icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

martoska
17. mar 2013

@katuska54 ani teda neviem či som si istá kde sa tá hrádza nachádza
😕 ..ale určite to urýchľuje pôrod, teda aspoň mne to pomohlo

delica
17. mar 2013

@janka_k ahá :(. Ja som teraz citala taky clanok v nemocke, ze aj co maju po operaciach sa im moze poskodit sietnica a utrhnut rohovka? No su to velke tlaky...

delica
17. mar 2013

@katuska54 sak uz som a sa bala ze si nieco s bruchom vyparatila 😀 😀 😀 😀 . Furt nejake neprijemnosti musia byt...zbytocne

willy_wonka
17. mar 2013

@katuska54 my mame akurat stikutku
:D
Ucicikaj ju, urcite rychlo zaspi, ked uz tak dlho buntosi 🙂

janka_k
17. mar 2013

@delica no sak ja som este z toho v strese ze sice mozem normalne ale riziko tam je tak sa bojim ze sa mi nieco stane s ocami, sak som si uzila chodenim po ocnom, v ruzinove maju asi taky nazor ze ziadne riziko nie je, na antolskej ma vybavila medzi dverami ze pridite ked tu bude primarka ze to len ona moze rozhodnut ale nemyslite si ze vysoke dioptrie su indikacie na sekciu, musela by ste byt tazka diabeticka, tak hlavne ze len primarka moze rozhodnut ale ina ta vysetri medzi dverami. a do toho mi gyn povie ze on taku pozna co sa jej to stalo, takze fasa.

janka_k
17. mar 2013

@willy_wonka ako sa ta stikutka v bruchu prejavuje? to som asi este nemala 🙂

willy_wonka
17. mar 2013

Mne sa snivalo, ze som otehotnela pocas tehotenstva:D asi sa mi mali jedno babo v brusku... 😎

delica
17. mar 2013

@janka_k sak ale to by si nemala mat odporucanie skor od ocneho? ze on ti to posudi? Ja som mala posudok od neurologa na cisarsky kvoli chrbatu.

misza1
17. mar 2013

uff tezkou temu na nedeli jste nahodili devcata🙂
ja se chystam do Trencina,ale stale bych se radsi priklonila k teorii ze deti nosi cap... nekdy zacatkem maja tam pujdu na exkurzi at vim do ceho jdu. a je fakt ze co rodicka to nazor. ted nam na cviceni vykladala porod. asistentka za meli pripad,kde zenske zacaly kontrakce,sedli do auta a jeli rodit do Tn,nic divne kdyby nevyrazeli z Ba v nejvetsi spicce... odvaha,co?

delica
17. mar 2013

@willy_wonka ja som mala uz mierne sexi sen tuto noc, tak som uz asi zdrava :DDD aj viac pisem tusim

willy_wonka
17. mar 2013

@janka_k je to take rygmicke tukanie, slabe..na jednom miedte, ze tuk,tuk,tuk..u mna to trva par minut, niekedy aj viac krat do dna 🙂 to urcite spoznas🙂

willy_wonka
17. mar 2013

@delica ano,ano.. uz zacinas byt viac ukecana,huraa,vitajspat medzi nami 🙂.sexi sen? Zrejme ta naozaj vyliecili 😉

delica
17. mar 2013

@misza1 ja poznam zas taku kocku, lekarku, ta si hladala najlepsiu porodnicu, co jej bude vyhovovoat v sr a cr - a nasla nakoniec niekde v krkonosoch v cechach, mesiac pred zbalila seba, muza a starsie dieta a isli rodit :D. tam sa ubytovali, cakali do porodu, porodila a spokojna potom dosla domov.

katuska54
17. mar 2013

@willy_wonka doteraz som ju cicikala pri sporaku 🙂 uz sa trochu ukludnila,mm sa prisiel najest a zase musel ist na dalsiu policiu 😠 ale tesi ma,ze dnes pojdeme k mojej sestre pre nejake veci pre malu.

janka_k
17. mar 2013

@delica taki obyc ocni sa k tomu nechcu vyjadrovat, tak som bola na "ocnych klinikach" v nemocnici, malo by to byt od nich, maju vyssie atestacie......

janka_k
17. mar 2013

@misza1 tak to v dobrom zavidim TN,mam odtial kamosku a zevraj tam to je uplne super, ani porodnika netreba zazmluvnit, zevraj tam su vsetci ok, no ja neviem, ale ja by som vysse hodiny necestovala na porod, ja som sa narodila za par minut od prvej kontrakcie pomaly takze co ked sa to aj mne stane 🙂

janka_k
17. mar 2013

@willy_wonka tak take nejake tukanie som citila este ked pohyby som necitila, vidis mozno to bolo ono

willy_wonka
17. mar 2013

@janka_k to asi nie, to by bolo moc skoro 🙂

jankastubka
17. mar 2013

@martoska aj ja som uz kupila olejcek a chystame sa s mm masirovat. Na nete som nasla dost podrobny navod.

willy_wonka
17. mar 2013

@katuska54 co si dnes varila?🙂 chudak tvoj mm,.blbo zacal nedelu...a preco to riesia s nim? je zodpovedny za vozovy park firmy?

martoska
17. mar 2013

@jankastubka možno hlúpa otázka ale nemôže to vyvolať kontrakcie keď sa tak skoro začne masírovať? ale v každom prípade očakávam reakcie zo zážitku z masírovania 🙂

jankastubka
17. mar 2013

@martoska vraj sa s tym ma zacat az v 34 tt, tak potom to uz ai nevadi. Ale tak hradza nema s maternicou nic spolocne. Ze sa ma masirovat z vnutra aj z vonku. No uvidime ako to bude prebiehat. 🙂

aquatinka
17. mar 2013

@martoska tuto stranku som dostala na odporucanie, aby ten porod bol co najprirodzenejsi... http://vnimavetehotenstvo.sk/porod-priprava-pri... nemam sice rada take volnomyslienkarske prudy zivotne, neviem tomu duchovnu s prirodou prist na chut, ale toto sa pekne citalo 🙂 a su tam odkazy na tie masaze 😀 My tu masaz mame aj v predporodnej priprave ... co na nu chodim... len bez ukazky 😀 😀

delica
17. mar 2013

@jankastubka hm... masirovat hradzu aj zvnutra 🙂 to znie uz aj dost "romanticky"i 😀 😀

martoska
17. mar 2013

@aquatinka určite si tú stránku pozriem podrobnejšie..ale mám pocit aj keď som už raz rodila, že čím viac do toho šprtám tým viac mám obavy, nakoniec zistím že asi mi bude stačiť to aby ten pôrod bol aspoň taký "ľahký" ako prvý

aquatinka
17. mar 2013

😀 😀 tema masirovania hradze je dost vtipna .... asi aj samotna masaz 🙂 ale ako pise @martoska asi je lepsie do toho porodu az t ak nesprtat 😉 mna to caka prvykrat, tak esteze ste tu baby.... tolko pozitivnej energie a dobrych rad sa mi tu vzdy dostava 🙂

martoska
17. mar 2013

@aquatinka ja som šprtala aj pred prvým a pýtala som sa všetkých kamošiek na všetky detaily 🙂 . No inak prečítala som si z tej stránky tému Pôrod a na konci som od sĺz nevidela..

katkalubkova
17. mar 2013

kocky, ako casto pocitujete pohyby, u mna sa v bruchu v noci robili poriadky 😀 , az som sa bala ci je vsetko OK, uz sa ukludnilo, ale som povedala, ziadna kava, ziadna cola!!

janka_k
17. mar 2013

@katkalubkova ja pocas celeho dna a ked sa v noci preberem ze musim ist na wc, tak vzdy citim pohyby ale tak som taka rozbita ze ja zaspim aj tak. nie cely den nonstop, ale tak pocas celeho dna. a kavu som nejako zacala pit posledny tyzden, lebo som uplne bez energie, jednu slabu za den

katkalubkova
17. mar 2013

@janka_k aj ja cely den.....