icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

kavaapalma
10. mar 2013

prva je ta,ktoru som chcela a ta druha,ktora mi dosla... nechapem to akoze nevideli ten rozdiel?

simo23
10. mar 2013

Babule chcem sa opytat,kedy by som si mala nachystat veci do porodnice,kamaratka ma strasi,ze je najvyssi cas,mam termin v strede juna mne sa to zda skoro???

reanda
10. mar 2013

@simo23 ja som si balila tasku, ked mi zacali kontrakcie 😀 .. ale nakupene som uz teda mala, asi tak mesiac pred terminom tusim

danielle
10. mar 2013

@simo23 uz zacinas 7. mesiac, kludne sa pre istotu zbal... 🙂 nikdy nevies...

willy_wonka
10. mar 2013

@kavaapalma troska rozdiel,no.... :D urcite to odkomunikuj s nimi nech ti poslu spravnu ;)

anjelicek26
10. mar 2013

@simo23 - najvyssi cas? My nemame absolutne nic kupene, okrem autosedacky a kocika 😅 😅 😅 😅 😅 Tasku balim tri tyzdn pred terminom a ani o den skor 😉

anjelicek26
10. mar 2013

Moje brusko 🙂 Ze +6kg dnes rano. Uz to ide hore rychlostou blesku 😝

simo23
10. mar 2013

@anjelicek26
@danielle
@reanda dakujem,ste ma ukludnili,cakam prve(chlapceka) a nejako az teraz zacinam vnimat co sa vlastne deje,tak som v strese, anjelicek26,oproti mne vyzeras vyborne ja mam +12 😖

anjelicek26
10. mar 2013

@simo23 - ja vobec nestresujem, malu som rodila tri dni po termine a maleho tie tri tyzdne pred terminom, ale to som mala strasne vela poslickov predtym, teraz tomu nic nenasvedcuje, babo je v klidecku, maternica netvrdne, krcok ma este plnu dlzku, takze ja balim tasku v juni. Ja som s +11,5 a +13,5 kg rodila... uvidime teraz co bude...

kavaapalma
10. mar 2013

@willy_wonka sak uz na tom pracujem,som zvedava,ako sa vyjadria...

simo23
10. mar 2013

@anjelicek26 to je idealne tolko pribrat,ja sa uz vobec necitim dobre aj ked sa vobec neprejedam a hybem sa vaha stale stupa.....ale neriesim vsak dam dole,len sa citim ako slon a to ma cakaju 3 mesiace..

anjelicek26
10. mar 2013

@simo23 - len si daj pozor, nech nenaberas vodu, zatlaci si na stehno, na rameno, ci ti tam neostane priehlbina, ci ta netlacia prstene.. ono to nemusia byt kilecka, co idu tak rychlo hore...

kavaapalma
10. mar 2013

@simo23 ja nemam nic pre seba okrem tamponov do podprdy a v pohode... este je cas...

kavaapalma
10. mar 2013

hej teraz ma napadlo,niekto tu spominal plienky,ktore su vykrojene na pupik... ja som take kupila huggies pre novorodeniatka tusim 54ks na 2-5kg... mali aj vacsie 3-6kg,lenze tam to vykrojene nebolo... preto som ani viac nebrala len jedno balenie...

katkalubkova
10. mar 2013

@simo23 akurat dnes som vybrala veci po synovi ( oblecenie ), a do konca tyzdna si uz idem zbalit tasku, ako vravi danielle v 7 mom mes. pre pripad ju uz treba mat nachystanu, i ked je to mozno priskoro, ale ja mam akehosi sprosteho tusaka, ze mi to uz treba! Ale dufam, ze doma ostane bez pouzitia do 10.6. samozrejme s vetranim!!! 😀

katkalubkova
10. mar 2013

@kavaapalma to ti stacia take plienky pre novorodeniatko, ako velkostou myslim.

katkalubkova
10. mar 2013

@anjelicek26 mas +6, ja mam osem uz navyse, chcela som tak ako pri malom, ze do porodu 12nast, no mam obavy, ze to bude asi viacej. Uz mas skrinu nacrtnutu?

anjelicek26
10. mar 2013

@katkalubkova - jj skrinu mam nacrtnutu, zajtra dojde sef stavby, tak mu to strcim do ruky, nech to dohodne zo stolarom, lebo my ideme s detmi o tyzden na dovcu na slovensko 🙂

No a vaha fu ja fakt neviem, ono ideal asi aj tak neexistuj a pokial to fakt neni zadrzovanie vody, tak si telo proste robi zasoby na kojenie... mne nerastie ani rita ani stehna, proste len prsia a brucho a to ma nejako nezerie, to rast musi 😅 😅

katkalubkova
10. mar 2013

ja som cela akasi gulata, mi povedal manzel, ze budem asimetricka, a ja, ze aka to je? a on, ze : " asi meter vysoka a asi meter siroka " 😀

anjelicek26
10. mar 2013

@katkalubkova - xixi to s tou metrovou sirkou bude o chvilu aj sediet 😅 😅 😅 😅

katkalubkova
10. mar 2013

@anjelicek26 s tou vahou je to individualne, ja som sice pribrala v prvom teh. 12kg, ale bola som este 4 dni pred porodom v nemocnici a mam pocit, ze od stvrtku do pondelka som priberala zo dna na den, co som sa uz z postele nemohla postavit, tak som asi aj viacej. To aj tym, ze sme nizske, tak tie brucha nam viacej zavadzaju

katkalubkova
10. mar 2013

@katkalubkova a po porodoch si mala kolko dole, ja 9 kil

anjelicek26
10. mar 2013

@katkalubkova - jj urcite to bude tym. Ja sa uz teda "tesim" na sobotu na 5h soferovania s tym pupkom a dalsie 4h v nedelu, vaaa pomoc 😖 Ale letecky s bruskom nechcem ist, jeden zazitok mi stacil, skoro som porodila na parizskom letisku, tak strasne mi tvrdlo brusko 😖

katkalubkova
10. mar 2013

@anjelicek26 a po porodoch si mala kolko dole, ja 9 kil

anjelicek26
10. mar 2013

@katkalubkova - ostali mi 2-3 kilecka ako sme sli z porodnice a do pol roka bolo vsetko prec... tehu som zasa zacinala na 46 kilach.. uz po treti raz 🙂

katkalubkova
10. mar 2013

@anjelicek26 ja som teda ostala +2+4, ale dole som ich uz nedala 😀, len ked som mala zdr. problemy, tak hej.... No, neodporucaju letiet, hlavne vo vyssiom stad. tehot.

anjelicek26
10. mar 2013

@katkalubkova - no ja dufam, ze mi to teraz neostane, ved zasa nemladneme medzi tehulkovanim 😝 Este 14 tyzdnov, mi to prijde neuveritellne, ze sme uz v marci..

katkalubkova
10. mar 2013

@anjelicek26 ja uz by som to mala aj rada za sebou, aj sa na to tesim! 😀 , doma bude potom blbinec 😀, ked tu budu dvaja, ale tak.... 😀 , co uz

anjelicek26
10. mar 2013

@katkalubkova - mi hovor, ja budem mat doma troch, vsetci budu mat ten mesiac narodky vratane manzela a termin porodu budem mat doma obe deti, lebo dcerka ma aj prazdniny a maly ma skolku az od augusta. Ocakavam ciste psycho 😀 😀 😀 😀 Ale co nas nezabije, to nas posilni, no nie 😀

katkalubkova
10. mar 2013

@anjelicek26 no tie rodinne akcie, si obcas pytaju dost priprav, ja budem mat tiez okruhliny a my sme vlastne vsetci, cela rodina v lete + krstiny, ja by som to najradsej cele spojila, i ked to asi nepojde