icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
7. mar 2013

@majkafer uzijem si prsia,aj zadok a poporode im dam zas zbohom a vratim sa k asexualnym mieram 0/0/0. Zrejme ta caka podobny osud :D

majkafer
7. mar 2013

🙂) ja aj dúfam, že áno, zatiaľ sa mi po oboch pôrodoch podarilo tých 20 kíl zhodiť, a celkom v rekordnom čase, no už mám 30tku za sebou, tak to môžno tak ľahko nepôjde, ale nechcela by som meniť svoj šatník. no pre manžela som sexi 🙂 aj s dievčenskými mierami, asi by sme nečakali už tretie, no nie 🙂 a to je určite aj Tvoj prípad, mužom sa páčime a možno budeš prekvapená a prsia Ti zostanú 🙂

janka_k
7. mar 2013

@willy_wonka to mas super miery, ze zadok nemas vacsi, fakt tehulka modelka 🙂 a tie svokrine reci si nevsimaj, hlavne ze je vsetko v poriadku 🙂

janka_k
7. mar 2013

@delica inac k tomu brio go, prave som objavila ze niektore farby maju za 450 na hej.sk co je o 100euro menej nez inde. ale moju farbu jasne ze nie ☹ teda myslim len sportovu cast. ja hlboku kupujem pouzitu

kavaapalma
7. mar 2013

@janettan @qtinka77 no zienky mam ju tu mrchu jednu,mam ju. Pred tym som vypila trosku vody este doma,potom vzala krv dala mi vypit roztok a poslala ma na wc. Az potom som mohla pit vodu. No som ostro sledovana,v pondelok musim zas a vezme mi krv zo zily a musim drzat dietu a pohyb,pohyb,pohyb.

katkalubkova
7. mar 2013

@anjelicek26 tak jasne, ze Tebe sa hodi 50tka, ked si mala drobnejsie deticky, aj som cakala, ze k tomu napises 🙂
ja som sa snazila poradit a nakoniec mi to prislo, ( OBRATILO SA TO ) ze som radila kupit 62ky novorodencom, tak uz jak je komu libo!!! 😎 NERIESIM

katkalubkova
7. mar 2013

@anjelicek26 tak ja som Ta tromfla, som sa teda dlho, dlho nemerala, ja uz mam 100cm 😀 ( asi som vela vody popila 😀

willy_wonka
7. mar 2013

@katkalubkova katka, ja ti dakujem za radu, vzhladom na to, ze uz teraz mam krpca vacsieho si mala pravdu, ale pre istotu, ked by sa poponahlal,kedze som rizikovka, tak aspon jednu 50tkovu supravu kupim 🙂

willy_wonka
7. mar 2013

@kavaapalma to mi je luto...nevies aku si mala hodnotu ?

katuska54
7. mar 2013

@willy_wonka ahoj 🙂 ak chces to lehatko pre Samka,tak teraz ho maju v akcii 😀 ja uz som ho objednala 🙂

anjelicek26
7. mar 2013

@katkalubkova - tak ja som nizka, tak to brusko aj tak vyzera, ako keby som mala ist rodit, sa ma aj v obchode vcera pytali, ci mam termin uz teraz v marci 😝 No ze diky 🙄

anjelicek26
7. mar 2013

@kavaapalma - vazne? Ides aj na kontrolny odber, ze ci to nebolo jednorazove? Spala si predtym dost? Vraj aj to je doleztie pri odburavani, ist tam vyspata... ja tam idem pondelok, no som zvedava, co bude... ma doky ukecala, tak idem ked mam dovcu si tam posediet.

marilliana
7. mar 2013

@qtinka77 ved to. toto vypnutie a tuto prestavku uz potrebujem ako sol a rozhodne sa nechcem ponahlat spat do roboty. nastastie si to mozeme dovolit, viem vsak, ze kopec mamiciek sa do tej prace musi ponahlat, ale poznam aj take, ktore jednoducho doma len pri dietati nie su spokojne a chyba im ten ruch a to vsetko. to si kazdy musi zvazit sam... tieto veci....

willy_wonka
7. mar 2013

@katuska54 kde? Link 🙂

anjelicek26
7. mar 2013

@marilliana - ja som sla oba razy do prace po dvoch rokoch volaco, presne kategoria cloveka, ktoremu ten ruch chyba a pada mu to doma na hlavu... kazda sme ina... tentoraz ale budem doma tie tri roky. Financne sa mi neoplati ist do prace ak budem platit opatrovatelku, skolku a aj skolne... by som si ani na chleba nezarobila... po troch rokoch bude maly tiez v skole a malinky v skolke, potom to pojde. Do tej doby si ruky a hlavu musim zamestnat niecim inym, nejaka hand made firmicka sa hadam zadari 😀 😀 😀

katuska54
7. mar 2013

@willy_wonka http://www.predeti.sk/hudobne-lezadlo-vibracne-...
teraz pozeram,ze je ruzove...neviem ci maju aj ine farby 😒 Samko by v ruzovom vyzeral asi dost divne 😕

katkalubkova
7. mar 2013

@willy_wonka , ale ja som na teba vobec nenarazala, nechcem to naozaj riesit ( ved o nic nejde ) kazde mimi je ine a naozaj zalezi na tom, ake velke sa narodi!!! To, ze si kupite 50tku, je v pohode. A nie je na tom nic zle. Ved aj tak ste s tou druhou kockou spominali, ze mate pokupene 50 a 56, mozno nakoniec budem potrebovat tu 50tku aj ja, teda ja nie, ale male ..... 😀
Treba pocitat aj s tym, ze ked su napr. oblecene dupacky, tak su aj plienky a niekto ma vacsie balenie.
Ale 62 na novoredenca do nemocnice, nie je!

marilliana
7. mar 2013

@anjelicek26 ja tomu uplne rozumiem 🙂 a klobuk dolu, ak budes popri troch deturencoch este nieco dalsie zvladat. ale ono tak ako sme kazda ina, kazda ma aj iny zmysel pre organizaciu veci celkovo. mam kamosku, co mi povie, ze upratovala cely vikend byt, ziadnu haciendu, a ze aj tak nema upratane. uz teraz sa chuda desi toho, ako bude zvladat dieta...

katkalubkova
7. mar 2013

@anjelicek26 ja som vyzerala tak v prvom tehot., v 5tom mes. som isla na kardiologiu a mysleli si , ze idem rodit a brucho od 7meho do 9teho mi moc nenarastlo, ale ja som mala problemy so zlcnikom aj pecen uz pred blbla, tak som si musela davat velky pozor

willy_wonka
7. mar 2013

@katuska54 vsak je kremove, teda podla ilustracneho obrazku🙂 tie kachny su uzasne :D

katkalubkova
7. mar 2013

@marilliana aj ja obcas upratujem spalnu 3 hodky, no co narobis 😀

katuska54
7. mar 2013

@willy_wonka pockaj...kuknem lepsie na tu farbu 😅 zeby som uz bola aj slepa 😀 a co paci sa? mozem to kupit 🙂

katkalubkova
7. mar 2013

@anjelicek26 hej, vyspata riadne na ten cukor??? No, tak teda este, ze viem.

katuska54
7. mar 2013

@willy_wonka kokso mas pravdu...trochu som si posunula monitor na notasi a je to kremove 😀

marilliana
7. mar 2013

@katkalubkova jasne, to v ziadnom pripade nebola kritika... 🙂len postreh, ze kazda sme ina. inak veci riesime, po inych tuzime, na inom nam zalezi. 🙂

willy_wonka
7. mar 2013

@katuska54 si robis srandu, ze ? Katka, farba toho kresielks okolo ruzovej ani zdaleka nesla :D alebo mam iny link 🙂 este popozeram ine... vcera som objednavala tie kosele a mm si prihodil tiez jedno pyzamo, smial sa tym popisom,.ze "krasne panske pyzamo" tak ho chce vidiet, ci je take kraasne :D

katuska54
7. mar 2013

@willy_wonka uz som si to lepsie pozrela 😀 vies,ked neutieras monitor na notasi,tak to potom tak vyzera 😀 link som ti poslala dobry 😅 a ake kosielky si si objednala? takze budete krasny obaja 😀

willy_wonka
7. mar 2013

@katuska54 kremovu si zmylit s ruzovou...katka,katka 🙂
Objednala som si tu supravu aj so zupanom + kosielka na kojenie, taka sivo ruzova, potom taku co zrovna mie je na kojnie ale vyzera pekne ako saty, a taku infantilnu farebnu s gombickmi :D

kavaapalma
7. mar 2013

@willy_wonka
@anjelicek26 vlastne spala som malo len 6hodin,nedalo sa mi. V pondelok mam kontrolny odber. Hodnotu som mala 11.79

katkalubkova
7. mar 2013

@kavaapalma a kolko je ta hranicna hodnota, ja uz som z toho nejak vysla, uz si nepamatam a caka ma to v utorok!