Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@misza1 Taketo: http://www.bambishop.sk/babyshop/eshop/0/3/5/20...
Modru som kupila - a inak som tu kupila aj take tie ortopedicke nohavicky, bez igelitu, ked budeme mat letne babatko, tak aspon nech sa mu to tam pod tym igelitom nepoti este viac :o( To zase robi Renka Styl...
🙂
Ahojte už som dlho nepísala alé teraz mi nedá zase som začala vracať nie často Ale už druhý den işiel obed von máte s tým niektorá tiež problém
@delica ak ti mozem poradit, zajtra na rannej vizite im povedz, ze by si chcela ist domov...ked som tam lezala,tak to vobec neriesili,musela som sa pripomenu, ze uz by aj stacilo 🙂
@ganesh ahoj, ja budem rodit na antolskej..
@willy_wonka a chodis tam uz aj na nejaku predporodnu pripravu? aj mas konkretneho lekara vybrateho?
@ganesh ano, lekara mam vybrateho, chodim k nemu uz od 13tt, tak ma aj odrodi. A je tam aj kurz predporodnej pripravy, ale ja tam nechodim, som pn na rizikovom takze ani nemozem 🙂 pripravu ma na starosti pani Jezikova, urcitd tu na MK by si nasla aj kontakt.
@qtinka77 nie žiadne lieky a viróza to tiež nebude vôbec mi neni zle do nedávna mi bývalo zle naťahovalo ma ale nevracala som len pár krát teraz nestihnem ani dojesť obed a ide von len obed večeru som zvládla , ráno jablko tiež v pohode, skôr ma napadlo či mi malá nejako netlačí niekde na žalúdok lebo ked len tak niečo yobkám po trošách tak mi nič niejea ked mám kompletný obed tak polievka ešte vpohode a druhé von
@ganesh tiez Antolska🙂 asi si nikoho nezazmluvnim a na pripravu idem inam...
@slavka_a_maros na pripravu ides niekde k sukromnikom?
@ganesh ideme aj s mm 🙂 nasla som si dobre referencie, zajtra nam to zacina. Robi to porodna asistentka Janka Hrabcakova http://www.pripravana-porod.sk/
Ale baby, co poznam, chvalili aj kurz na antolskej. Zase sa tam dozvies konkretne veci tykamjuce sa priamo nemocnice. A na Antolsku idem, lebo to mam najblizsie 😀
@qtinka77 halo veduca coskoro vydatica 🙂 tak uz som doma, dnes som bola vratit veci, mobil, kartu atd. pri pohlade na kysle tvare kolegov si hovorim len: ako dobre, ze viac nemusim. sloboda total! neskutocny pocit. Ale Tebe sa to blizi, ako sa citis? Vsetko ok? Ready na velky den???
@danielle mozna na to upozorni ocni dr, kolegyne ma 8 dioptrii a normalne rodila.
ja zas pro zmenu stresuju, protoze jsem si prochazela svou zdravotni kartu.. vim ze mam od narozeni zdvojenou chlopen, ale nejak jsem to neresila. k dr jsem chodila jen jako malinka a pak uz nic. chytla me panika, ze ci bych to nemela nekde hlasit ci bych si nemela jit dat udelat nejake vysetreni... bohuzel nevim, ci jsem k dr prestala chodit, protoze to uz nebylo treba, nebo me tam uz nasi nevodili, mamka totiz nema rada dr a odsuzuje je, tak je i mozne, ze me proste prestala vodit. ☹
@slavka_a_maros Pani Janka je uzasna!!! velmi zlata a mila osobka, poznam ju ako odbornicku, kebyze nemam antolsku pod nosom aj ja k nej chodim. iste budete spokojni 🙂
@leus10 No, ja som pribrala 4kg, ked Ta to ukludni 🙂 Ak je babatko OK, tak nizsi prirastok je len plus pre Teba po porode - najviac aj tak priberies tento posledny trimester a ked nepriberies viac ako 10kg, tak to vlastne pojde po porode vsetko prec - lebo to je cca vaha, kolko vsetko spolu vazi - placenta, voda, babatko, zvacsene prsinky a podobne...
A co sa tyka tych postoliek, kupila som na bambishop.sk je to od vyrobcu Renka Styl:
Tuto-ľa 🙂 http://www.bambishop.sk/babyshop/eshop/37-1-Hyg...
@marilliana No caaaau 🙂 No vidiiis - ja som vedela, ze aj sama zistis, ako je uz dobre, ze mas pokoj 🙂 A to este pockaj, ked uz naozaj budes mat pokoj a budes mat veget... 🙂
No ja zatial OK, no, blizi sa nam to uz milovymi krokmi, by som povedala...skoda, ze pocasko bude asi take na prd - teda zima ma byt, aj ked sa ma trosku oteplit teraz par dni, ale do soboty ma byt zase zima, takze pekne svadobne fotecky z hradu napriklad alebo tak, asi nehrozia - sak y som zmrsla bez kabata, ked ma byt len 5 stupnov :o( aaaa tak co uz 🙂
@marilliana
@slavka_a_maros
@katuska54
to sme uz 4 junovky co mame Antolsku pod nosom :D
Petrzalka je asi plodna🙂

dievcata z BA, uz ste rozmyslali nad tym,kde rodit? mne kazda radi nieco ine a zacinam mat z toho gulas :-/