icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

qtinka77
17. mar 2013

@janka_k No tak ja mam 7.00 a 7.50 minusky. Tiez nosim sosovky, ale na toto sa ma nikdy v zivote gynekologicka nepytala - a to uz mam 12-rocnu dceru 🙂 Zaujimave 🙂

katuska54
18. mar 2013

@willy_wonka no to bola nedela teda. inak varila som spanielsych vtacikov so zem.kasou 🙂 ostalo aj na dnes,tak dnes nemusim nic vymyslat...
hej on je sef vozoveho parku a prava ruka sefina 🙂

martoska
18. mar 2013

@katkalubkova tak tak svätá pravda môžem len potvrdiť, tiež z vlastnej skúsenosti môžem povedať len to že ja som bola prichystaná pri prvom na to že pôrod bude OK iné som si nepripúšťala, teoreticky som bola max.pripravená čo som pri pôrode ocenila inak sa na to ani pripraviť nedá, a verte mi keď to na vás príde že sa aj zabudnete báť lebo nebude čas 😉

delica
18. mar 2013

dievky, dneska sa mi snivalo, ze som porodila mačku :( s ludskymi ocami a nemala som ju rada. Esteze si nepamatam ten porod, len ze toto je moje dieta, macka. A niekto mi hovoril, ze nabuduce to bude clovek. A ja taka nestastna, ze to som mohla porodit aspon ridgebacka.

qtinka77
18. mar 2013

@delica A ved preco? Vies ako je dobre s cicuskou? :o) My mame cicu a je to uzasny spolocnik - nemusis chodit vencit, staci Ti vykydavat zachodik a je to taky vdacny tichy spolocnik, ked sa navzajom respektujete, nie je lepsieho tvora na svete 🙂
A inak, mne sa zase dnes snivalo, ze som zacala krvacat :o( A casto sa mi stava, ze si v noci kontrolujem, ci mi nepraskla voda... a taaak - v podstate sa mi vo vseobecnosti, ked nie som tehu, ozaj maaalokedy nieco sniva, ale teraz....Ty kokos, stale...a stale porody, deti, dupacky, deti k adopcii - to som si vcera chcela adoptovat take male babatko :o) No kazdu noc nieco.... 🙂

pavuciatko
18. mar 2013

@delica to fakt? mne sa minulý týždeň snívalo, že som porodila mačku. a že mi vyliezla cez pupok!!!! ja mačky teda vôbec nemusím, som psíčkar a tiež som bola v sne nešťastná, že čo budem robiť, keď je to mačka a nemám ju rada. že ako sa prinútim mať ju rada.

delica
18. mar 2013

@qtinka77
@pavuciatko
no nase podvedomie spracuva tym, co sa zaobera nase vedomie, takze nic cudne :D. Ja nemam rada macicky, ale teda ani proti nim nic nemam, ale psy su psy :D
SPoluleziaca mi rozpravala o nejakom kocurovi, tak to sa mi asi nejak pospajalo 😀

misza1
18. mar 2013

@katuska54 my jsme si pekli kachnu se zelim a knedlikem🙂 naaam, uz se tesim az dojdu z prace domu, dam si nasup🙂 vubec mi nevadilo ze z te kapusty jsem si ani lehnout nemohla:D

@delica me se nedavno snilo, ze se mi narodilo strasne mrnavoucke miminko, asi jako male stenatko 200g🙂 a ze jsem ho chtela kojit a nemohlo tolik otevrit pusinu, ze ta bradavka byla moc velka🙂

ty tehu sny jsou obcas psycho:D

misza1
18. mar 2013

vcera se mi stala pekna ostuda ☹ mm mi popisoval, jak jsem usla u tv, chrapala jsem a jeste mi tekla slina 😅 dostala jsem takovy zachvat smichu az mi cvrklo, jen trosicku, ale tak jsem se hanbila a vylekala... vsak se ted budu stydet smat nekde na verejnosti, aby se mi to nestalo zase 😎

neposedna
18. mar 2013

@misza1 tak to poznam, pri prvom tehu sa mi uz v 3 trimestri malokedy podarilo sa smiat a necvrknut si 🙂, hlavne ked som sa schuti zasmiala 😀 takze intimka to isti a po cely den 😀 no, uz si zas na tu vlozku musim pomaly zvykat.....

misza1
18. mar 2013

@neposedna 🙂 ja si asi pujdu koupit ty Tena vlozky🙂
ale moc jsi me neoptesila ze se mi to asi bude stavat casteji 😅

neposedna
18. mar 2013

@misza1 prepac 🙂 ale co ti budem klamat, moze a nemusi sa ti to stavat, ono to prestane, ak sa droec otoci opacne a uz bude dolu hlavou, vtedy zacne kopat do rebier, takze uz ti nebude kopat do mechura 😀 tak ale Tena radsej nie, tie su hrozne :( to vazne radsej intimku, bo v tych tena koza vobec nedycha, to je horsie ako nocna allways :( tena mi poradila kamaratka ze po porode, ale teda som ich rychlo zahodila a vytiahla obyc. poporodne, tie boli super 😀

misza1
18. mar 2013

@neposedna 🙂 no nic, budu krizit nohy a smat se jen decentne 😅

lulu1982
18. mar 2013

@katkalubkova ahojky, náš prcek sa pohybuje veľmi často a najviac energie má okolo tretej do piatej , potom si pospinká a od šiestej to máme nanovo 🙂 cez deň len tak lajtovo 🙂)))

lulu1982
18. mar 2013

@willy_wonka ahojky, toto isté mám už asi dva týždne a neviem sa toho nejako zbaviť!!!!

danielle
18. mar 2013

ahojte dievcata, pozeram, ze ste sa zase rozpisali... 🙂 my sme boli cez vikend prec, tak mam co citat... 😀 trosku som sa bala, ze si najdem v schranke listok zo socialky, ze boli na kontrole, kedze som PN, ale na stastie nic... 🙂 tak idem sa pustit do citania... 🙂

willy_wonka
18. mar 2013

@lulu1982 ahoj, teraz neviem co myslis 🙂

willy_wonka
18. mar 2013

@katuska54 serux draha, ako sa mas dnes? ja som sa pred chvilkou zobudila a ostala som sokovana z pocasia:D
@delica a ty pacient nas, ako?

lulu1982
18. mar 2013

@willy_wonka písala si o pôrode 🙂

qtinka77
18. mar 2013

@delica Tak ja so macky predtym, z duse nenavidela az...ale potom som spoznala tuto nasu cicu, ktora bola povodne bratova, ale brat mal taku strelenu frajerku, ze dostal podmieku, ze bud ona alebo macka a brat moj somarik sa najskor rozhodol pre nu (do pol roka bola prec aj madam, nastastie, lebo to bola hruza) a mne jej bolo luto velmi, lebo za toho 1 a 3/4 roka co ju mal som si z totalneho pohrdania a nevsimania jej - lebo som nemala rada macky vyslovene som ich neznasala, presla tym, ze som ju zacala mat strasne rada, lebo ma velmi dobru povahu, je ottalne nekonfliktna, v zivote na nikoho nezautocila...tak som si ju zobrala ja, aj napriek tomu, ze som nikdy neplanovala mat domace zvieratko..a som si veru aj par tyzdnov na nu pekne zvykala...ale teraz by som ju nevymenila za nic, lubim ju smradosku krpatu ako kona 🙂
A len dufam, ze aj ked pride babatko, ze nebude problem a prijme ho, lebo toho sa pravdupovediac trosku obavam... ale hovorim, pevne dufam, ze to bude OK, lebo by mi srdce prasklo, keby som ju musela dat prec, keby nedajboze na neho utocila alebo tak... no ved uvidiiiime 🙂

willy_wonka
18. mar 2013

@lulu1982 jaj, uz viem 🙂 aj tdba prepada panika?🙂 to asi kazdu.. 🙂 no, zvladneme to...

delica
18. mar 2013

@willy_wonka no okrem toho, ze sa bojim, ze ma privali okno tuto na antolskej, tak sa mam dobre. rano mi brali krv, uz som odpojena z infuziek a len na tabletkach, tak by som mohla ist aj zajtra domov. Tak dufam, ze spravia krv a vysledky budu OK.
Tak dufam, ze pojdem domov zajtra.

qtinka77
18. mar 2013

Inak mi dnes prisla super kuklicka pre babatko - na styl zavinovacky Swaddleme - krasna flisova ulitka, aj do autosedacky, lebo ja planujem bbatko zavinovat, ale nie do klasickych zavinovaciek, ale do tych ulitiek alebo kukliciek, kde ma babatko schovane rucky a ked je teplo, nozky moze mat aj rozkopkane - ale kvoli lepsiemu a nerusenemu spinkaniu ide prave o to zavijat rucky...tak uvidime, ale krasna je, spokojna som 🙂 Iba tak, som sa chcela s vami podelit 🙂

lulu1982
18. mar 2013

@willy_wonka aj mňa a dosť, tiež mám z toho hrôzu, že nebudem vedieť porodiť .....
zvládneme, len si to nejako ešte naprogramovať v hlave 😀

katkalubkova
18. mar 2013

@danielle a ako dopadla torta? 🙂

misza1
18. mar 2013

@qtinka77 🙂 hod sem foto.
ja jsem akorad vcera zaukolovala svokru, aby mi to usila

misza1
18. mar 2013

@delica okno? lezis pod oknem?
verim ze uz zitra pujdes domkou, co by jsi jim tam drzela misto pro "vaznejsi" pacienty🙂 a hlavne musite doresit to jmeno s mm🙂

delica
18. mar 2013

@misza1 no vyzera to na Richarda. jj, lezim pod oknom a fuciiiiiii tu ako besné.
No dnes sa nam to pekne pomenilo, same nove tvare, takze podla mna uz na moju postel caka dalsia tehula-

danielle
18. mar 2013

@katkalubkova no, torta dopadla vcelku dobre... 🙂 chutila vsetkym. ale ta potahova hmota sa mi dost roztrhla na krajoch dole, tak dole bola taka polepena, aby som to mala zakryte vsetko. ked budem mat cas, dam fotku. 🙂 strasne som si v duchu nadavala, ze som sa na to dala. ale Ninka sa velmi tesila, tak to stalo za to... 😀

misza1
18. mar 2013

@delica Ričíí, to je fajn, to by mu mohlo predpovedet bohatou budoucnost🙂 mas moje schvaleni🙂
je to ale hrozne kolik je na ryzikovem, co? mozna te pusti uz dnes, ci? nebo to se jen po vizite pousti?