icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
12. mar 2013

@sana23 ja mam monitor, vanicku, oblecka,koliska, trochu plienok, take veci z lekarne, tasku pre mna do porodnice. Nemam kocik, postielku a plienky.

sana23
12. mar 2013

@delica a vanicku si brala aj s tym stojanom?lebo ja rozmyslam nad takou,len neviem ake to je stabilne

willy_wonka
12. mar 2013

@delica servus, ako si dopadla u gyn s tym pichanim?🙂

qtinka77
12. mar 2013

@anjelicek26 No ved viem, ze uz vidi svetlo, ale ked sme sami - len ja a krpec v brusku, tak mu to nevadi, ale ked ho chcem ukazat muzovi alebo dcere, tak sa tvari ako mrtvy chrobak :o)

qtinka77
12. mar 2013

@zuzka444 Nooo, presne - uz aj notebook musim mat daleko na kolenach, lebo ked sa naaaahodou milostivemu trosku oprie o ritulu alebo o co, tak uz to odkopava 🙂

zuzka444
12. mar 2013

@qtinka77 tak tomu ver heh ani krpatej sa nic nepaci heh..nejake su fajnove te nase deticky :D...svagrine aj ctgcko maly odkopaval ze sestricky sa smialy heh...som zvedava ked ja pojdem.na ctg ze co bude krpana stvarat :D

delica
12. mar 2013

@sana23 ja som si kupila vanicku z druhej ruke, ale s poriadnym stojanom a vypustom. Moj chrbat mi nedovoli vylievat vanicku, ze chytim a vylejem, ani sa moc zohybat.
@willy_wonka tam idem za chvilu, bola som u vseobecnej zatial, zajtra musim na krv a na moč, ake mam vysoke zapaly.

anjelicek26
12. mar 2013

@sana23 - my budeme kupat rovno vo velkej vani, kupujeme lehatko ako pri syncekovi, bude sa kupat zo surodencami 🙂

hobit
12. mar 2013

@anjelicek26 nad tymto aj ja uvazujem, mas to vyskusane teda, taketo kupanie? je to v pohode? lebo aj maleho sme asi od 4-5 mesiaca kupali vo velkej, malu som predala a ze ci znova kupovat alebo rovno velak.....dilema 🙂

anjelicek26
12. mar 2013

@hobit - xixi poslem ti do IP link na videjko ked dojdem z prace, co mame s malym ked ma asi tyzden ako mu je tam dobre ;) On tam bol vzdy uplne kludnucky, pozoroval sestru a tesil sa, ona ho oblievala, aby mu nebolo zimuska, take mile... aj ked sa jej tam asi tri razy aj vykakal, to skakala z vane rychlostou blesku 😀 😀 😀 😀 My sme pri ani jednom nemali malu vanicku... vyhoda velkej je, ze si tam mozes vliezt aj s dietatkom 🙂 Moji sa vzdy vo vani pritlacili na prso a kojili, veget najväcsi 😀 😀 😀 😀

hobit
12. mar 2013

@anjelicek26 ok, posli..ja sa len toho obavam, ze mu bude Tobi hned zakladat okuliare, pripadne aj snorchel a ucit ho potapat :D

misza1
12. mar 2013

@delica zapal coho mas? ty uz se asi te dovolenky nedockas,co? ale aspon jsi stihla pozvysovat ty platy🙂

anjelicek26
12. mar 2013

@hobit - ale kde neboj nic 🙂 Ved sa od nich aj tak na meter nepohnes a Saska bola k nemu uuuuplne opatrna, podla mna su deti vnimavejsie ako si myslime, co sa tyka krehkosti babatka.. podla mna si to drobce maximalne uzivali, ze tam boli spolu...

delica
12. mar 2013

@misza1 zapal neviem coho.. pluca ciste, nesoplim, hrdlo ma neboli, len mam proste teplotu. :(. Tak ze zoberie krv rano.
No pojdem sa nachystat tej zenskej lekarke, dufam, ze nerodi a pride :(.

misza1
12. mar 2013

@delica no pekne,ale tak snad to nebude nic vazneho a brzo te to prejde.
uz se stalo ze nedosla? moje dr dneska byla uzlicek nervu,jak jsem dobre pochopila, jeji synator maturuje🙂

delica
12. mar 2013

@misza1 jj, raz sa stalo, ze neprisla, mala nejaku zlozitu operaciu a predsa je to z BA okolo 50km
No cez den sa citim fajn celkom, nemam teplotu, ale v noci to vyleti - hned mam 38,3...no a to brucho ma boli ako pri menzese, to moze byt vselico...aj otvarat sa mozem, zapal mozem mat aj dole. No a maly je taky nepokojny, on tusim ani nespi, len kope a kope

marilliana
12. mar 2013

@qtinka77 jasne ze sa tesim 🙂 som s tym vobec nepocitala a teraz toto 🙂 tak sa uz pomaly balim v praci, este zajtra, na par hodin vo stvrtok a v pondelok odovzdam veci. no neuveritelne!!!! verim, ze pre mna aj pre malu to bude najlepsie, bez stresu, v pohode sa mozem na vsetko pripravit 🙂 a jasne, ja na Tvojom mieste by som asi tiez tu "cukrovku" neriesila. kolegyna bola na tom dnes a tiez z toho bola cela mimo, nebolo jej vobec dobre. ja neviem, ja som to akosi zvladla.... takze kopec volna predo mnou 🙂))))

misza1
12. mar 2013

@delica aha ja ze jdes do nemocky za ni.
tak snad to nebude nic vazne, ta teplota neni dobra... ale neboj,dobre to bude😉 hlavne se setri

sana23
12. mar 2013

@delica no ja tiez kvoli krizom chcem tu vanicku...a take prakticke sa mi to zda s tym stojanom

katkalubkova
12. mar 2013

@qtinka77 dakujem, som to dnes potrebovala! Skoro som sa tam vyvalila, vela nechybalo.
@anjelicek26 môzme si po dnesnej glukoze podat ruky.
este, ze isla ina sestricka s vysledkami, dali ma lahnut, trocha prefackali 😀 a bolo gut!
No na lacno a 1-2 hlty vody, tak to aj dopadlo! Klesol mi tlak.
Neviete do kedy su vysledky, ja som si totiz musela, este aj krv zaniest 😠 😠 , kolko to trva, den -dva?

janka_k
12. mar 2013

@anjelicek26 a to treba vahu kupovat?

anjelicek26
12. mar 2013

@katkalubkova - ja este vysledky nemam, neviem 😖 Hadam zajtra veru. Mne brali komplet krv.

janka_k
12. mar 2013

baby kedy si treba ist zazmluvnit doktora porodnika? do nemocnice sa chodi tusim az od 36.tyzdna ze? namala by som si ho ist dohodnut skor?

anjelicek26
12. mar 2013

@janka_k - babatkovsku vahu, taku ako ma lekarka, kde babatko lezi... stoji asi 30 evri... ja som si rada maleho vazila doma, lebo v anglicku neboli poradne, nech viem, ci pribera ci nie... jasne, ze som ho nevazila po kazdom kojeni - ale raz tyzdenne, aby som mala prehlad, mne to dodavalo istotu, ze ma vsetko, co mu treba, aj ked stale spal a budil sa len kazde 4-6 hodin na kojenie... to nemyslim ako staznost, len ako fakt, preco som mala vahu doma 😅 😅 😅

janka_k
12. mar 2013

jaj baby tak pecenove nakoniec na druhy krat lepsie ze nieco tam pokleslo, ale ze zla zrazanlivost krvi, len som to tukla na net a o samych potratoch, tak som to radsej zavrela, ze to fakt nemozem citat ☹

katkalubkova
12. mar 2013

@anjelicek26 hej, aj mne cukor, cely krv. obraz a pecenove, no, ale mala som dost, krv mi nevadi, ale bez tej vody a jedla, to sa nehodi....

anjelicek26
12. mar 2013

@katkalubkova - no ved to, ja musim uz o siestej rano zjest aspon banan, inak nezijem 😅 Mne brala krv uz minuly tyzden a teraz zas, dopichala mi obe ruky, ako fakt uz 😖

katkalubkova
12. mar 2013

@anjelicek26
@janka_k kocky, ja by som tu vahu aj chcela, ale nejdem ju kupovat...

katkalubkova
12. mar 2013
janka_k
12. mar 2013

@katkalubkova ja tiez nie, uvidim podla toho ako velke babo sa narodi a tak, ked tak vyslem draheho ked bude treba potom. moja sestra nemala, preto som sa pytala ci to treba.