icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

e.l.i
21. sep 2013

@cukrik580 neboj mediku by sa nemalo nic stat . a to zcukornatienie.. roztopis v mikrovlnke.. 😉 joj ja si musim kupit lebo ja som zavisla v tomto obdobi na cajiku s medom...

cukrik580
21. sep 2013

@e.l.i da sa aj ponoreny v teplej vode a moj dedko si dokonca dnu naleje trochu tepleho caju.necha pustit vyleje do pohara a zaleje cajom...ale to je dedko 😀 skor ma trapi ten druhy...ze ked uz scukornatel preco sa teraz "topi"nikdy predtym sa mi to nestalo...nechapem to 😀

e.l.i
21. sep 2013

@cukrik580 jaj si mi narobila chut na med 😀

katty137
21. sep 2013

nečítam dopredu, je tu toho kvantum, chvíľu človek nepozrie a už nemá šancu dohnať 🙂 len som pochopila, že ste sa bavili o mede a scukornateniu...
čím je med kvalitnejší, tým viac cukornatie, takže klobúk dole, máte kvalitný med a všetko sa krásne v teple vždy roztopí... 🙂

Babulky, nemáte niektorá taký problém ako som mala včera ja? neuveriteľne ma z ničoho nič, keď som skončila v práci a postavila sa, začala bolieť podbruško, ale príšerné bolesti, trvalo to až do noci, pol noci som sa ešte zvíjala v bolestiach a pol noci konečne v kľude... ani bábenko ma nekopalo, muselo sa cítiť príšerne, ráno kopkalo o sto šest, ale už som cca 3 hodinky v pohybe a cítim, že sa opäť začína bolesť zvyšovať... včera som nemohla ani nohami hýbať, ani svaly na brušku použiť, neuveriteľná bolesť... raz som mala niečo podobné, boli to vetry, tak som tentokrát zase dala Espumisan a vôbec nič, môže to byť únava, vyčerpanie alebo niečo iné??? muž ma stále hnal na pohotovosť, ale ja som najprv trvala na oddychu, asi si mám dať kľudový režim, že??? cez noc to ako tak zabralo, ale kto za mňa všetko porobí? :( PROSÍM, SKÚSTE PORADIŤ, čo by ste robili vy?

cukrik580
21. sep 2013

@katty137 ano ano...to viem ze kvalitka scukornatie ale preco sa mi jeden pusta ked uz raz scukornatel...to nechapem... A nasadila by som kludovy rezim a pre istotu si na tu pohotovost mohla ist... :-/
@e.l.i aj sama sebe...dojdiiii 😀 spravime si paaaarty 😀

e.l.i
21. sep 2013

@katty137 a beries magnesium tbl.?

katty137
21. sep 2013

neberiem, ale už som si dala... ale nič to aj tak nepomohlo :( jediné, kedy som úplne v pohode, keď si ľahnem, preto som sa ani na pohotovosť nehrabala, dali by ma ležať do nemocnice a hotovo :( to môžem aj doma... už som si tu pri prvej zažila ich úžasné staranie v nemocnici, ďakujem, neprosím

kikimoda
21. sep 2013

Milé maminky, ak ešte nemáte výbavičku v našom e-shope nájdete oblečko pre Vaše detičky, kombinované kočíky, jedálenské stoličky, doplnky...a to všetko za fajn ceny 🙂 kikimoda

ejkapod
21. sep 2013

@katty137 , ja mavam take bolesti často, take ťahanie bruška, dnes my aj nohu pravu ťaha ani sedieť aqni ležať hrozne, určite to je tým ked bud dlho sedíš, alebo stojíš, vyčerpanosť, ja som celý den skoro na nohach doma sa nezastavím, a to som na pnke kôli tomu brušku a ja som taka krava že malo odychujem, ale musím sa polepšíť kôli babatku...

figurka1985
21. sep 2013

@katty137 ahoj.precitaj si posledne prispevky odo mna na predch.spravach.... pisem z mobilu.nechce sa mi rozpisovat. Ako,je ti uz trosku lepsie?

cerimi77
21. sep 2013

@lucya87 tak určite je lepšie všetko v prírodnej forme ako tabletky, ale ublížiť by to nemalo, samozrejme všetko s mierou 😉

cerimi77
21. sep 2013

@cukrik580 @e.l.i roztápanie medíku v mikrovlnke by som veľmi neradila, zbytočne tak zlikviduješ to dobré čo v ňom je, radšej v teplom náleve, nechať to tam napr. cez noc 😉 ale inak tiež neporadím, prečo už scukornatený med sa začal sám roztápať 😕 ale ešte som nepočula, že by sa med mohol pokaziť, ak ti med scukornatel, mal by byť kvalitný, okoštuj a keď chutí, tak by to malo byť ok 😉
@katty137 najskôr si nasaď kľudový režim a ak to nepomôže, choď k dokimu, takéto prudké bolesti som v tehu nemala, takže neporadím, viem že bolesti v podbrušku, sú v tehu normálne, ale ak sa nemôžeš ani hýbať, to je už iné, držím palce 😔

cukrik580
21. sep 2013

@cerimi77 chutit chuti 😀 to je kvalitka to je od kolegynky.jej muz je vcelar...topit ho neplanujem...ved v caji sa rozpusti 😀 len ten druhy je kupovany ani neviem kde neviem ci nahodou v tescu alebo tak.ktovie ci to ma s medom dqco spolocne vobec 😀 a tiez som sa s tym este nestretla ze by sa znovu zacal topit tak ci mu daco nie je 🙂 no sak uvidim 😀

lul30
22. sep 2013

zdravim, pred par dnami som Vas zacala citat, tiez cakame babatko vo februari, bude to dievcatko, dufam, ze sa mozem pridat k Vam.

cukrik580
22. sep 2013

@lul30 jasnackaaa...este sa nas sem zmestiiiiii 😉 vitaj 🙂 a chvaaaal sa ked bude s cim pytaj sa ked nevies a porad ked vies 😉

ejkapod
22. sep 2013

Baby už sa tu viacero z vas nato pitali, ale je možne že som mala v pondelok silne kopančeky a potom aj v stredu a od vtedy nič, mam normalne strach 😢

cerimi77
22. sep 2013

@ejkapod ja myslím, že možné to je, nestresuj sa hlavne.... a rozmery klasickej detskej postielky je 60x120cm 😉

cerimi77
22. sep 2013

@lul30 vitaj 🙂 a zároveň blahoželám k dievčatku 😉

amanda683
22. sep 2013

ahojte 🙂 Baby nemate nahodou niektora taku tu tabulku,kde je rozpisane ktory tehotensky tyzden je aky tehotensky mesiac ? Vysvetlujem to ako madar,ale snad chapete 😀 😀 😀

katty137
22. sep 2013

no ja už som vlastne podľa tohto v 5. mesiaci??? dobré teda, som myslela, že ešte v 4. na konci 🙂 aspoň si budem, ako myslieť, že som bližšie k pôrodu 🙂

Baby, je mi malinko lepšie, hlavne keď stále ležím... proste kľud mi robí dobre a bábenku určite tiež, kým ležím, tak aj kopeme ako divý, len sa bojím trošku čo zajtra v robote, keď tak budem musieť utiecť. Ja u seba tipujem vyčerpanie, min. týždeň skoro každý deň 10 hod. v robote, kolegyňa chýba a niekto robiť musí :( z Grécka ju z dovolenky neodvolám :(

katty137
22. sep 2013

@figurka1985 aspoň daj stranu, prosím, veď ťa ani nájsť nemôžem :D

aplless
22. sep 2013

@katty137 ja tiez pracujem a unava na mna najviac prichadza okolo 13 hodiny hlavne chrbat citim

aplless
22. sep 2013

ahojte prosim poradte mi kocik s brzdou ale nie trojkolku viete o nejakom? kedze byvame na velkom kopci bude lepsi s brzdou co som aj od kamosiek pocula co maju deti

amanda683
22. sep 2013

@cukrik580 dakujem 😉

figurka1985
22. sep 2013

@katty137 😀 baby sa tu rozpisali 😀
strana 91 🙂

eliska07
23. sep 2013

@aplless Náš druhý typ na kočík bol Casualplay S4 - nie je to klasická trojkolka, keďže má 4 kolesá, ale tie dve sú vpredu akoby spojené - bližšie ku sebe. Veľmi sa mi páčil. A dokonca býva dosť často aj v akcii - buď je lacnejší, alebo som tu na modrom koníkovi videla aj to, že ku nemu dávajú detskú postieľku safari zadarmo. Ale je to individuálne. A používané z tejto značky sa predávajú o polovicu lacnejšie ako nové.

aplless
23. sep 2013

@eliska07 hej tetno je pekny ale ma ho suseda tak radsej nieco ine by som chcela

aplless
23. sep 2013

@eliska07 postielku mam po dcere ja urcite potrebujem kupit fusak, kociar, periny do postielky a nejake vecicky