Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 my mame akurat stikutku
:D
Ucicikaj ju, urcite rychlo zaspi, ked uz tak dlho buntosi 🙂
@delica no sak ja som este z toho v strese ze sice mozem normalne ale riziko tam je tak sa bojim ze sa mi nieco stane s ocami, sak som si uzila chodenim po ocnom, v ruzinove maju asi taky nazor ze ziadne riziko nie je, na antolskej ma vybavila medzi dverami ze pridite ked tu bude primarka ze to len ona moze rozhodnut ale nemyslite si ze vysoke dioptrie su indikacie na sekciu, musela by ste byt tazka diabeticka, tak hlavne ze len primarka moze rozhodnut ale ina ta vysetri medzi dverami. a do toho mi gyn povie ze on taku pozna co sa jej to stalo, takze fasa.
@willy_wonka ako sa ta stikutka v bruchu prejavuje? to som asi este nemala 🙂
Mne sa snivalo, ze som otehotnela pocas tehotenstva:D asi sa mi mali jedno babo v brusku... 😎
uff tezkou temu na nedeli jste nahodili devcata🙂
ja se chystam do Trencina,ale stale bych se radsi priklonila k teorii ze deti nosi cap... nekdy zacatkem maja tam pujdu na exkurzi at vim do ceho jdu. a je fakt ze co rodicka to nazor. ted nam na cviceni vykladala porod. asistentka za meli pripad,kde zenske zacaly kontrakce,sedli do auta a jeli rodit do Tn,nic divne kdyby nevyrazeli z Ba v nejvetsi spicce... odvaha,co?
@willy_wonka ja som mala uz mierne sexi sen tuto noc, tak som uz asi zdrava :DDD aj viac pisem tusim
@janka_k je to take rygmicke tukanie, slabe..na jednom miedte, ze tuk,tuk,tuk..u mna to trva par minut, niekedy aj viac krat do dna 🙂 to urcite spoznas🙂
@delica ano,ano.. uz zacinas byt viac ukecana,huraa,vitajspat medzi nami 🙂.sexi sen? Zrejme ta naozaj vyliecili 😉
@misza1 ja poznam zas taku kocku, lekarku, ta si hladala najlepsiu porodnicu, co jej bude vyhovovoat v sr a cr - a nasla nakoniec niekde v krkonosoch v cechach, mesiac pred zbalila seba, muza a starsie dieta a isli rodit :D. tam sa ubytovali, cakali do porodu, porodila a spokojna potom dosla domov.
@willy_wonka doteraz som ju cicikala pri sporaku 🙂 uz sa trochu ukludnila,mm sa prisiel najest a zase musel ist na dalsiu policiu 😠 ale tesi ma,ze dnes pojdeme k mojej sestre pre nejake veci pre malu.
@misza1 tak to v dobrom zavidim TN,mam odtial kamosku a zevraj tam to je uplne super, ani porodnika netreba zazmluvnit, zevraj tam su vsetci ok, no ja neviem, ale ja by som vysse hodiny necestovala na porod, ja som sa narodila za par minut od prvej kontrakcie pomaly takze co ked sa to aj mne stane 🙂
@willy_wonka tak take nejake tukanie som citila este ked pohyby som necitila, vidis mozno to bolo ono
@janka_k to asi nie, to by bolo moc skoro 🙂
@martoska aj ja som uz kupila olejcek a chystame sa s mm masirovat. Na nete som nasla dost podrobny navod.
@katuska54 co si dnes varila?🙂 chudak tvoj mm,.blbo zacal nedelu...a preco to riesia s nim? je zodpovedny za vozovy park firmy?
@jankastubka možno hlúpa otázka ale nemôže to vyvolať kontrakcie keď sa tak skoro začne masírovať? ale v každom prípade očakávam reakcie zo zážitku z masírovania 🙂
@martoska vraj sa s tym ma zacat az v 34 tt, tak potom to uz ai nevadi. Ale tak hradza nema s maternicou nic spolocne. Ze sa ma masirovat z vnutra aj z vonku. No uvidime ako to bude prebiehat. 🙂
@martoska tuto stranku som dostala na odporucanie, aby ten porod bol co najprirodzenejsi... http://vnimavetehotenstvo.sk/porod-priprava-pri... nemam sice rada take volnomyslienkarske prudy zivotne, neviem tomu duchovnu s prirodou prist na chut, ale toto sa pekne citalo 🙂 a su tam odkazy na tie masaze 😀 My tu masaz mame aj v predporodnej priprave ... co na nu chodim... len bez ukazky 😀 😀
@jankastubka hm... masirovat hradzu aj zvnutra 🙂 to znie uz aj dost "romanticky"i 😀 😀
kocky, ako casto pocitujete pohyby, u mna sa v bruchu v noci robili poriadky 😀 , az som sa bala ci je vsetko OK, uz sa ukludnilo, ale som povedala, ziadna kava, ziadna cola!!
@katkalubkova ja pocas celeho dna a ked sa v noci preberem ze musim ist na wc, tak vzdy citim pohyby ale tak som taka rozbita ze ja zaspim aj tak. nie cely den nonstop, ale tak pocas celeho dna. a kavu som nejako zacala pit posledny tyzden, lebo som uplne bez energie, jednu slabu za den
@janka_k aj ja cely den.....

@katuska54 ani teda neviem či som si istá kde sa tá hrádza nachádza
😕 ..ale určite to urýchľuje pôrod, teda aspoň mne to pomohlo