Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katkalubkova tak mozno bude take hyperaktivnejsie aj vonku 🙂 sestru druha strasne kopala a veru aj ked bola vonku furt tymi nohami a rukami hybala 🙂
@janka_k no, ako... ja mam hyperaktivne dieta aj teraz prve, tak ja uz fakt neviem co budem robit s dvoma "bezcami na dlhe trate" 🙄
@katkalubkova aj ja mám celý deň to potešenie 🙂 , minule som sa zľakla keďže dva dni boli také že horko ťažko za hodinu ledva jeden štuchanček ale potom mi to maličký vynahradil 😉
Ja pohyby sice citim ale len take jemne, este to nie su take kopance ako tu opisujete. Aj vam uz zacalo nieco vytekat z prs? Minule som zaspala pri telke a zobudila sa s mokrym flakom na pyzame akurat na bradavke.
Baby, spadla som na schodoch, tak som sa zlakla, ze vobec neviem ci som si udrela brucho, ale padla som dopredu, viditelnu bolacku mam na stehne a lici...co mam sledovat aby som si bola ista ci je maly ok?
@hobit och,dievca zlate... no ja neviem, drobcek kope? Nemas bolesti bruska? Ale teda neviem, radsej by som zbehla k lekarke...
Baby, mna prepadla strasna obava z porodu... bojim sa(velmi,velmi), ze krpca nevytlacim :D
@willy_wonka ani mi nevrav ja mam z toho taky stres, urcite to bude velky drobec, lebo uz teraz je o 2tyzdne vacsi a porod mi uz posunuli o 8 dni
@willy_wonka keby sme boli doma v ba tak nevaham asi, ale sme v dk u svokrovcov...
@janka_k ani ja jsem neslysela nic zle, jen ze maji vyssi postele. v jedne debate tady na konikovi pindali na dr,ale co ja vim, zrovna ten jeden mi delal morfo a 4D a prisel mi pohodar...
@delica no ja jsem chtela jit rodit do cr,ale predstava ze bych musela byt u nasich a bez mm...
verim ze nebudu mi zadne komplikace a bude mi jedno v jake nemcke budu.
@hobit aha, no to je neprijemne. Kazdopadne pozoruj pohyby...ak by sa ti nieco nezdalo, verim, ze aj.DK je pohotovost...snad 🙂
@janka_k sme na tom podobne, moj krpec je tiez vacsi, co mi nevadi,nech papa, ked mu chuti,ale ako ho porodim...este neviem:D
@hobit urco hlidej ci kope a ci nemas zabarveny vytok. ja jsem se zdrbala minuly tyden ale na koleno a ruku.sla jsem na kontrolu a dr mi rekla ze pokud nemam zabarveny vytok-do hneda,ruzova nebo cervena, nemam krece v brise a hlavne ze citim pohyby neni treba na paniku,ale ze je na miste se ujistit a nechat si skontrolovat nalez-krcek. muzes se zacit otevirat nejen z narazu ale i soku.
hlavne nepodlehni panice🙂
@willy_wonka me takova panika prepada kazdy den,aspon malinka🙂
@hobit misza1 ma pravdu, ale sleduj sa pre istotu!, ja som sa v prvom tehu vyvalala 3krat a nastastie vsetko ok, no vzdy som slahla na rit, alebo som sa stihla prichytit!
@misza1 ten strach je zrejme prirodzeny 🙂 musim to nejak zvladnut, aby som hanbu nenarobila, ze "neviem rodit" 🙂) este stresujem aj z toho, ze co spravim,ked to pride a budem sama doma:D stale si hovorm, ze od 36-37 tt sa posadim k dr. pred ordinaciu a budem v bezpeci nemocnice cakat na porod 🙂
@jankastubka hej vyteka, ale mne teda pomenej, neviem.... ci je to uz to mlezivo, alebo sa telo pripravuje na kojenie
@willy_wonka neboj , aj ked ta to chyti doma a samu, hned neporodis, mas este par hodin casu 🙂
@katkalubkova tak to som rada, ze nie som sama. Budem si musiet kupit tie tampony do podprdy, nie ze sa mi to stane niekde v praci.
@katkalubkova to si aj ja myslim, ale ako sa poznam, panika a stres mi v tom momente rozum zatienia :D
@janka_k
@willy_wonka baby hlavne klud, nestresujte sa, aj tak to nedokazete ovplyvnit, ja som sa tak vystresovala v prvom tehu a nakoniec som mala sekciu. Nie je to dobre, nervacit sa. Treba to brat tak, ze vonku to musi ist a ked to tolko zien na svete vydrzalo, tak to vydrzime aj my 😀
@willy_wonka ja som mala z toho tiez hrozu v prvom tehot., ale teraz uz ked viem do coho idem tak ani nie. Myslim, ze je to strach z nepoznaneho, clovek prvy krat nevie do coho ide a hlavne strach zvysuju aj tie uuuuuzasne porodne story, ake to u koho bolo 🙄 🙄 🙄 , nepocuvat, nepocuvat a tesit sa na mimi!!!!
ja som si dnes uz pozehlila zo par malinkych veciciek, Boze to je krasny pocit. Idem si uz urobit kopku do skrine, ze keby nahodou, az to hodim do tasky, popripade manzel, aj cumlik uz mame, ale taky neutralny, bielo-zlty, ked nevieme co cakame.
@qtinka77 no sa ma spytal hned pri prvych kontrolach tehotenskych ci nahodou nenosim vtedy ked sa aj pytal na rozne dedicne choroby v rodine, a poznacil to aj do knizky tehotenskej vidiet to nevidel, lebo nosim sosovky, posledne predpisane okuliare mam -6 a -7, sosovky nosim trochu slabsie tym ze to je na oku priamo. strojom to jasne vyjde este vyssie
@janka_k
@willy_wonka
@misza1
@delica
@katkalubkova diky baby, brusko ma neboli, maly je lenoch, ale budem ho sledovat aj v noci ci sa hmyri a keby sa mi nieco nezdalo, skocim radsej na pohotovost...aspon ze som nemala este aj Tobiho na rukach lebo to si ten pad ani neviem predstavit...
@willy_wonka neboj, vies rodit, si predsa zena na to stvorena 😉
@willy_wonka mne sa uz kazdu noc o tom sniva 😉 a to sa snazim byt "herecka" odvazna a v pohode a nemysliet na to 😀 podvedomie je silnejsie 😀

@janka_k len v noci to boli take kopance, ze az!!! a ked mi zavali do mechura... mne sa zda, ze oproti prvemu tehotenstvu je toto mimi akesi silnejsie. Nevieme este co to bude, ale silu teda ma....