Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
Jejda inak exoticke mena s tym pozor, co s tym spravia cudzi ludia, co to nebudu vediet napisat, nie to vyslovit a zdrobnovanie babiciek je pre urcite mena sebevrazedna akcia, Sebastian je pre mna krasne meno, ale Sebinko? Sebko? By ma vystrelo na mieste 😀
mne uz hrabe z kukania vselijakych kalendarov plnych mien 😀 ja chcem toto a mm zas ine... som zvedava kedy sa zhodneme na jednom...ci to nebude tesne pred porodom...
@anjelicek26 to neni exotika to jsou staroceske, ale nrobvykle to je fakt.
my jsmr meli psa sebastiana a rikali jsme mu bud Sebca nebo Bastien🙂
@anjelicek26 no poznam dvoch kamosov sebika a kika; no a este tu na zahori, ked niekto oslovi dieťa ze matúšu, tomášu, marťine ........aaaaaaaaa
@anjelicek26 no neda,ale ja som rada, ze mi ten druhy tip nevysiel, ja som stale tuzila po dvoch dcerach. takze vsetky moje sny su splnene.
@kavaapalma - my sme sa zhodli len na jednom jedinom, tak do toho nevrtam, lebo bude chudak dieta bez mena 😀 Mne sa strasne pacil Cedrik//Sedrik, no ale drahy len pretocil ocami a mala som po mene 😖
@misza1 - juuu inak kocik ideme v sobotu omrknut a objednat ♥ Strasne sa tesiiiiim 🙂 Dodacka 8 tyzdnov, ale neva 😀
@anjelicek26 mne hovor , keby si videla tie nase grimasy a co vsetko nas napadne ake vyhovorky,ze toto meno neeeee...
a radi vy sme dopasovali aj k priezvisku,kedze nase ide viac do rustiny... tak traf sa...alezeby to zase nebolo cele ruske... 😀
@anjelicek26 vcera som akurat myslela na tie mena, co koncia na - ric, Sedric, Wulfric a tak...ze tie su to krasne mena, stredoveke
@kavaapalma - no ved podobne, vravel, ze vybrat mam ja a potom mi totalne vsetko ofrflal... tak som sa vratila k povodnemu planu a bude Benjamin, uz sme s tym aj obaja spokojny, Alex&Max&Ben znie celkom slusne, ked ich budem vonku volat 😀 😀 😀
@delica - mne Sedrik rezonovalo aj k priezvisku, ale drahy vraj, ci mame francuzke korene, tak mu vravim, ze europske 😖 Ako budeme mat deti narodene v troch krajinach, tak je to asi suma fuk 😠
@hobit - jj novy, drahy z druhej ruky zo zahranicia nechce, ze ked bude nieco treba opravit ci zaruku, ze su s tym opletacky, proste si postavil hlavu, no ked si to zaplati, no prosim...
@anjelicek26 tusim je to podla povodneho planu kocik 🙂
@misza1 no ale bella pasuje maltezakovi :D to mas dobre vybrate
@delica - veru je, ak mi ho objednaju (je to na 200km jediny obchod, co ho dovaza), tak ideme do originalneho planu... ja ho proste musim mat...
@anjelicek26 Veru tak, vyber presne ako na zaciatku! Je fakt smrcovny 🙂 Vsimla som si, ze nema nafukovacie kolieska, nie je to jedine minus? Ake mas skusenosti s kolieskami?
@anicka.be - skor plus, ja som mala tolko defektov na nafukovacich kolieckach, ze dovi dopo, toto stale riesit je horsie ako tato polo-gumena zmes.A odpruzeny je 🙂
@anicka.be ja som na nafukovacie kolieska tiez pocula len same katastrofy, defekty a ako to potom tazko ide opravit... my mame nenafukovacie a spokojnost velka, ale ono je to asi hlavne vec nazoru a hlavne terenu, v akom budes kocik pouzivat... no my sme s nasim prebrazdili uz teda kadejake tereny, a ziadny vacsi problem s tym kolieska nemali

@misza1 tak Perchta je ale brutal :D znie mi to ako nadavka :D
a kocik uz mas vybraty? my nie