Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
baby, ja už to večerné a nočné svrbenie kože nevydržím. nepomohol ani excipial a to sa ním natieram aj 4x hlavne večer a v noci. myslíte, že mám ísť k dr. aj keď pečeňové testy už robil a sú ok? poradňu mám až o 1,5 týždňa...help 😢
@pavuciatko ak je to take na nevydrzanie urcite to ries.. skor nez cakat do poradne.. skus koznej sa opytat aky ti doporuci pripravok na tu kozu..aby nesvrbela..ked uz sa nevie z coho to mas.. a pecenove to nie su..
@willy_wonka a zevraj je aj na vysehradskej nejaka detska..nevies o nikom tam?
@silsil ja sa len bojím, že či to nie je nebezpečné pre drobčeka? tak vydržím ešte do pondelka a pôjdem tam.
musím si nájsť nejakú kožnú. neviete o nejakej dobrej v BB?
@pavuciatko ako citala som tu par krat ze mali baby tento problem..a myslim ze je to skor pre maminku neprijemne, nez pre drobceka..ked tak si zavolaj aspon tvojej sestricke na gyn. aby si si bola ista 🙂
@katuska54 fu, tak to neviem. Nepocula som o nej... :-/
@silsil ďakujem.
ja mám pocit, že som jediná s týmto problémom
@pavuciatko ja som bola dnes na krv na pecenove, tiez ma svrbi brucho. mam kamosku co kvoli svrbeniu celeho tela bola v nemocnici. a kedy ti robili tie pecenove? tak si ich daj zopakovat, nech si si ista, ved to je len jedna skumavka 🙂
@janka_k robili mi ich asi pred 1,5 týždňom. odvtedy sa intenzita svrbenia nijako nezmenila
@kacoorka heh no mam normalne nemam.vtiahnute vobec a ani som nikdy nemala a teraz sa mi este tak pekne postavili heh ze su mi furt vidno ked mam sportovu podprsenku bez vystuze heh..ale tak pre istotu si ich kupim v kauflande maju za 2,50 🙂..a ked nevyuzijem posuniem neskor segre ked bude mat babo ale si necham pre druhe pre istotu🙂..ale bi ich budem davat do podprdy ked ich budem mat podrazdene 🙂
@pavuciatko aj mna svrbieva brusko ale netreba zabudat na to ze rastie a koza sa natahuje a to je aj jeden z dovodov preco brusko svrbi 🙂..
@willy_wonka Lilly 🙂 tak som zvedava...
@willy_wonka
@delica no risko je pekne 🙂 a ja uz nemozem pozerat kalendar,lebo tam najdem este vela mien a nebudeme vediet ktore vybrat 😠 mm uz m zo mna hlavu ako melon 😀
@katuska54 jej Lilly to sa aj mne paci keby to bolo dievcatko, ja som volakedy chcela Lilianku aby mohla byt Lilly, no ale v tehotenstve uz som mala Niki - Nikolku, ale je to pipik tak mena su ine, ale zevraj casu dost do 9.mesiaca, tak zhoda u nas este nie je ale asi to bude Patrik alebo Michal
@zuzka444 no, tomu brušku by som sa nedivila pri tom prírastku na 104 cm 🙂 , ale mňa bruško vôbec nesvrbí. "len" tie nohy, stehná, vlastne aj zadok a aj ramená
@kacoorka - ja musim... ja som totiz bola taka sikovna a v lete vsetko po detoch rozdala, od oblecka az po savu podlozku na madrac... proste TOTALNE vsetko. Stahovali sme sa a nechcelo sa mi to vliect... tak mam vystarane, vsetko nakupit...
@kacoorka mnaaam rybkova pomazanka ako robis?moj drahy si strasne oblubil tuto ak taku nerobis vyskusaj 🙂..konzerva tuniaka jedno crievko syra ja davam karicku cibulku na jemno nakrajanu lyzicku horcice 🙂..je vynikajuuca a je dobre ked aj viacej sprvis a das do chladnicky nemusis cakat pokial sa maslo roztopi tam je syrek a ten je makky furt 🙂..vazne dobra vyskusaj 🙂..ja nemozem moc papat :/..tak ja som si dala len pohar pudingu taky maly a zihlavovy cajik 🙂...na obedik mame leco s parkom a zem.pyre uz sa tesim 🙂..mnamka..heh no jasne te klobuciky je fajn cena 🙂...este dudliky si musim kupit heh chcem take dva v krabicke v ktorej sa daju hned aj sterilizovat a mas to aj ako kryt na dudu a je antikolikovy🙂
@pavuciatko jaaaaj hm a tam nejako nepriberas?alebo mozes mat aj alergiu na prasok predsa mas citlivejsiu pokozku a moze ti to drazdit alebo sprchac mlieko na telo a tak...vyskusaj nieco vynechat a uvidis 🙂...nemyslim si ze to mas z pecene..
@pavuciatko tak to asi nebudes mat to pecenove, skus nejake mydlo na suchu pokozku, alebo olejcek, no neviem ci koznej ist je vyhra ale sak skus, hlavne nech ti neda nejake protialergicke maste co by ti mohli uskodit, ale tak mozno ti poradi co nejest, mozno vela sladkeho to moze sposobovat, alebo nieco take, ja to nemam az tak strasne, len okolo pupka trochu
@anjelicek26 aha tak to si bola fakt sikovna ale co kupis a hotovo 😉
@zuzka444 no takto robim len bez syra, nabuduce skusim so syrom, diky za tip, inak ja mam dudlov do bludu a ak aj druha bude taka ze dudel ani za svateho tak asi cih ritualne spalim 😀 😀 😀
@pavuciatko mozno fakt nejaka alergia...chod k tej koznej. Mne dala jedny antihistaminika, ked bude najhorsie, tak si mozem dat. Teraz uz to nie je take nebezpecne ako na zaciatku. Hlavne aby si bola ty v pohode

@katuska54 ja aj Samko mame.tu istu detsku lekarku, na Strecnianskej mudr. Kochanovu-podla obvodu, bude to iba proforma. Ak by nieco bolo, tak po tichej dohode, budeme chodit na Antolsku k jednej skvelej lekarke, len ona je klinicka, takze si ju vybrat nemozem....