Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@cukrik580 😀 Lidl by sa nam mal podakovat za bezplatnu reklamu 😀 😀
@jessy212 tak to by hadam malo pomoct 🙂
@cukrik580 bože baby ,ja ešte vobec nič nemám ,ani vecičky,niektoré už kočíky maju vyhliadnuté ,ja vobec nič ,ani teda do porodnice nič,,si už pripadám divne ,dufam,že to s mojim v tom Polsku a kade tade dobehneme,nakupime ,že bude času 😀
doktorovi som hovorila včera ,že niektoré máte výbavičku,poznáte pohlavie,že veselo nakupujete ,akože moj mesiac ,aby vedel a on sa tak na mna usmial ,že kľud ,že to je ešte skoro ,že nech ma nechytá zbytočne panika ,že sme v polovici tehu ,ale tak jemu sa to povie,že áno? 😀 ale ja by som už tiež rada aspon pár vecí už mala ,no som rada ,že mojho už pustili z nemocnice ,že malemu stíham školu riešiť a že snad už si tiež užijem tie nákupy ,no mna chytá panika aj z toho,či zoženiem všetko čo potrebujem dokupiť malemu veci na zimu v jeho veľkosti,lebo tam sa tiež teda niekedy nalietame aj mimo mesta,kade tade ako také opice ,pozerala som aj tesco,tam dokladali veci,v starom tescu aj veľkosť 134 ,ale teda na jesen doložia tenučké nohavice? to už čo je 😀 a tehu nohavice ešte musím zohnať ,také normálne,teplejšie a jasné,číham si ebay ,jáj a známa mi hovorila,že bola mrknuť tiež tehu veci na Palárikovej,že ju otočili naspať ceny ,,že ani nedopozerala čo tam maju,tak drahé ..
@kazunomiya na to dakujem cakaaaaaam veru 😀 na konovi si za to platia a my len tak same od seba 😀
@barcelona94901 na tehu veci sa chystam cez vikend do CundA do BA 😀 duuuufam, ze budu mat aj na slonov nieco, inak mi zostava jedine drahy bonprix ale proste v teplakoch stale chodit nemienim... inak na vecicky pre mimi sa oplati ist aj do hlohovca do PEPCA u nas este nie je a toto je najblizsie, kupila som body za 1,29 e polodupky za 1,49e podbradniky take podsite za 1,29e vselico tam je...nie je to ako z HM ale za tie ceny sa to fakt oplati...su to polske vecicky a co som brala tak vsetko 100% bavlna mali aj na vacsie deturence ale ake veci a co a jako neviem, nepozerali sme, ocino si mikinu kupil za 6 e a to teda ocino si hocico neoblecie na seba...a maju tam aj do domacnosti veci, vselico...mne sa ten obchod veeelmi paci, chystame sa tam cca o mesiac, ked do hlohovca pojdeme objednat kocik 😀
@barcelona94901 a s vecickami nestresuj, naozaj je este cas 😉 to len my mame veeela volneho casu a nevieme co od dobroty 😀 ja chcem mat do konca novembra vsetko nachystane, v decembri len drobnosti a bude sa prat a zehlit aby som uz mala klud, ale ako sa poznam, tak nieco budem kupovat este s kontrakciami 😀 to su len moje velke plany 😀
@barcelona94901 pohoda este je cas pri prvej sme takto len kociky zacali riesit ale veci vobec mala som termin 5.11.a veci som nakupila komplet v auguste od jednej znamej a teraz mam len kocik co mam po malej ale veci ma nejak nelakaju riesit ale za to pre malu som uz vcera objednala balik 😀 sice mi tato vravel ze mam nieco rovnake objednat aj "mladsej" ale ked este neviem co cakame tak naco len ti moji dvaja o inom ako o sestricke nevravia 😀
@kazunomiya hehe, no vidíš, keby som bola vedela. ja mám lidl na dunajskej cez cestu, hrozne rada tam chodím. a v pondelok som ich tam okukla, mali ich ešte celkom veľa a v utorok ráno posledný jeden. som normálne nechápala, že sa im všetky predali.
@barcelona94901 ahoj moja, bud úplne v pohode. my nemáme okrem jedného hracieho macíka čo púšťam prckovi na dobrú noc, vôbec ale vôbec nič. takže nie si sama. jediné čo sme pozerali je kočík, teda jediná vec ktorou sme si istý, že objednáme koncom októbra. ale inak vôbec nič nemáme. a nejako sa zatiaľ ani nestresujem, a ešte ani nevieme čo to bude, takže nemáme sa kam ponáhľať 🙂
@bimbo37 presne, v pondelok som tam bola ked som isla z roboty a mali ich este dost, bola som si ista, ze v utorok este budu. A neboli ☹
V "nasom" Lidli na Trencianskej boli v pondelok vecer 3 z toho jeden som kupila ja, takze tam uz tiez vcera asi sotva ostali nejake.
@biba to mas super, ja som sa akurat s anickou chcela dohodnut od marca ale ona by mohla az podvecer a mne by vyhovovalo doobeda, starsiu supnem do skolky, mladsie vezmem so sebou ak bude ustretove, lebo pri malej som dost pribrala ked som si dala antiku predpisat a to islo pred nou kojenim krasne dole ☹ aj ked ja som velmi chudnut nemusela z porodky som isla lahsia ako pred tehu 😀
dík baby ,ste zlaté,ale ja to tak nejak na každom kroku teraz mám,že všetci už skoro všetko maju,kupuju 😀
a som sa rozhodla ,že spravím žemlovku pre synátora
a skusim dusené jablčka ,čo to spraví,či to nebude lepšie..taku chuť mám na ne a tak sa spolieham,že možno od tepelne spracovaných mi nebude zle ,držte palce ,ked ja tie jablčka neviem dostať z hlavy 😝 😀
@barcelona94901 tak dobru chut 😉 vidiiis mozno v piatok spravim aj ja zemlovku 😀 dnes mam este gulaaaaas, tooolko ho je 😀
dnes mi prisli korunky-PN tak uz musiiiiiiiiiim minat 😀 objednala som taky prechodny overalcek chlpaty c. 62 😀 5e aj s postou 😀 musela soooom 😀 nehovorte to mojmu manzelovi 😀
@cukrik580 moj ešte nemože normálne jedlá,takže tomu sa vyhýbam teraz v kuchyni, aby mu nebolo ľuto a všetko na vode o takom gulášiku može ozaj len snívať 😝 ,nie mastné,nie tučné,nie korenené,také potraviny čo nenafukuju ,sme to vychytali ,mne robí zle zelenina a on dietu 😀 a včera na kontrole sa pýtal na stravu ,na lokše,kačicuuu ,lebo o tri týždne bude jarmok v Sturove ,tam chodíme rok čo rok ,tak si myslel,že to už bude mocť jesť a doktor ,že jedine ,že by chcel znova si zopakovať operáciu ,tak moj taký smutný ,on je chudučky,ešte aj schudol a teda zjedol by aj slona keby mohol 🙂
tak aspon špunt náš ,ešte že má normálnu stravu,teda ak odmyslím,že ten je vegetarián a uvidím čo spravia tie dusené jablčka so mnou ,ak by mi nebolo zle,bolo by to super ,lebo teraz všade len jablčka vidím a toto tehu je fakt tak inééé 😀
@barcelona94901 no mas to pestre...to by ma teraz zabilo...v rozhlase vyhlasovali ze prisli predavat masko a ze bocik az som sa zacala obliekat ze idem na nakup a potom pocuvam ze z polska, tak som sa zvrtla 😀 ocino vravel ze by mali kacky dnes predavat, ale nic nevyhlasuju, tak neviem...cakam cely den, kazal mi dve kupit, ze jednu pre nas a jednu pre nich 😀 do toho sturova aj nasi chcu ist, tak dufam, ze ma vezmu :-d milujeme jarmoky, budem na teba mysliet ak pojdeme 😉
@cukrik580 mna varenie baví,len mi je teraz mojho ľuto,že nemože no.. 😀 a to Polsko,to som zažila na Orave,tam v každej dedinke chodili maso,mliečné výrobky a ľudia naučení,normálne fronta,auto ešte ani nebolo vidieť 😀
na dedine kde sa budeme sťahovať,to ešte nefunguje,viem že v okolí hej,ale tam starosta tuším tiež poliakov spomínal a ešte by mali byť nejaké stánky raz do týždna ,pre miestných,že prídu aj so zeleninou a ták,som zvedavá čo to bude 🙂
@barcelona94901 a kam pojdes na dedinu? u nas chodia s kadecim, aj oblecenie aj v stredu mliecko vozia 🙂 dnes aj kamenari tu boli 😀 kupovala som od poliakov....a nebol problem, ale ocino ma dodzubkal, ze teraz nech neriskujem 😀 inak s nimi nemam problem 😀 aj ja rada varim, ked mam klud a mozem sa s tym pohrat, nerada varim a peciem z donutenia 🙂
@cukrik580 10km od nr 😀
@barcelona94901 neprezradis a neprezradis 🙂 to moze byt cokolvek 😀 tolko smerov sa tu da vybrat 😀 my sme v Podhoranoch 😀
@cukrik580 Podhorany sa mojmu páčia veľmi ,aj domy tam pozeral ,jemu Podhorany učarovali, aj je to blízko ,
ale pošťastilo sa nám iným smerom,vlastne cez les od vás 😀
@barcelona94901 budeme sa navstevovat cez les s kocikmi 😀 je tu pekne ale ja som tu nestastnyyyyyy zemepaaaaaan...esteze mam mojich hafanov dvoch a nasu korytnacku a internet, lebo inak tu nemam nikoho a este aj muz robi na hovienko a od oktobra bude robit od 10-18 ☹
@cukrik580 no vašim smerom viem,že na hríby chodia 😀
ja som u vás len raz,dva krát bola a kusok len ,takže som ani nevidela celu dedinu ,to sme boli s mojim ,on veľmi chcel ísť tam ,inde ani nepozeral,ale toto nám padlo uplne pred nohy a bolo 😀
ako to tam bude tiež neviem,viem ,že je tam kopčisko detí ,aj na našej ulici,v susedstve ,to je fajn
ja som teraz Zobor síce ešte,ale detí je tu veľmi málo,v tejto časti a nám sa tu ani nepáči ,tešíme sa preč,jediná výhoda čo tu máme je blízko do školy,do parku ,do lesa a tým to pre nás hasne,kopec starších ľudí,bez detí ,alebo už skoro dospelé deti..asi tak..a žiadný kľud ,žiadné sukromie,hoci sme v rod.dome je to tu už dom na dome 😖 z bytu sme ušli ,pretože to nebolo pre nás ,susedia všelijakí ,iba ten balkon..no ako pre nás otras ,teraz aj z mesta utekáme,hoci Zobor je tak zvlášť troška ,ale je to tu fakt dom na dome a pre nás žiadné výhody ,koľkokrát sme prišli z tej dediny rychlejšie ,než zo Zobora na taku klokočinu .. 🙄 my asi patríme na dedinu a tiež mám dvoch hafanov 🙂a tá pracovná doba tvojho,no dakujem pekne,celý den zabitý:(
moj robí od 8 do 16 ,niekedy je dlhšie,či si prinesie prácu aj domov,alebo musí skočiť aj cez víkend,ale našťastie v tom má fajn šefa,že ten ked treba,pustí ho ,čo nie je všade pravidlom..
@barcelona94901 keby moj aspon zarobil...ale nedonesie ani 500 e, takze je to o ... mne dnes dosla marodka ze 336,60 takze parada...ale tak co uz... bojim sa ze miminko ho ani poriadne poznat nebude a on sa tiez boji, ze ho nebude poznat...lebo jeho sa deti nevieme preco boja a nechce aby to bolo aj s vlastnym...ked pride domov, tak my pojdeme haji...ani do obchodu behnut ani nic poriadne...ach jaj ☹ ale tak co uz :-/
@barcelona94901 mate suprovy min porodu
@cukrik580 moj má plat,že och,dovidenia ,podobne ,nedá sa to porovnávať s nejakými štatistikami a iným krajom..ved vieme ako to tu je platovo :(
ale vieš čo ja ked pozerám okolo nás ,toľko ľudí prišlo o prácu,alebo su v zahraničí,ježíš tolko ľudí odišlo,aj cele rodiny,staršie,mladšie deti ..,tie platy su fakt ubohe ,koľko ľudí ani nevyplatili,,,starý,mladý človek,či s rodinou,fakt katastrofa a potom su takí,čo nevedia čo od dobroty ,že človek len žasne 🙂
ja mojmu hovorím,dobre že sme zdraví,že máme zdravé dieťa,aj teraz ked bol v nemocke to sám už videl,pochopil,čo je fakt doležité a čo nie a videl ľudí vo svojom veku ,čo maju ťažké osudy,životy a aj ked teda sme zažili stres,strach,som rada aj za tuto skusenosť,nás to aj posilnilo,hlavne mojho frfloša, iné je počuť,vidieť v tv,z okolia..sa dozvedieť a iné ked to vidí na vlastné oči 🙂

@kazunomiya mne dr predpisal zevraj nejake mg pre tehotné a tam je az 500mg. Takze ich mam brat len rano a vecer. No som zvedava ci to pomoze ale dufam ze hej.