Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@pavuciatko 🙂 ani ja se neohnu🙂dneska jsem fucela kdyz jsem si obouvala ponozku🙂 nejhorsi je prava noha, 1 mam rozbite koleno, tak se mi neda ohnout a 2 jsem na prave strane asi vetsi🙂
@misza1 pekne,nezavidim... my prerabame svoje od zakladu,takze velmi dobre viem co to obnasa a to stale nemame este dokoncene...
Baby, vy tu uz vsetky hniezdite :D
@willy_wonka asi ano🙂 porad jsem cekala kdy to prijde a uz je to asi tu 😀 ale to ze z toho budu nervozni, ze vsechno strasne trva jsem nikde necetla😀
@willy_wonka sranda, tiež mi je to trochu smiešne, že zrazu potrebujem mať novú kúpelku, vymaľované, atď. a predtým som bola spokojná, ako to bolo. asi je to fakt také hniezdenie od prírody 🙂
@pavuciatko
@willy_wonka ale neni to nejak brzo? nema to byt az tak mesic pred terminem? 😝
@pavuciatko
@misza1 aj vam zavidim🙂 my sme kupovali uz novo prerobeny byt, tak tu nie je co robit, akurat prichystat izbu pre drobca, ale toaz ked sa narodi... teraz len lezat,lezat a lezat...vecicky na oblecenie bude.zrejme tiez chystat mm:D misza, ty by si nemala tiez viac odpocivat?
@delica aj ja som vyfasovala na ranajky majku,ked.som tam lezala 🙂 som pastekarka,tak ma to potesilo:D ako ti je dnes?
@willy_wonka neni co zavidet, ja zavidim tobe ze si hovis domka🙂 puvodne mi dr rekla ze se mam setrit, ale ted kdyz jsem byla na kontrole rekla ze mam ukazkove tehotenstvi🙂 tak jedine co nebudu delat, ckdyz se mi nebude chtit a vymluvim se mm😀
@misza1 tak to je super🙂a urcite nie je skoro, posledny mesiac by si viac zavadzala ako bola uzitocna v pomahani:D
takze dnesny test na cukor za mnou..celkom mi to chutilo. a ja som platila iba 0,17 € za recept a dostala som to uz vo flasticke namiesane...sestricka mi zobrala krv a podala mi flasticku so slovami- dobru chut 😀
a nasa malinka ma uz 1030g 😉
no ja som tusim jedina co som este na tom cukre nebola 🙂 ale v utorok to dobehnem 🙂
Ahojte.tak dnesna poradna dopadla dobre,vsetko v poriadku..mala ma 1300g 🙂
Baby ktore beriete zelezo, aku mate hodnotu (v krvi) ?
no kočky a keď sa tu bavíte o prerábkach atď..plánujete robiť niekto aj detskú pre vaše male bábo?
ja viem, že je ešte určite aj skoro, ale napr. my sme sa len min. rok sťahovali,a máme v jednej izbičke biele holé steny, tak som rozmýšlala, že by sme tam dali nejaké farebné nálepky, a farebnejsie vymalovali..len zas na jednej strane si poviem ze je skoro, ale na druhej, ze ved nech si nas maly zvyka, ze taka pekna izbicka a ze bude jeho 🙂
co myslite, alebo planujete niektora nieco podobne? 😝
@silsil ahoj🙂 my sme na tom podobne, jednu izbu mame volnu pre drobca, ale na detsku izbu ju pripravim az neskor. Maly bude nejaky cas so mnou v spalni tak mi to neponahla...
nezaujimal sa niekto o hypnoporod?
@willy_wonka ahoj zlatík, dnes mi je uz lepsie, tak uz aj pozorujem okolie, ze co sa tu deje a s cim tu tehulky su. No a pomaly som v tej faze, ze ako som bola pokojna, tak budem odteraz fakt opatrna a len sa modlit, nech drobec naozaj v tom bruchu vydrzi co najdlhsie. Lebo tolko toho je, tych predcasnych porodov, aj bez nejakych indikacii, ze mi je to az luto. Sak co som tu, uz tu boli dva 24 tt a ten druhy som neregistrovala este.
@silsil - jasne ze bude mat vlastnu plnne zariadenu detsku izbu 🙂 Kvoli tomu prestavujeme polku domu akurat xixi Vsetko oblecko, hracky, hojdacku, to v spalni at nehodlam...
@willy_wonka - 9,2 posledne...vraj pod 12 treba brat...
@kavaapalma Ja chodim na gravidjogu a ta kocka robi aj kurzy hypnoporod... Niekedy v aprili by sme aj s muzom mali absolvovat celodenny kurz.
@delica ahoj moja, to sa velmi tesim, ze ti je uz lepsie 🙂 do utorka budes ako rybicka a potom pokracovat v kludovom rezime, ziadne nahacky v praci... boze, v 24tt? To je naozaj skoro...vravi sa, ze netreba z tehu robit chorobu, ale tych vsakovakych komplikacii je cim dalej tym viac:(
My sme dnes boli s krpcami v cirkuse, Saska tam ucinkovala ako cirkusantka xixi Fajne to bolo, len im odislo kurenie a dve hodiny sediet v nenormalnej zime je aj na kona vela, draheho som s malym poslala po Saskinom vystupeni domov, nech aspon oni neprechladnu, ja som pockala do konca, kym skoncia, premrznuta som az az. Zajtra rano balenie a smer Praha, pozajtra potom na Slovensko... uz aby to bolo za nami, ta cesta je des...
@anjelicek26 aha, ja to mam z hemoglobinu, tam su hodnoty v gl norma-120-160 ja mam 115

@misza1 no ale celkom dost - mate dom? ja som bola v tom, ze ste na byte 🙂.