Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
Mamičky aha - kuk na S DEŤMI DO MESTA : https://www.facebook.com/pages/S-DEŤMI-do-mesta...
@figurka1985 och to ti trochu zavidim, lebo ja neviem ci to citim alebo nie, ale je zase pravda, ze pri mojom zivotnom rytme, ked sa nehybem,necvicim a neposkakujem, je aj babo rado, ze ma pokoj a nic ho nenatriasa 🙂 takze pokial nedostanem poriadny kopanec niekam do zaludka, asi o nej ani vediet nebudem 🙂
@mirka_st aj moje prve, aj moje kludne tehu bez nevolnosti aj ja mam 164 cm 😀 este aj TP mame rovnaky 😀 a este sa ma vcera mamca pyta, ze neschudla si 😀 skoro som odpadla 🙂 a naozaj mam o veeeeeeeeela kil viac ako ty...a to som pred tehu dala dolu 20 kg, takze mam rezervu, ale nechcem tie kilecka spat...ale ani nemienim hladovat 😀 ako bude tak bude a z blbych poznamok a reci si nic nebudeme robit, oki? 😉
@mirka_st To je uplne individuálne.. ja som napr. stále -4kg od pôvodnej váhy na začiatku tehotenstva, a bruško mám teda už riadne. Mne zas lekárka vraví že už musím priberať... a nerobím si z nej hlavu 🙂
Vôbec sa nestresuj či si pribrala malo alebo veľa hlavne že malé j ev poriadku a váha sa bude riešiť až po pôrode 🙂 veď ju budeš zhadzovať ty a nie lekárka 🙂
@biba joooj. to si pockaj este par dni 🙂 moje zacalo tak zretelnejsie kopkat v 19 tyzdni, v 20 tyzdni to pocitil aj muzik na ruke, a teraz zac. 21.tyzdna uz veselo hocikedy pocas dne. Minule ma tak koplo do ladviny- och.... 😀
ale akonahle polozi moj muzik ruku na brusko, prestane... 🙂
Za chvilocku si to uzijes aj ty 🙂
@mirka_st ja som skoncila 19 tyzden a pribrala som 6 kg.... a vobec sa nikomu di tera nezdalo vela...prave ze vraj malinke brucho mam...
Ahojte.. tak ja som mala vcera taky pocit 2x akokeby tukanec.. ale neviem ci to bolo ono.. jaj od vcera ma chytila taka nadcha ze dnes som ko.. ☹ ... tak som bola v lekarni tam mi dali nejaky caj na imunitu, celaskon a homeopatika...tak dufam ze to zaberie.. a rychlo to prejde...a dufam ze to babu neuskodi 😒
@e.l.i ja som už dva dni doma,pretože som prechladnutá,paralen,citron,čaj.. ,deka ,kapesníky a mk 😀
@barcelona94901 no veru aj moji najlepsi spolocnici- vreckovky, caj, MK, postel.. 😀
@danilee ja idem na morfo utz 7.10. , to budem tuším v 21tt a ak sa bude dať urobí mi aj 3D/4D, aspoň tak som to mala pri prvom tehu, a som bola rada, že to mám takto pekne 2v1 a za jednu cenu 😉 ... to 3d/4D ak ti to neurobili teraz, tak si to daj urobiť aspoň po 3-4t od morfo a myslím, že to bude v pohode, ale ja som tiež skôr za čo najmenej utz počas tehu 😕 a ja som pri prvom tehu na morfo videla ako sa krpce hýbal, metal, robil premety a v podstate som skoro nič necítila a necítila som nejaké extra pohyby do konca tehu, žiadne kopance u nás neboli, som bola fakt rada, ak som niečo zacítila a videla, ono asi záleží aj ako je dieťa uložené 😉 a pri prvom som bola na kramaroch a teraz pôjdem asi zasa 😉
@aplless neviem či sa dá vyšetrenie na tehu cukrovku odmietnuť, ale ak by si ju mala, a neriešila si to, mohla by si tým vážne ohroziť svoje bábo, takže to je jedna z vecí, ktoré jednoducho musíš zvládnuť a ver mi, že sú oveľa horšie veci ako vypiť pohár sladkej vody 😉
@biba to ťa čaká morfo utz a krv ti brali na AFP testy, takže všetko čo je potrebné ti robili, neboj 😉 ja nie som za časté utz počas tehu, môj doki však robí utz na každej poradni, čiže každý mesiac, ale to len tak narýchlo, len pozrie, či mimčo žije a ja som teda tiež spokojnejšia... minulý pondelok mi tiež brali krv na AFP testy, dnes som si uvedomila, že mi nevolali - mali volať v prípade zlých výsledov - tak ešte pondelok by teoreticky mohli ale ja verím, že to je ok 😉 a s tým cvičením súhlasím, ja som cvičila pre otehu, a aj som pokračovala počas tehu, len keď prišli tie horúčavy, tak ma to nejako zmohlo a dala som si pauzu a tá pauza trvá akosi dodnes 😝 krpec mi dáva docela zabrať, tak pohybu mám docela dosť, ale cvičiť určite začnem, ale už pozvoľnejšie 😉
@mirka_st môj lekár absolutne váhu nejako nerieši, keď som bola pri prvom tehu na tej cukrovej vode, tak skôr tá doktorka mi hovorila koľko by som mala max pribrať, že všetko navyše je zbytočné a budem mať len problémy to zhadzovať - akože, nič nové pod slnkom mi nepovedala, ale teda tie narastajúce kilečká som akosi nevedela spomaliť - a môj gyn sa na to len pousmial a opýtal sa ma, že či som tej doktorke povedala, že som tehotná 😀 😀 😀 a povedal mi, že sa nemám v ničom obmedzovať, že všetko je v poriadku... asi by riešil váhu ak by som mala nejaké problémy, alebo by som fakte že mega priberala, a robilo by to problém bábu, ale ja som pribrala tuším 16kg, teraz už mám +4kg 😝 ale teda mne vôbec nie je zle a nemám ani žiadne zmeny chute, jem všetko tak ako pred otehu 😉
Babyyyyyyyy.moze sa med pokaxit??? 😀 asi debilna otazka ale muz med nekonzumuje a v lete ani ja nie ale zacina byt chladno a vtedy ja mooooozem cajik s medikom...okrem ineho 😀 a mam doma...v jednom je asi polka a v druhom skoro cely...to ze scukornatel to neriesim.ten viem ze je domaci od kolegynky a nesmrdi nie je plesnivy ani nic.mal by byt vporisdku...ale ten druhy scukornatel a teraz sa zacal pustat...neviem ci je to normalne alebo ho mam radsej zlikvidovat 😀 a este ma aj hrdielko zacina ominat tak cajik s medom a citronom bude asi nutnost v najblizsej dobe :-/

@figurka1985 no uvidime, mozno sa mi to zapaci 😀
@mirka_st ja mam teda kil ooooovela viac ako ty, ale mam tiez hore cca 5-6 kil 😉