icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
10. mar 2013

baby, este mi prosim pekne vysvetlite, na co su tie otocne kolieska na kocikoch - ze mate 4 kola - 2 velke a dve male a tie male sa otacaju.
Do akeho terenu su treba len velke kolesa a do akeho tie otocne?
Vyzera to, ze aj my sme nasli svojho favorita ( a nahodou ho maju aj na SR a CR 😀 ), len zas su tam na vyber dva podvozky

marilliana
10. mar 2013

@qtinka77 tak je to tu. zajtra po 3 tyzdnoch do prace, to bude uz jaky spas. ale snad to nejako prezijem. co mi aj ine ostava? 🙂 ale tak si hovorim, ze sak cakaju ma mininalne 2,5 roka doma, takze toto uz nebude nejake extra tazke. Ty sa zajtra drz na cukre 🙂 a hlavne si zober nieco na citanie, nech ti to tam ubehne. a daj vediet 🙂

marilliana
10. mar 2013

@delica dakujem aj ja za tip 🙂 nejake dve si iste objednam 🙂

delica
10. mar 2013

Dievky, reku, ze idem spravit nieco uzitocne a dosla som do prace a spustila som alarm a postavila do pozoru celu straznu sluzbu :D to sa moze stat len mne

misza1
10. mar 2013

@delica Osky spinkal jako miminko, ale me celou noc skubalo v tom koleni ze jsem toho moc nenaspala... tak jsem se hrabala na nete pres mobil...
aji ja mivam prekecy:D zacinam byt zamlknuty pozorovatel, predem se bojim co moje pusa zas vypusti ikdyz mozek chce rict uplne neco jineho😀

misza1
10. mar 2013

@delica kdo je ten sampion? 🙂
ta aretace je dobra kdyz jdes treba v obchode, nebo se potrebujes otacet na malem prostoru a klickovat. kdyz mas velke kola, tak je to na zly teren, treba pole, mansi jsou do mesta🙂

v nedeli do prace?!? a me se budes ptat co strasim v 7😀

qtinka77
10. mar 2013

@marilliana No dakujem, budem sa snazit "drzat" :o) Akurat som docitala pred par minutkami jednu knizku, tak som hned šahla po druhej, ze si ju musim rozcitat, nech to tam zajtra nejako vydrzim :o) A dnes vecer uz asi len lahka vecera a poriadny spanok, ako som sa tu docitala, ze aby sa ta glukoza dobre odburavala, nech som oddychnuta :o)
Tiez zajtra po dlhsom case vstavam skor, lebo mali decka prezdniny, tak som tento tyzden nemusela robit desiatu rano - a hned musim aj padat z domu zajtra, o 8.mej tam uz musim byt, tak kym zaparkujem... :o)
Peknu nedelu prajem :o)

delica
10. mar 2013

@misza1 brio happy sa nam paci, nam netreba moc skladny, mame velke auta obaja s muzom. A ma dva tie podvozky. Ale aj farebne sa da vybrat, aj dobre recenzie....no tak to vyzera, ze som sa vratila naspat do Svedska, kedze moj prvy vyber bola emmaljunga.
Prosim ta, idem "pozvyšovať platy" nech tu na mna dobre spominaju, tak nech sa nepomylim....na to potrebujem pokoj.

willy_wonka
10. mar 2013

@delica nedela v praci? dievca.zlate......

@misza1 presne z tej stranky, kt ti poslala delica🙂
Inak s tymi recovymi breptami a celkovymi vypadkami mam aj ja skusenost...hovorim si, ze mam lahku tehotensku demenciu.

Dobre rano tehuldy :D

misza1
10. mar 2013

@delica mm si porad pohrava s myslenkou koupit xlander, ale ne ten nejnovejsi, ten pred nim. tak asi kdyz nesezeneme ten babydesign, tak pujdeme asi do nej. vcera jsme videli i easywalker a ten ma perfektne velkou vanicku, az 86cm.ale to uz je asi jen zalozni plan🙂
me dneska osvitilo, ze segra mi vzpominala ze ma vajicko maxicosi, tak doufam ze ho jeste ma, to jako jedine by mm rozdychal ze nebude nove.

jaka jsi super seeefka, az se budu vracet po materske, tak se ti budu hlasit🙂

delica
10. mar 2013

@misza1 kludne, planovaca vyroby zatial nemame, ale planujeme to otvorit, ked sa vratim z materskej :D
@willy_wonka áá, dobre rano, Kristinka Willywonková :D

misza1
10. mar 2013

@delica ok, tak ja se pak ozvu🙂

och jak jsem se zas prejedla... super segedin, to mi bude tezko...

katkalubkova
10. mar 2013

kocky, ja som dnes poprosila muza, az mi z povaly znesie krabicu s malickym obecenim, tak radost na to pozriet po synovi, ma to sice uz 4roky, ale je tam vela peknych veci, ale mi vela aj zazltlo, hlavne tie biele vecicky, ja len dufam, ze to pusti 😒 , inak budem musiet kupit persil....., idem ja pustit pracku aj na predpierku

willy_wonka
10. mar 2013

Zas som objavila caro cukrikov "SLAVIA" 🙂

misza1
10. mar 2013

@willy_wonka ja jsem nad nimi pres tyden premyslela, ale jsem se k nim nastesti jeste nedostala🙂 ja jsem uz po 3x tento tyden pekla osi hnizda... hmmmm

willy_wonka
10. mar 2013

@misza1 ja som zas na trdelniky :D a z cukrikov kraluju slavia a sisinky :D

willy_wonka
10. mar 2013

Nech sa na mna manzel nehneva, ale ten Hugh Jackman..... 😵

misza1
10. mar 2013

devcata, strajkujete? 😅 od tech 15:55 co willy_wonka napsala posledni prispevek to tu zamrzlo😀

willy_wonka
10. mar 2013

@misza1 tento vikend je s babami nuda:D

delica
10. mar 2013

@willy_wonka
@misza1
mne je čudne dnes

misza1
10. mar 2013

@delica jak cudne?tlak? zaludek? me se zle dycha, ale to mam z toho segedinu... 😅

delica
10. mar 2013

@misza1 tlak mi nejde odmerat, zima mi je a kaslem

willy_wonka
10. mar 2013

@delica to z toho zvysovania platov?🙂
Teraz vazne...teplotu nemas? Mne vcera v noci bolo tak zle od.zaludka..potom som sa vygrgala a preslo to,nastastie🙂

misza1
10. mar 2013

@delica ojojoj, no horky caj, pod deku a potit se... treba to vylezet...

delica
10. mar 2013

@misza1
@willy_wonka
ženy moje, 38 C. Ale uz mi dosiel manzel, tak uz sa stará.

willy_wonka
10. mar 2013

@delica postel a lezat,zajtra dovolenka!

misza1
10. mar 2013

@delica presne jako pise @willi_wonka, ne ze te napadne jit zitra do prace!!! 😝

misza1
10. mar 2013

no nic devcata, nevinne lzi zacali, ja se loucim🙂 dobrou

kavaapalma
10. mar 2013

@delica tak len postel,cajik,citron a oddych... drzim palce,nech si cim skor fit...

kavaapalma
10. mar 2013

@martoska tak prisla mi objednavka z perinbaby a vsetko ok,az na zavinovacku. Dosla mi uplne ina,nez som si objednala a ta sa mi ale vobec nepaci,takze som to zacala riesit. To som zvedava ako to dopadne. Uz ti dosla postielka aj matrac? Ja rozmyslam,ci objednam,ked mi taku malu vec poplietli.