Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@ganesh @slavka_a_maros @willi_wonka čaute kočky, aj ja sa chystam rodiť na antolsku, a som sa tam už aj u tej p.Ježíkovej prihlásila na predporodnú prípravu.. veľmi dobré referencie som na ňu čítala, predsa len je to priamo v nemocnici, takze aj spoznám prostredie, ich postupy atd.. a tá pani robi ze uz 30r porodnu asistentku, ak by ste chceli číslo dám vam, ona vas zadeli do kurzu podla terminu porodu, ja zacinam 30aprila 5 tyzdnovy kurz.. inak akeho doktora tam mate vytipovaneho? ja ziatla ziadneho, takze len uvazujem 🙂
@willy_wonka cestou z porodnice okupeme deti v drazdiaku a maju zaistenu celozivotnu imunitu 😀
@silsil ja tam nikoho nepoznam, tak si ani nebudem zazmluvnovat... Mozes aj mne poslat to cislo prosim? 🙂 ze by som dala dva kurzy? To sa potom odrodim sama 😀
@willy_wonka a teda aj budem rodit na Antolskej 🙂
@qtinka77 no ved to, s tym pocasim je to des, my ideme zajtra s muzom do Prahy na dva dni tak asi len hotel, prechadzka...a tak. som dufala, ze to uz bude dobre o tomto case. a zase svadbu sme mali koncom maja a taka kosa sa spravila, ze som bola rada, ze som mala bolerko!!! Hlavne je aby ste si to uzili, aby si bol v pohode, mali pekne spomienky a fotky sa iste niekde nejako podaria 🙂
@silsil ahoj 🙂 no tak dalsia antolnacka🙂) ja chodim k dr. Janacovi,aj si ho zazmluvnujem.
@marilliana No ved to, my sme povodne planovali mat svadbu tento vikend - to by bola uplna pohroma, lebo som chora...ale teraz sa to uz lepsi, tak snad do vikendu budem fit-firit 🙂 Nooo, neviem sice ako bude v Prahe, ale chapem Ta - ja som bola asi pred 3 rokmi v Barcelone na jar v marci na sluzobke a kedze mala a drahy tam tiez este neboli, tak som si to tak zariadila, ze som isla uz v sobotu a priplatila som si letenky a ubytko pre rodinku a vies ako sme dopadli? Kokoooooos, absolutne celu dobu, odkedy sme prisli, s vynimkou jedineho dna, skoro cely tyzden nie, ze prsalo, lialo. lialo, lialo - chapes? V Barcelone na jar? To aj domaci nechapali 🙂 Dokonca som tam zazila taky stav, ako nikdy nikde v zivote, ze naobed sa uplne zotmelo, ako by bolo zatmenie slnka uplne hneda obloha a burka taka, ze som sedela s vyplestenymi ocami na skoleni, ze ci ide koniec sveta 🙂 No tak takyto ja mam zazitok z jedneho z najkrajsich miest v Europe - co kazdy odtial chodi nadseny ake pocasie, aka krasa 🙂
@silsil aj ja idem na predporodnu pripravu 30.4. a nevies kolko sa plati?
uvažujete alebo ste už skášali pri starších deťoch bezplienkovú komunikačnú metodu?
@lubilienka jeej tak sa tam spolu uvidime : ) cenu neviem, zabudla som sa opytat : // ale pocula som - citala som ze vobec alebo len nejake euro symbolicky..ale nemam to overene..takze neviem..
@willy_wonka ahoj moja 🙂 dnes som bola u dr na kontrole a hned som sa stavila kuknut v robote....
ani nevies aka som rada,ze som pn...dozvedela som sa,ze im skresali platy lebo sa nepni plan 😠 ale mna sa to uz netyka,tak som bola vysmiata ako leco 😝
a ty si budes zazmluvnovat porodnika srandistu 😀 ja dufam,ze bude mat sluzbu ked budem rodit 😵
@katuska54 ahoj draha🙂 na kontrole vsetko v poriadku?🙂 ja som akurat dnes volala na vxsledky protilatok co mi brali minuly tyzden a su negativne,takze fajn🙂 uha, to je neprijemne s tymi platmi,esteze sa to teba netyka 🙂 u nas vo firme.sa pred vianocami prepustalo,setrenie... Veru ano,zazmluvnujem, ja z neho nemozem:D naposledny mi povedal, ze mam musiu vahu, tak mu hovorim,ze ci sa dobre vyspal,ze ma doteraz pucoval,ze sa mam krotit s priberanim,potom sa usmial,ze to bolo vtedy:D zevraj je velky zastanca epiduralky, tak ho potesim,kedze chcem rodit s epi🙂 ty planujes epi,ci nie?
@willy_wonka u dr vsetko ok..to som bola u obvodnej pre listok na peniaze 🙂 esteze sme doma a mame kazdy mesiac pekne peniazky na ucte 😉 keby som robila a toto mi urobia,tak by som im tam asi porodila od nervov 😠
aj ja planujem epiduralku..len dnes mi kolegyna hovorila,ze sa musim objednat nato na antolskej..zevraj tam robia na epi nejake skolenie ci co 😒 musim to zistit.
@delica no a ty ako moja? kufor uz mas zbaleny? kedy ta pustia domov?
no ja som odisla v hodine "12" z roboty 😉 asi by ma svihlo,keby som mala este kretenu mzdu pred nastupom na matersku. este predtym ako som isla na pn tak mi zvysili plat 🙂 takze ja sa teraz len usmievam 😀
no este stale sme NO NAME 😅 dufam,ze do porodu to stihne pan manzel vymysliet 😀
@katuska54 aha, to sa ti chcelo v tomto pocasi? mne tie veci ohladom PN mamina vybauje,ja poslucham rady lekara a lezim🙂mne tiez vyhovuje byt pn, v praci by som z toho stresu ozelenela. Aj ked skoda.tych €, ale zasadny problem to nerobi. ano,ano musis mat poucenie o epi, tusim nie starsie ako mesiac..v stvrtok mam u srandistu utz,tak sa popytam,potom ti dam vediet🙂
@willy_wonka ked som vysla z domu bolo fajn...az napolceste na zastihlo snezenie,tak som to uz doslapala k dr. hlavne,ze Katuska si dala svoje oblubene tenisky a bundicku bez kapucne a isla 😎 a domov som prisla premocena a uzimena...tak teraz sa zohrievam...
a este nam aj vypadol satelit 😠 zase je nejaka burka 😠
zabudla som sa pochvalit. vcera som bola u sestry a ta ma nabalila vecami pre nasu malinku 🙂 takze nemusim uz nic kupovat 😉 a mam veci az do jedneho roka..to potesi 😀
@willy_wonka jeee vidis,na toto som sa zabudla opytat. a ty kam planujes k pediatrovi?
@katuska54 oficialne podla obvodu, teda na strecniansku,dr kochanova,k tej pstrim este aj ja... ale ak by nieco bolo, krpca dam do ruk jednej p.doktorke z antolskej..ona je nemocnicna, tak si ju nemozem vybrat,preto sme to riesili takto 🙂
@willy_wonka tak aj ja by som mala ist na strecniansku...ale opytatm sa sestry kam chodi ona...myslim,ze ona chodi s detmi niekam na vysehradsku...
@katuska54 jaj ano, minule sme sa o tm uz bavili... hm, to na vysehradskej je nejaka sukromnicka?
@willy_wonka ja neviem 😒 opytam sa sestry ked s nou budem volat. len nesmiem zabudnut.
@katuska54 tak nezabudni. Ozaj, ako dopadol tvoj mm na policii, zistili kto ukradol auto?🙂

dakujem ja som pri prvej pribrala 12 a po pôrode boli dole a do troch mesiacov dalších desať takže dúfam že to pôjde aj teray tak len vtedy som chudla na začiatku tehu a teraz som tento mesiac nepribrala nič to ma asi vystrašilo a vdaka za tie poštolky