Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@kazunomiya ved ja som chodila k jednemu,bol velmi naladovy a taky divny,tak som ho vymenila,ked som ostala tehotna,aby mi nenadaval,ze som stara,no ale som urobila velku chybu 🙂
@bambulka12 ja 7.10. 8:20 😀 dufam ze nam povie pohlavicko 😀 ja mam depky za tu vahu, ze co povie ked mi vtedy povedal, ze nemam pribrat a mam chudnut dalej a ja uz 6 hore a to este tri tyzdne co tam pojdem :D
@bambulka12 nebodaj je tento este horsi ako ten predtym? 🙂 Mas vyhliadnuteho niekoho ineho? Ja by som to urcite skusila na tvojom mieste. Prinajhorsom zistis, ze to teraz nejde a vydrzis uz do konca tehotenstva alebo kym sa nebude dat zmenit.
Ja som sa tiez bala co mi kto bude hovorit, preto som oslovila lekara o ktorom som si myslela ze nebude krutit hlavou nad vsetkym. A zatial moze byt.
@cukrik580 chodila som ku Krjakovi,ale som sa bala,ze bude zly na mna,ako na starsiu rodicku,no ale toto by si mi on v zivote nedovolil povedat.Je to moja vec v akom veku budem mat babo,ked sa na to citim a nemam nejake problemy.Inak aj mne potom velice skrotol a ked mi meral malinku,tak mi povedal,ze vyzera byt uplne zdravucka a ze vysledky z amnio budu urcite dobre,ale u mna uz klesol aj ako clovek,aj ako lekar.Dal mi zelezo a magnezko mam brat len raz denne ,ale nepovedal mi,ze zelezo vecer a magnezko rano,alebo opacne,to mi povedala lekarnicka,ze sa to nema spolu brat,ale neviem,preco
@kazunomiya ano,mozem povedat,ze tento je horsi,teda aspon voci mne,baby tu o nom pekne pisu,ale podla mna je to tym mojim vekom.Najradsej by som sa vratila k tomu staremu,ale neviem,ci by ma zobral a je mi to trapne
@bambulka12 no to je priklad toho, ze fakt je to individualne ake mame kto skusenosti. O mojom tu na Konikovi skoro same hrozne veci citam, inde som videla na neho recenzie ze je super a mne sa tiez zda byt fajn. A ta predtym doktorka, tam som isla na odporucanie jednej znamej, ze je dobra, a vobec to tak nevyzeralo. Len chvilami. Akoze bola fajn, ale boli aj veci, ktore mi vadili velmi a kvoli ktorym som vedela ze ako tehotna za nou prist nechcem. Tak som vzala papiere a odisla cim skor. A este mi tam napisala ze nechodim na prehliadky, ked sme pritom boli dohodnute ze nemusim, kym netreba.. nechapem. Ale to je uz jedno. 🙂
@bambulka12 nechapem to preco je taky...ved vobec nie si stara, ano mas svoj vek ale nie si stara...ved kolko zien ma v tvojom veku este len prve...mm co ma sefku, majitelka idei ma 36 a ma prve...nerozumiem tomu vobec :-/ ale aspon ze je malicka vporiadku...to je najhlavnejsie,,,uz to nejako kvoli mimi vydrzis...ved uz si v polke 😉 a mozno si to bude chciet vyzehlit a bude ta cakat s kyticou 😀
@cukrik580 😀 no on,ja a kytica,to nejde dokopy 😀 .Ved ano,aj mama mi hovorila,ze uz to nejako vydrzim,ale co ked nahodou budem mat este dalsie babo 😀 😀
@kazunomiya ved to je to,ze mam dojem,ze mi ani velmi neporadi,mam znamu gynekologicku a vacsinou s nou sa radim,ked mam nejaky problem,len k nej nemozem chodit,ona je v nemocnici a ordinuje tak vselijako ,ale ta je neskutocne zlata a vsetko mi vzdy vysvetli 🙂
@bambulka12 no sak po porode prejdes inam 😀 vyskusas zase niekoho ineho 😀 inak kolegynka mi porodila v nedelu 🙂 este jedna a potom jaaaa a medzitym tri kamosky este a byvaleho kolegu priatelka a este po mne par znamych 😀 sa to nejak rozsuplo 😀
@bambulka12 ja sa svojho pytam, ale minule bol trochu divny, tak som sa s nim velmi nebavila (asi bol po 24h sluzbe v nemocnici unaveny alebo co). Ale raz mi povedal ze nech sa pytam na cokolvek. Ked sa spytam, tak mi ochotne vysvetli vsetko, aspon zatial to tak vyzeralo. No ale najlepsie je, ked ti vysvetli sam od seba, co ide robit, preco, naco, co zistil, a ci je to OK alebo nie a tak. Inak moj ma aj dobru sestricku, co sa tyka vsetkych tych krvnych testov tak k tomu mi vsetko vysvetluje ona.
@cukrik580 ved aj okolo mna su same tehulky 😀 .Uz aby som mala malinku a nikdy uz k nemu nepojdem,ak nevymyslim dovtedy volaco 😀
@bambulka12 aaaale, neboj, my sa vsetky spojime a ochranime ta pred tym bubakom 😀
@kazunomiya ja som taka sklamana,lebo ked som aj mala ist na tu amniocentezu,tak mi nikto nic poriadne nevysvetlil,tak som sa bala,ale nakoniec to nic nebolo 🙂
@cukrik580 zlataaaaa,dobre,tak nabuduce pojdeme spolu 😀
@bambulka12 ok, ja si ta nedam, pojdem ako bodyquard ci jak sa to pise :--D
@cukrik580 no len aby sme sa obidve neroztriasli od strachu a neutekali domov 😀
@bambulka12 ved toto, ale nechcela som sa tak zbabelo priznat 😀 este aby si ty nechodila so mnou 😀
@cukrik580 tak ja som bojovnicka o tom po tom,ale vcera mi vyrazil dych,normalne lutujem,ze som mu nevynadala 😀
@bambulka12 mala si...ale v takej situacii clovek straca rec...co uz...kopneme ho do zadku ked nebude posluchat 😀
@ejkapod paradicka, supis ze je vsetko ok 😉
@ejkapod super,hlavne,ze je v poriadku 🙂
@cukrik580 prave som objednala dvoje satickyyyy 🙂
@bambulka12 parada, aj ja chcem uz farebne nakupovat 😀 inak vo stvrtok je daco na agre, idem s kolegynkou...ona bola aj minule, mali by tam predavat slovensky vyrobcovia, ona tam minule nakupila aj pre miminko aj pre starsiu dceru 🙂 tak som zvedava kolko zase oplieskam 😀 aj ked neviem este pohlavie 😀
ahojte baby ja som v 20 týždni tehotenstva a už vieme že to bude dievcatko manžel sa tesi kedže už mame synceka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@bambulka12
@cukrik580
Uf baby, ked to citam, stupa mi adrenalin 🙄 lekar, ktory takto stresuje buduce mamicky a posudzuje ich vek (mimochodom este som nepocula, aby 36 bol neskory vek pre babatko) moze byt podla mojho nazoru jedine zadubeny provincny sarlatan, ktory by nemal dalej vykonavat svoju profesiu 😖 😖 Rovnako by som si nechala dokladne vysvetlit a preverit, ako je mozne, ze len skrz svoju dovolenku zanedbava dolezite vysetrenia a nepodava kompletne a podrobne informacie o tak dolezitych a citlivych zakrokoch ako napr. amniocenteza a tiez poriadne neupozorni na sposob uzivania liekov. Neuveritelne. Okamzite by som zmenila lekara, ktory nie je ani omylom profesionalom..Chapem, ze sme v delikatnom stave a nechceme riesit zbytocne konflikty... ale predsa lekar by to mal chapat v prvom rade.

@bambulka12 tak napriklad ja nemavam modriny nikdy a moj ocino stale, tak by som ho asi do riti poslala 😀 mne to este nepovedal, ale neviem ku mne bol zatial taky super, aj ked mi brali prvykrat krv, tak on ze no takto si povedzme, ked bude riziko 1:1000 alebo mensie, tak mozeme byt najstastnejsi na svete a ked som potom prisla, uz som vedela, lebo sestricka mi povedala 😀 a on, ze no parada, viac sme si ani nemohli priat a aj ked mi sono robi a vidi ako sa usmievam, tak sa usmeje aj on az mu oci zaziaria 😀 neviem proste ho nechapem ze je uplne iny ako bol pri prvej navsteve cez tehu...ty si k nemu kedy presla?az ako tehotna?komu si chodila predtym?