icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

zuzu3743
9. mar 2013

@delica dakujem už je to lepšie len nemôžem dlšie sedieť potom pridu tie bolesti a ty ako "gulkame sa gulkame🙂 "

@willy_wonka ja som použivala obyčajne digitalne z lekarne tušim do 4e kupiš ale tato ponuka ma teraz zaujala http://www.vykupto.sk/bratislava/14979-infracer...

zuzu3743
9. mar 2013

@willy_wonka do vody som nemala žiadny spoliehala som sa na svoj lakeť 🙂

janka_k
9. mar 2013

@willy_wonka ja som do vody kupila v tescu, slovenska vyroba, taka rybka, je tam vyznacena ciarka aka by ta voda mala byt, stalo to par euro, nic drahe

delica
9. mar 2013

@willy_wonka do vody mam taky zeleny s takym tuleníkom :D to bolo pri vanicke

delica
9. mar 2013

@zuzu3743 tak tak, uz sa gulam, uz ked sa chcem postavit zlahu, nie je to take ladné :D ze sadnem si normalne - lah sed

hobit
9. mar 2013

@willy_wonka ja mam digitalny s ohybnou spickou

hobit
9. mar 2013

cim to je, ze jahody z Billa Bratislava skoncili minuly tyzden v kosi a tie dnesne z Billa Kittsee v mojom bruchu? 😨

delica
9. mar 2013

@hobit asi iny pestovatel 😀

anjelicek26
9. mar 2013

@willy_wonka - ja mam teplomer na dve desatinne miesta, na meranie v ritke, je to teplomer na meranie bazalnej teploty. Je najpresnejsi a rychly. Bezdotykove a do uska sme mali tiez, ale vzdy sa dost radikalne odlisovali vysledky, tak sme ich odlozili a pouzivame uz len tento... Ano bezdotykovy je ASI fajn, ked dieta spi, aby si ho nebudila, lenze to uz rukou zistis, ci ma ci nema horucku a proste na tu hodnotu sa neda spolahnut... kludne s odstupom 3 minuty ti namera 37,9 a 38,6... coz je teda dost rozdiel.... Do vane strkam ruku a nie teplomer, ale tak ja uz mam odhad na tych 37 stupnov xixi

hobit
9. mar 2013

@anjelicek26 aj my sme mali bezdotykovy a predala som ho, nebol presny a pritom to bol z tych drahsich...

anjelicek26
9. mar 2013

@hobit - my sme mali viacero teplomerov aj dva bezdotykove a aj dva do uska, dostali sme ked sa maly narodil a proste... kazdy meral inak... ten na meranie bazalky je podla mna ideal...

hobit
9. mar 2013

@anjelicek26 aj podla mna, len ako dlho si da dety merat teplotu v ritke...Tobi si sice este teraz dal v decembri ked bol chory, ale tt bolo asi poslednykrat podla mna a davat tie digitlane pod pazuchu, tomu tiez nejakeo neverim...

anjelicek26
9. mar 2013

@hobit - no väcsiemu dietatu davas merat pod jazyk 🙂 Neni to problem 🙂

katkalubkova
9. mar 2013

veru, teplota vody sa naj mera rukou, aj ked teplomer mam...

katkalubkova
9. mar 2013

@hobit tak to som nevedala, ze aj taky je... digi hej, ale s ohyb. spickou... dnes uz vsetko vymyslia.

willy_wonka
9. mar 2013

Idem to pokukat 🙂

hobit
9. mar 2013

@anjelicek26 a ktory presne mas? daj link

misza1
9. mar 2013

ahojte🙂
jen se jdu "pochvalit" dnesnim vyletem na brnensky veletrh, bylo to tam fakt obrovske, stravili jsme asi 5 hodin 😅
vypada to ze na 99% mame vybrany kocarek, je to babydesign, lupo comfort, to 1% je v tom, ze ho ted nikde na nete nemuzeme najit😀 vsude je jen lupo...
ale co se mi stalo, tomu neuverite:( sla jsem v Brne vybrat z bankomatu a kdyz jsem prechazela cestu, tak tam byly strasne vyjete koleje, davala jsem si pozor, ale i tak jsem nezabranila padu ☹ normalne jsem se slozila k zemi, pripadalo mi to jako nekonecny pad... doufam ze se nic Oskymu nestalo, snazila jsem se abych nespadla na bricho, tak jsem letela primo na koleno a zapesti... tak koleno mam uplne rozbite a zapesti opuchnute... Osky se hybe, tak doufam ze se mu nic nestalo, ale v pondeli asi pujdu asi pro jistotu na kontrolu.

delica
9. mar 2013

@misza1 ahoj,no teda, mas teda kočík 🙂).
neboj, ak si si neudrela brusko, oskymu nic nebude, on je dobre chraneny. Ale pre istotu si skoc lekarovi.

misza1
9. mar 2013

@delica no jeste ho musime nekde splasit🙂 snad to nebyl jen veletrzni tah...

delica
9. mar 2013

@misza1 no chcela som si ho pozriet, ale ani som ho nevygooglila

jankastubka
9. mar 2013

@willy_wonka mne kamoska velmi odporucala ten bezdotykovy infracerveny, tak som sa dala nahovorit. Kupila som v akcii na zlave dna za 22 eur, a meria to nie len ludi ale aj predmety, napr flasu s mliekom, tak dufam, ze sa osvedci.

jankastubka
9. mar 2013

Baby zajtra odchadzame na 4 dni do tatier, ja sa taaak tesiiiiiim.

hobit
9. mar 2013

@misza1 a tam sa nedal kupit?

misza1
10. mar 2013

@delica vsak to ze vsude je ien lupo,ale ten je trosku jiny...

misza1
10. mar 2013

@hobit kdybychom vedeli ze je to uplna novinka, tak se i ptame,ale dali nam katalog,kde normalne byl,tak jsme si rekli ze to doma mrkneme na nete a objedname...:(

misza1
10. mar 2013

@slavka_a_maros
@willy_wonka
@delica baby, ktera z vas to objednavala nocni kosile? hodte mi sem link prosim, nechce se mi prochazet vsechny stranky zpet🙂

market26
10. mar 2013

ahojík kočeny gratuluji, my už doma máme 1,5roční dcerku a měsíčního klučinu, nemáte některá zájem o oblečko,,,díky mějte se

delica
10. mar 2013

@misza1 http://www.pyzamka.sk/katalog.php?typ=7069&kate...
ja mam odtialto ( mam aj pyzamo muhahaha)+ este mama mi kupila
Aj sesterka si objednala so mnou odtial pyzamo + aj nejake normalne netehu som si dala do kosa a spokojna som, pekne su site, tusim je to turecka a talianska vyroba

delica
10. mar 2013

@misza1 zlato, co ty uz cez vikend strasis o 7??? Osky ta budil?
Inak co sa mi stalo: som si citala vecer tvoj prispevok ako si padla a muz sa ma pytal, ci mi ma spravit lievance s dzemom a ja mu: Ja uz dneska ziadne oskary (namiesto lievance)jest nebudem. ...........ciste psycho :D