti aj sono.vsak? Vraj robi pri kazdej navsteve...tak som zvedzva...ja sa krvi nebojim chodila sim darovat volakedy a ako 5 rocna som mala mononukleozu tak som zvyknuta....supis ze si popredu.budem sa ta na vsetko pytat 😀 takze tu kosticku nisovu ti nepozeral na utz????ktovie preco a vysledky z krvi budes az teraz vediet?ja by som to chcela teraz...ja tolko nevydrzim...ale myslim si ze mne budu dost neskoro tu krv brat....podla ms budem 13+6 a podla sona 12+4...ale tak hadam vedia co robia...dufam ze nebudu skreslene vysledky lebo ma drbne ked ma naplasia niecim....kolko si pribrala uz? Sa bojim ze ma zdrbka 😀 ale uspesne mi to ide teraz dolu trosku zdravsou stravou.tak uvidime do piatku 😀
@amanda683 ja som sa predvcerom vratila z Grecka, letela som tam v 10 tt a naspat v 12 tt a vlastne mi doslo ze to nie je ziaden rentgen ale detektor kovov (rentgenuju iba batozinu). Myslim, ze bat sa nemusis. Ja som dokonca pri ceste tam pipala (som zabudla ze vo vlasoch mam kovovu sponu, co mi doslo az o dost neskor) tak som musela podstupit osobnu prehliadku, co je troska neprijemne. Ale to s tym uz nesuvisi...
jáj baby este mesiac a hadam aj pohlavie sa dozvieme ja sa neviem dockat
cavte po viac ako 2 tydnoch... ste zapisali viac ako 20 stran... kedy to mam citat??? 😀 ... uvidim ci bude casu sa k tomu vratit 🙂
Ja som včera absolvovala kontrolu u doktora, urobil mi len krátke sono - veľa som tam nevidela, málinko bábätko - ale to bude asi tým, že mi ho už robil cez brucho a predsa je ešte malinké, tak asi nebolo tak dobre vidieť. Ale povedal, že je všetko v poriadku, nič nemeral ani neskúmal. Ja som nevidela ani len biť srdiečko ako minule, ale keď doktor povie, že je to v poriadku, tak mu verím 🙂. On je na tie soná naučený sa pozerať... 🙂 Najbližšiu kontrolu mám až o 5 týždňov 🙂
pozerate si na nete vyvoj po tyzdnoch? jake stranky su najlepsie? ... dakedy davno som na nieco natrafila, ale stratila som to 🙂 a rada by som to sledovala 🙂 .. poradte 🙂 dik 🙂
@kazunomiya tak super 🙂 a v lietadle si to ako znasala ? Nebolo ti zle ?
@nijka jeeej. to je 3D?
@figurka1985 hej hej chvilu sme vcera pozerali aj takto 😉
@os Ja sledujem podľa tohto: http://tehotenstvo.academy.sk/
Aj pri malom som pozerala len túto 🙂
@nijka jeeeej, to musel byt zazitok, co? 🙂 videli ste aj pipika, alebo susuru? 🙂 kolko ste platili?
ahojte kočky,týžden som tu nebola toľko vela ste popísali ,že nestíham čítať
@amanda683 Diky za radu 😉 Musím ale úprimne priznať, že zatiaľ mi je úplne jedno, či malinké bude chlapec alebo dievča 🙂. Hlavne, aby bolo zdravé 🙂. Pri prvom sme chceli dievčatko a máme chlapčeka 🙂. Teraz je to presne 50/50. Bolo by pekné mať dievčatko a skúsiť si inú výchovu, ale na druhej strane, keď vidím nášho drobca, potešila by som sa veľmi aj chlapčekovi 🙂.
@figurka1985 zial nevideli lebo to naše bábo bolo príliš akčné a ani pofotit sa nedalo a ze niektoré zábery boli fakt krásne. Mali sme to v ramci screeningu za 30eur a teta dr.nam tie fotky nejaké dala aj na USB plus jednu 3D taký trošku vacsi rozmer ako klasika nam aj vytlačila. 😉
@nijka jeeej. supeeeeeeeeeeer 🙂 skoda, ze my sme taky screening nemali... :-/ nevadi. pockame si na dalsi 🙂 super, ze je akcne babo, nie? 🙂

@katty137 k partnerovmu priezvisku by sa az velmi zahranicne znejuce meno nehodilo, tak ideme na to takou zlatou cestou 🙂