Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@delica moc je ok, cikat chodim casto, lebo mi lekar nakazal vela pit, uz som dala dole liter caju , samozrejme nesladeneho :D
No s tym krckom sa aj nazory lekarov lisia, jeden to kontroluje stale,iny povie, ze nie je dobre do toho stale sprtat... ako travis dni?🙂 spolubyvajuce mas ok?🙂
@willy_wonka som ti pisala o spolubyvajucej vcera, tak sa o nu bojim...ale je fajn, taka vesela kopa
@delica ano, ano, viem.. este je 2v1 ? Verim, ze vydrzi. Tie kortikoidy uz dobrala? Tusim 3 dni sa pichaju, nie? A si leziaca pacientka, alebo sa mozes poflakovat? Ja aj napriek krcku som nebola leziaca, tak som poletovala 🙂
@willy_wonka a ja mam stale flasu s vodou pri sebe,aby som vypila aspon 1,5l vody...
@delica hlavne len oddychuj,lebo ked sa maly narodi,uz bude po klude..... 😉
@willy_wonka mela jsem prepadovku🙂 jen jsem to dopsala,zastrngali klice ve dverich,mm se vratil drive🙂
delala jsem pizzu a ted se mi jeste dopeka.pudingos,je sranda ze kolik energie dokazu vynalozit kdyz mam chut na nejakou pecenou madkrtku😀
vcera jsem objevila dalsi neskutecnou chut... vida s citronem🙂 naaaaam!!!🙂 curam kazdych 5 min,ale je to fakt namka🙂
@kavaapalma Jasne, jasne...ja rada 🙂 Predbezne bud 6.4. alebo 14.4. by mal byt ten kurz...tak potom poreferujem... 🙂
@willy_wonka nie som leziaca, uz sa mozem hybat aj chodit po chodbe....ale dojde mi ta nemocnica strasidelna
@delica idealny vyhlad na marnicu,spalovnu biologickeho odpadu :D ale uz vydrzis, najblizsie tam prides az ked sa bude drobec pytat na svet🙂)
@delica no a ako sa ma spolubyvajuca?
@willy_wonka dobre, srši vtipom a brucho jej netvrdne.
dievcata, objavila som v Bille Pampersky 1 v akcii. jedna plienka vychadza na 0,15 E.
je to take velke balenie (tusim 74 ks) -Premium sa mi zda, ze sa vola, biely sakel.
no a hned vedla toho maju (u nas) klasika zeleny sakel Pampersiek -je ich tam o 1/2 menej.
a ja, ze, aky je medzi nimi rozdiel?
tak dnes som rozprávala so švagrinou z tej číny že ako sa tam rodí..no trošku rozdiel- žiadny klistýr, žiadne holenie, žiadna sprcha pred pôrodom, môžeš jesť a piť koľko chceš, dieťatko po pôrode sa poriadne umyje až na ďalší deň a že prezent od nemocky a to pri štandardnej starostlivosti-krásna kytica kvetov, kojenecký vankúš a podobné "maličkosti"..
tak baby pre zaujimavost, vyslo vam pohlavie podla tohto?
http://www.chinesegenderchart.info/gender-calcu...
mne ano 🙂
davam to sem lebo kedze ratame tehotnost, tak vieme v ktorych dnoch k tomu cca prislo, odporucam pozriet to video na lepsie pochopenie, treba tam davat pozor, nie su to nase mesiace, ale lunarne s inymi datumami
@janka_k dneska mam uz nemocnicne znechutenie, tak radsej by som sla niekde, kde je to prijemnejsie a osobnejsie, no ale som to dnes preberala so spolupacientkami a ze nemam klesat na mysli, ze toto je stale dobra nemocka, viacrodicky zazili aj horsie.
No ale zeby som dala 5* z 5 nemozem povedat za svoju osobu. ale tak asi tu budem rodit. Aspon viem, kam idem/
@delica no len my v tej BA zas toho tolko na vyber nemame. vcera som sa preklikala na fotky z trencina, no tak tam to ani ako v nemocke nevyzera. nechapem ze v BA sa uz jedna nemocnica nezmoze to prerobit (i ked ja som to este nevidela, priznam sa) ale baba mala fotky ze z porodnice a to bola izba jak doma, jedna postel a jedno to lehatko na rodenie, a tak, no asi nie ako v BA
ale tak mozno to nestihneme vnimat a ked zu sa babo narodi budeme radi ze za par dni odideme a nebudeme to tak pozorovat co kde ako ....
tak sa tam drz a presne neklesaj na duchu, mala si si nejaku pozitivnu knihu zobrat 🙂
Baby ale furt lepsie ako Nitra... tu clovek dobreho slova na nemocku nepocuje 😖 sa bojim viacej nemocky ako porodu... ja pochadzam z Kosic, tam je ta krasna porodnica v Saci... Spoluziacka ked dala na fb fotky s malym syncekom, normalne som si myslela, zeto su fotky uz z domu... a boli z nemocnicnej izby... krasny ikeacky nabytok farebny, biela laminatova podlaha... take cistucke a zaroven kraaasne pristredie... a tu na zapade veru by mohli spravit aspon jednu takto... aspon v tej bratislave....
@aquatinka @delica ja som vcera nasla ze antolska ma nadstandardny porodny box, len ak som to spravne pochopila je jeden a ked nebude volny asi smola, navyse ja teda mam predvybranu inu nemocku a tam nie je nic.
@aquatinka ty mas aspon topolcany blizsie, tam je to trochu ine, ale pre mna je to prilis daleko no hej a je to strasne ze tu nie je nic na vyber, aj by som si priplatila ale nie je za co

@willy_wonka este si pozri akej mas farby moc a a ci nechodis casto cikat.
no ja som az tu na rizikovom pochopila podstatu skrateneho krcku......to ti musia kontrolovat :( neda sa nic robit