Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@silsil veď to, aspoň keby mali rovnaké pravidlá.
@janka_k ale ved odmietnut to mozes : ) na to ta nikto neprinuti ist..alebo ak mas zaujem vediet ci mas alebo nemas tehu. cukrovku da sa to aj inak , inym sposobom..len treba o to poziadat..a asi aj potm priplatit..kedze to by sa robilo v diabe. ambulancii a klasickym krvnym vysetrenim
@janka_k ja som to tiez nemala zadara,musela som plati 2,18centov...
@delica to co ja tu citam,par dni sem nepridem a ty takto,no teda. Daj sa cim skor do poriadku a uz ostan doma. Myslim na teba a silno ti drzim palce.
Tak ja mam dalsie dve odbery za sebou na diabetologickom,brali mi krv aj zo zily a dnes zase moc a krv z prsta. Vysledky su vsetky vyborne a uplne v norme. Takze to bolo len asi tym,ze som bola nevyspata,jedla som den predtym coko a este vecer po osmej som musela zozrat dve jablka. Coz mi tuklo az neskor,ze jablcka rovna sa vela cukru. Ja som hovorila,ze sa jej zbavim 😀 . A to som si vcera pred odberom neodpustila detske piskoty a fajny mnamkovy makovnik s visnovou naplnou. Ze ak,tak mi to ukaze a nist. Takze som velmi spokojna a tesim sa. Lenze uz do poradne musim chodit kazde dva tyzdne preventivne na kontroly,aj ked mam dobre vysledky,tak povedala dr.
@kavaapalma Jeeej, tesim sa, ze to mas v poradecku 🙂 No tak si ma teraz definitivne presvedcila, ze sa mam na to vykaslat - lebo aj mna by potom buzerovali, aby to mali preplacane poistovnou, aby som tam chodila do poradne aj ked nemusim 🙂
Su to smradi 🙂 Keby im to preplacala poistovna iba ked su zle vysledky, neboj sa, ze by Ta nepotrebovali vidiet ako je rok dlhy 🙂
baby ak nemate este tuto knihu, ja uz ju po par stranach odporucam, mam precitanych par stran, ale zatial sa mi velmi pozdava, asi docitam az ked budem doma v klude, ale fakt vyzera super
http://www.martinus.sk/?uItem=136100
@qtinka77 no urcite,len ma zbytocne vystrasili-aj ked ja sa len tak lahko nedam,ale pre babatko len to najlepsie... a prve dni ma az krutilo,jak som mala chut na sladke... a povedala som si,ze ja sama najlepsie viem,co je pre mna dobre,respektive co mi robi dobre,jednoducho pocuvam samu seba... kazdy organizmus je iny a na kazdy plati nieco ine...
Postretala som dnes dost znamych a kazdy,ze kde mas brusko? Jaj uz sa mi nechce dookola vysvetlovat,ze ved som vysoka,tak to az tak nevidiet. Ved mam obvod uz 105cm...
@kavaapalma nic si z toho nedelej, vcera jsem byla na tehu cviceni a byla tam kocka, ktera ma termin 1/6 a brisko ma jako by se trosku vice najedla a nesla na wc🙂 oproti ni ja vypadam jako bych cekala 3-jicky a jsem tesne pred terminem😀
@misza1 určite neoplatilo..tie z M@S som videla naživo,síce som ich neskúšala ale už na pohľad a "omak" boli iné a mierne vystužené, kým tie z M@S sú ako handra majú len dve vrstvy látky a po vyskúšaní teda nič moc, vôbec nedržia prsia tak ako som zvyknutá,tak neviem čo bude keď sa mi nalejú mliečkom
@kavaapalma neboj určite dôjde 😉 , mne dnes poslali platobnú inštrukciu takže už asi majú všetko na sklade, dám potom tiež vedieť či nesklamali
@martoska hej hej to chcem vediet,lebo dalsi mesiac uz chcem objednat postielku... aj matrac,tak nech viem,ci sa oplati...
@slavka_a_maros janeviem ja som prvorodicka, len ich mam na zozname zatial 🙂
@slavka_a_maros to je pravda,ale je to asi individuálne. Ja som ich pri prvom bábu mala ako Lolobrigida len asi mesiac potom to bolo lepšie tak sa držím toho, že sa mi zväčšia cca o číslo.Teda aspoň dúfam 😉
@janka_k mne nedali recept len mi napísala do knizky ze si to mam kupit
Poradna za mnou. 21.3 Posledny velky ultrazvuk + kontrola obliciek @delica kvoli tomu pichaniu ako si mala aj ty.... snad to bude ok 🙂
@kavaapalma Vidis, ale presne aj v Tvojom pripade sa mi potvrdilo, co celu dobu tvrdim - ze je totalna hovadina robit tento test pausalne u kazdeho - TY si tiez mala na lacno glukozu menej ako 6, ked sa nemylim, ze? Az po tej zatazi zbytocnej sa Ti to zdvihlo na nejakych 11, nie? To je prave ta blbost - takto vychadzaju zbytocne pozitivne vysledky - ten test sa ma robit jedine v pripade, ked je uz na lacno cukor nad 6, za tym si stojim, aj ked nie som biochemik, ale prisamfakt niekoho si zozeniem z farmacie, kto mi to potvrdi... A uz aj viem koho, len tento tyzden je na lyzovacke... :o)

@hubenourova @janka_k ale baby vidite, ze kazde laboratorium si to robi inak.. ja som na wc mohla ist, iba tam a nikde inde: ) a aj citron som mohla.. podla mna niekde je to zbytocne prisne..pretoze ten kto ma teh. cukrovku, tak sa mu to prejavi hned v tej kvapke krvi.. ci by zjedol sladke ranajky, alebo glukozu vypil.. len kazda ma ine normy a pravidla..