icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anjelicek26
14. mar 2013

@jankastubka - podla mna tymi babatkovskymi zaoblenymi prt odstrihnes, tiez sme mali ten detsky set manikurny a nevyuzili s toho vlastne nic 😖 Teraz ho kupovat uz ani nebudem... aj ked teda mozno ho este niekde mam medzi nevybalenymi vecami zo stahovky, netusim 😀 😀

Jaj baby ja som taka utahana posledne dni, dovolenku potrebujem ako sol, vazne :( Dnes ful time a potom mala klavir, zajtra full time a po maleho, po malu, s nimi do cirkusu, domov zasa az o siedmej, uz to zacina byt rutina grrrrr A to v sobotu cestujeme a ja to cele musim odsoferovat s dvoma detmi sama a ma aj snezit, no ze dovi dopo... a nemam nic zbalene 😖 Ja jaaj...

anjelicek26
14. mar 2013

@jankastubka - ja mam väcsinu kojo podprseniek z hm-ka a c&A a po pol roku uz normalne, aj ked som kojila, znacka freya je super na take naliate prsia 😀 Vystuzena podprda - myslim kosticova - na kojenie - veru neni moc pohodlna 😖 Pevna podprda ano... ale kostice som pri kojeni prve tyzdne fakt nemala...

jankastubka
14. mar 2013

@anjelicek26 tak to drzim palace. Ja mam vdaka bohu tento tyzden dovolenku. Od nedele sme boli v tatrach sa zrelaxovat a pokukat prirodu. A teraz mam este volno 🙂 A potom uz len 16 dni do roboty (ak mi teda daju 2 tyzdne pred materskou dovolenku) a huraaaa doma.

jankastubka
14. mar 2013

@anjelicek26 nemyslela som vyslovne push upku, ale naozaj len pevnu - aby to nebola len cista latka - take podprdy mi totiz nikdy nesedeli - aj ked teraz ked mam vacsie prsia, to mozno bude inak. 🙂

anjelicek26
14. mar 2013

@jankastubka - ja mam teraz dva tyzdne volno a potom 4-dnove skratene tyzdne v aprili a 26.4. je posledny den... tiez je to uz len chvila...

marilliana
14. mar 2013

@qtinka77 POCKAJ veduca, hadam mi uslo, ze sa ides vydavat???? prosimmmmmm??? no teda, super, kde kedy a ako? 🙂 a jasne, tesim sa, ved taketo velke prazdniny som nemala ani sa nepamatam. uz na strednej som brigadovala atd atd. 🙂 ake mas saty?

anjelicek26
14. mar 2013

@jankastubka - veru bude to inak ked sa naleje mlieko ;) Mne kostice vadili fakt... push up vobec nehrozilo 😀 Ja som mala 75F pri kojeni 🤐

danielle
14. mar 2013

@jankastubka ja som si este pri prvom kupovala odtialto:
http://www.astratex.sk/tehotenska-a-materska-bi...

qtinka77
14. mar 2013

@jankastubka Neviem, ci tam mate v BB Marks&Spencer, ale ja som kupila tam - maju dvev baleni, ja som kupila ciernu a bielu, jemne vystuzene, tusim 37€. Skus tam mkrknut... Lebo co som pozerala inde, tak to boli same take "plachtaky" :o)
Ako keby ked je to na kojenie, ako by to muselo byt ako handra :o(
A v M&S mali pekne a ze dobru cenu relativne..

pavuciatko
14. mar 2013

@danielle myslíš, že je dobrý? lebo všetci,keď im poviem, že uvažujem nad nosičom, tak automaticky len a len manduca. len mne sa zdá pridrahá. a potom na mna kukaju ako na vraha, že chcem iný.

qtinka77
14. mar 2013

@marilliana Nooo tak to TI asi uslo sefova :o))) Idem veru, co uz? :o( 🙂 Buducu sobotu, 23.3. v Karlovke, na miestnom urade, lebo pre mna je to uz druhykrat, tak uz do toho pana Boha nemozem zatahovat :o(
Saty velmi jednoduche - smotanove, uzke - no teda uzke, ako uzke, su take elastickejsie, sak uz bendero nemam kam dat :o) a take kratsie, nad kolienka trosku.. :o) Uplne obycajske, jednoduche v Mangu kupene 🙂
A vcera sme k nim dostali aj take pekne marhulkove sacko, lebo su tak, ze ramena hole, tak a ze brrr zima je este :o)
Aj som si s mojou davnou kadernickou, co mi este pred 14timi rokmi robila uces na prvu svadbu, dohodla, ze mi urobi nieco s vlasmi aj teraz, tak sa tesim, buducu stredu skusame nejaky drdol alebo co to, ja mam velmi vela vlasov, dlhe, huste, tak to nie je take jedoduche si s tym poradit, ae ako hovorim, ona uz ma so mnou skusenosti, tak snad nezabudla 🙂

jankastubka
14. mar 2013

@qtinka77 mame aj marks and spencer - tak kuknem.

danielle
14. mar 2013

@pavuciatko no, myslim, ze je dobra, ale je draha... preto som ju este nekupila... to jedine mi na nej vadi... pozerala som aj pouzite, ale tie sa predavaju tak draho, ze ak ju kupim, tak novu so zarukou... stale vaham... paci sa mi, ze drzi chrbatik,hlavicku a ako ma babatko ulozene nozicky, ked je malinke. ja chcem nosic hlavne na obdobie od narodenia do pol roka. a ked bude babo vacsie, moze ho nosit mm, ked niekam pojdeme... je to aj pre vacsie deti. mame 3-rocnu dceru, nemozeme sediet doma cele leto a s kocikom to nie je vsade pohodlne... ale viem, ze Cybex je vyborna znacka, mame aj autosedacku od nich, sme pozerali s mm na nete o ich vyrobkoch, presli testami, ktorymi nepresli rozne drahe svetove znacky... zatial este nie som rozhodnuta, co kupit... ☹ nemozem si tie nosice ist ani vyskusat do obchodu, kedze mam brucho ako svet... 😠 tak je mozne, ze kupime az vtedy, ked uz bude babo na svete... 🙂

pavuciatko
14. mar 2013

@danielle ja už mám z toho hlavu ako svet. asi nejdem vymýšľať a kúpim ten cybex. veľmi sa mi páči, že tam môže byť bábo od narodenia. ja to chcem nosiť hlavne, kým bude maličké. potom ho aj tak už nebudem tak vládať a trochu aj pochybujem, že ho udržím priviazané k sebe, keď už bude chcieť behať.

danielle
14. mar 2013

@pavuciatko mas pravdu... 🙂 ako ti zavidim, ze si sa uz rozhodla... ja uz mam z toho tiez velku hlavu... najprv som mala plnu hlavu kocikov, kocik uz mame a teraz nosicov... ak si ho kupis a budes mat doma, das mi, prosim ta, vediet, aky je? 🙂

pavuciatko
14. mar 2013

@danielle ok, dám vedieť. zistila som, že ho majú kamoškini kamoši 🙂 a že je super, vraj sú spokojní.

bombulka200
14. mar 2013

@silsil
@slavka_a_maros
@janka_k
@danielle

aj mne sa to zdalo čudné že to inak nemajú tak som kupila to 250gramove balenie ale sa pôjdem opýtať do inej lekárne a som zvedavá čo mi tam povedia a ked budu mať to 75gr. tak kupim ....

janka_k
14. mar 2013

@bombulka200 ale preco to kupujes? sak to je zadara na recept

katkalubkova
14. mar 2013

ahojte kocky, glukozu aj pecenove mam v poriadku, tak som rada, dnes som ako mechom prastena... to pocasie je strasne

silsil
14. mar 2013

@janka_k no tak ja som to nemala zadara..som platila cca 1,50eur za glukozu.. nemala osm ju na recept..iba na vymennom listku napisane ze si ju mam zaobstarat..

janka_k
14. mar 2013

no nechapem preco vam nedavaju recept na tu glukozu ked to poistovna preplaca

@silsil

anjelicek26
14. mar 2013

Juuu babule ziadna cukrovka 🙂 Prave som volala s doky 🙂

janka_k
14. mar 2013

@katkalubkova tak super, moje pecenove prve nie moc dobre, druhe uz lepsie, ze to co bolo zvysene sa znizilo. ale zistili mi zlu zrazanlivost krvi tak som z toho v strese, o par dni zase na krv

hubenourova
14. mar 2013

cukor mam za sebou a všetko je v najlepšom poriadku. Len ešte aj pár hodn po tom mám pocit, že to v sebe neudržím ☹

katkalubkova
14. mar 2013

@hubenourova tak to verim, ja som si to uzila v utorok ☹

katkalubkova
14. mar 2013

@janka_k aha, no tak tie pecenove budu kontrolovat, uz asi do konca tehot., davaju si na to dost pozor!!! S tou zdrazanlivostou, nejak neviem... to som nemala, ale viem o co ide, to beru ten quik? ci ako sa to vola na tu krv?

hubenourova
14. mar 2013

@katkalubkova ešte ani na záchod mi nedovolili ísť, čo v našom stave 2 hodiny pri sedení bol takmer nadľudský výkon.

janka_k
14. mar 2013

@katkalubkova neviem zatial viac, zistili mi to pri brani tych pecenovych, takze neviem co dalej mi budu brat a kam ma poslu, zatial mam prist iba k nim na dalsiu krv o par dni, tak uvidim

janka_k
14. mar 2013

@hubenourova to fakt ani na wc? no ja som teda trenovala tento tyzden, menili nam stupacky, nebola som aj 4 hodiny 🙂 tak 2 hodky snad zvladnem, ale netesim sa na to, mna to caka v utorok

hubenourova
14. mar 2013

@janka_k nie, ani na WC, čo ma dosť prekvapilo,lebo keď som bola pri prvej na cukor, tak som mohla koľko som chcela. Ani žiaden citrón ako niekde dovolia, proste nič. A na wc nemôžeš isť kvoli tomu aby zistili, či sa ti cukor nezobraz v moči, lebo to by vraj nebolo vôbec dobré.