Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@bambulka12 ja mám aj obvodáka ,ku ktorému patrila ešte moja babička 🙂 otec ,mama,celá rodina , mám pocit,že vyzerá stále rovnako aj s jeho sestričkou ,len my pacienti starneme 😀
Babyyyyyyyyyyyyy,objednavala som od jednej baby odtialto pre malinku dvoje saticky a dnes mi prisli a su neskutocneeeee,krasne,ja sa tak tesim 🙂 je normalne,ze ked som zbadala tie mrnave saticky,tak mi az slzy vybehli 🙂 .Ked budem mat cas,dam fotky a este ako darcek mi poslala take mrnavucke elastaciky 🙂
@bambulka12 ta nalepka je paradna to by sa aj mne zislo jazdim kazdy den do prace
@aplless ja tiez kazdy den jazdim,tak som si to objednala,ale aj z recesie,je perfektna 🙂.Teraz som na tablete,ale ked budem na pc,poslem ti link,ak chces 🙂
@bambulka12 ok
Placem od stastia,volala som na genetiku a vysledky amniocentezy su dobreeee,budeme mat zdrave babatinko!!!Teraz si mozem povedat,ze som stastna !!!
@bambulka12 jupiiiiiiiiii.ja som taka stastna prestastna ako keby bola moja 🙂 az mi slzicky vybehli.gratulujeeeeeem.ja som to vedela 😉 jupiiiii
@bambulka12 a tusim mame rovnaku podlahu 😀
@cukrik580 dakujem Jani,ja sa tak tesim,ako male dieta.Mala si vidiet vyraz tvare mm,ked som zlozila telefon a zacala plakat 🙂.
Podlahu sme kupovali na Novozamockej v tom obchode,uz som aj zabudla,ako sa vola 🙂
@bambulka12
@cukrik580
@aplless
@lucul
@biba
ahojte twixky a vsetky ostatne 🙂
pravidelne vas tu citam, a chcem sa spytat- mavate aj vy niekdy take ako keby menstruacne bolesti? Ja som doteraz skoro nic necitila (obcas pichnutie na pravej, alebo lavej strane), ale dnes v noci to bola intenzivna bolest menstruacna. Nie az taka silna, ale citila som ju poctivo, dokonca som mala pocit, ze ako keby pulzovala...
Nemohla som od 3.rana spar do 6.tej. potom to trosku ustupilo. Rano som samozrejme utekala k dokyne, ale dnes nanestastie neordinuje, tak nie som o nic mudrejsia. sestricka mi kazala kupit si magne b6. tak som posluchla. Uz je to lepsie, citim sa fajn, ale v podbrusku citim taky "teply tlak". neviem ako to mam opisat. Doteraz som ho vobec necitila....
Neviete, cim to moze byt? Stava sa to aj vam?
@figurka1985 ja ti v tomto asi neporadim,ale mozno je to tym,ze ti tvrdne brusko,mne to tiez robieva,zrazu zacitim taky tlaka tiez si davam magnezko 500 niekedy aj tri krat denne,uvidis,ale ak to bude nejake intenzivne,behni radsej na pohotovost.Drzim ti palce 🙂
@bambulka12 urcite na pohotovost pojdem, ked sa mi to vrati, alebo zhorsi....
a moze tvdnut brusko 3 hodiny v kuse?
@figurka1985 to asi nie,mne stvrdne tan na chvilocku a potom to prestane.Radsej chod a budes aspon kludnejsia 🙂
@bambulka12 ta nalepka na auto je uzasna...prosim ta posles mi link?
😅
@figurka1985 mne brucho tvrdne ked nieco tazke nosim alebo dlho chodim a v poslednej dobe pri soferovani mam len magne b6 zatial vsetko ok, ale ak by si mala nejake problemy radsej na pohotovost, mne dr.vravel radsej 100krat zbytocne ako raz neskoro 😉
@lucul presne to si myslim aj ja...
je mozne, ze som sa vcera "premohla". boli sme na dlhsej prechadzke, a s muzikom nevieme chodit pomaly, tak to bol skor pomaly beh.... este som si aj zaskakala- len tak z miesta - kvoli fotke... mozno aj to prispelo k tomu.
Pockam, co bude do vecera. kazdopadne to budem riesit bud na pohotovosti, alebo v utorok s mojou dokynou- mam poradnu.
Drzte sa, a opatrujte sa :-*
@larusik
@aplless tak baby,tu je link 🙂
http://www.abenys.sk/samolepka-na-auto-jazdim-o...
@figurka1985 dufam ze bude vsetko ok, mna sem tam trosicku pobolieva, ale nie tak ako pri ms...to som sa az po stenach skriabala kolkokrat...ja som to vcera tiez prehnala, tak to bolo so mnou zle zle zle, ale uz je nastastie ok 😉 vela stastia a ak sa to naaaaaahodou vrati tak sup sup na pohotovost... 😉
@cukrik580 dakujem pekne 🙂 aj ty sa opatruj 🙂
ja som nikdy nemala bolesti pri ms, iba ked som prechladla- raz-dva krat do roka. takze som to citila intenzivnejsie 🙂
@figurka1985 Fuuuha, tak to netusim co moze byt, ja mavam sem tam take pichnutie,pri bocnom pohybe,ale menstruacne krce, to nie, ale mozno to je iba zvacsovanie sa placenty, alebo tak. . . . predsa len v tele sa nam deju take vseliake veci, ze cokolvek pre nas ine, moze byt normal, ale radsej chod k doktorke. . . radsej byt za hysterku ako potom lutovat. . . 🙂 ale ja som optimista,tak verim, ze to je normal 😉
@figurka1985 ja som teraz taka stastna a straaaasne dufam, ze po porode sa to zmeni, lebo ja som mavala katastrofalne bolesti...mozno mi to pomoze pri porode 😀 ze uz budem zvyknuta 😀 ja som mavala horucky, ziadne jedlo, zle zle zle, 4 paraleny aby som mala na pol hodku pokoj...a nesmela som byt doma aby som na to nemyslela...kolkokrat som mm prosila aby ma zabil lopatou 😀 no strasne nieco len pomysliet a nie este zazit .-D
https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-ciapky-r... aha babyyyy prave som si objednala tu druhu capicku s ockami uskami a nostekom 😀 vcera sme v BA pozerali a ze 9 eur tak tato mi pride ako zadarmo 😀
Ahojte maminy,chcem sa len spytat kolko ste doteraz pribrali????,ja koncim 20.tyzden a pribrala som uz 6kg 😕 lekarka mi tvrdi ze je to strasne moc,ale pritom to na mne moc nevidno,brusko uz sice mam ale rifle stale obleciem tie iste..teraz mam 66kg

@barcelona94901 ja odpadnem 😀,tak syn si moze povedat,ze to bola jeho prva laska 🙂 .
Ja som s Belicovou tiez spokojna,len naposledy mal syn zvyseny cukor a robila so mnou poriadky,ze urcite nieco sladke pil pred vysetrenim,alebo zjedol a tak a pritom moj chalan je taky zodpovedny v tomto,ze sam si sledoval,aby nic sladke nezjedol,ani nevypil den pred vysetrenim,ale asi mala vtedy zly den 🙂 .Neviem,dokedy bude robit,ci uz nepojde na dochodok,lebo tiez netusim jej vek,ale ked si zoberiem,ze mam 38 a chodila som k nej uz ako dieta,tak uz asi bude mat dochodkovy,nie?