Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@milionova151 aj ja teraz mám jahodovu mániu a fakt máš pravdu že niesu až tak zlé tie jahody aj ked su umelo vypestovane ale už by som si velmi dala broskyne a nektarinky juj až mi teču slinky 😀
@bombulka200 ja by som si dala melon 🙂 ale na ten si este pockaaaaaam 😒 ... mna nikto nechapal doma, ze co mi je.. ja vzdy len o jahodach som rozpravala a v kazdom obchode len jahody hladam :DD
@miriamka2012 pred dvoma týždňami mi vraveli na morfol.sone,že má 380 gr.,zajtra idem do poradne k svojmu lekárovi,tak sa hádam niečo zas dozviem :D
@zugas Tak to je super ja som bola v piatok a mala ma 688g. Len mam obavy ze ma male brusko ale manzelvravi ze je ok...
ahojte tehulky aj ja cakam v juni presnejsie 17.je to moje tretie tehotenstvo a uplne neplanovane.Snazila som sa to co najviac utajit no teraz mi uz vyskocilo brusko tak sa musi s pravdou von.Zatial som pribrala 2,5kg tak pohoda,brucho mi zostalo popraskane po 2 detoch tak dufam ze uz viac praskat nebude.
@wudz No ja som pribrala cca. 6 kg ked sa vazim na lacno a vyzlecena. A to jem teda riadne a aj nezdrave veci, zial chuti mi 😠
A ked som po vianociach pribrala takmer 3 kg tak som sa sama pytala doktora, ci to nie je vela. A on povedal, ze sa na vahu ani nepozera, ze to nie je podstatne. Ze by to riesiel iba v pripade ak by sa mu uz od pohladu zdalo, ze rodicka extremne pribrala alebo schudla.
@hobit no ale ak jahody vyskusam a dietatu nebudu nic robit, tak ich predsa mozme jest aj pocas kojenia, ci nie?
Tak morfologicky dopadol na vybornu, maly ma 560g a je to na tisic percent chlapec, teda mne to uz hovoria od 13.tyzna. tak som z tych dobrych sprav hned bezala nakupit babetkovsku drogeriu 🙂
@milionova151 to si ma potesila 🙂 ja som uz dnes utekala do obchodu a uz som si dala svoju davku 😀
@katuska54 ja som dnes bola v lidli, a tam ani chyru po jahodach co zverejnili akciu na ne 🙂 dnes som si to nahradila mrkvovo- jablkovy salatik 🙂
@jankastubka ja som nejedla, niekto je vsetko...je to na tebe...moja krstna je sestricka na koznom a velmi na mna apelovala aby som na tie alergeny davala pozor, ze je toho teraz strasne vela...
dievcence, myslite, ze babo citi moju bolest? uz mam druhy den migrenu a maly v tom bruchu blazni asi
@milionova151 melon by som si dala aj ja, na nom som zila prve tehu, spolu s zmrzkou 😀
@miriamka2012 Gratuluejm,aleja sem už nepatrím:-/.Teším sa svami🙂Prajem vám aby všetko dobre dopadlo🙂
@jankastubka no ano niekto nema uzv, a poslu 3x za tehotenstvo ale na morfo prsty zrataju ak to robia poriadne. a inac moj doktor nema taky aby mohol robit morfologicky a ruku s piatimi prstami mi vytlacil fotku uz par tyzdnov dozadu, bolo to super vidno, ale uzv nevyzera nejaky novy aj je to taky obycajnejsi, len 2d podla mna.

@azmuk No ja mám podobné bruško ako ty, lenže mne vykuklo len pred dvomi či tromi týždňami, dovtedy som len vyzerala, že som si cez sviatky nedala pozor 🙂 Ja sa necítim nijak pribratá ani nič, fakt mám len bruško, inak postava zostala zatiaľ rovnaká.. Tak neviem, či mám jesť ako doteraz, či si dáko dávať pozor alebo čo..