icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

leus10
18. mar 2013

dakujem ja som pri prvej pribrala 12 a po pôrode boli dole a do troch mesiacov dalších desať takže dúfam že to pôjde aj teray tak len vtedy som chudla na začiatku tehu a teraz som tento mesiac nepribrala nič to ma asi vystrašilo a vdaka za tie poštolky

silsil
18. mar 2013

@ganesh @slavka_a_maros @willi_wonka čaute kočky, aj ja sa chystam rodiť na antolsku, a som sa tam už aj u tej p.Ježíkovej prihlásila na predporodnú prípravu.. veľmi dobré referencie som na ňu čítala, predsa len je to priamo v nemocnici, takze aj spoznám prostredie, ich postupy atd.. a tá pani robi ze uz 30r porodnu asistentku, ak by ste chceli číslo dám vam, ona vas zadeli do kurzu podla terminu porodu, ja zacinam 30aprila 5 tyzdnovy kurz.. inak akeho doktora tam mate vytipovaneho? ja ziatla ziadneho, takze len uvazujem 🙂

slavka_a_maros
18. mar 2013

@willy_wonka cestou z porodnice okupeme deti v drazdiaku a maju zaistenu celozivotnu imunitu 😀

ganesh
18. mar 2013

@silsil ja som len dnes zacala riesit porodnicu 🙂 nebudem si ale zazmluvnovat porodnika. a kolko stoji a ako casto sa chodi na ten kurz? napis cislo 🙂 dakujem a treba teda papier od gynekologa,ze mozem cvicit? a moze tam ist aj manzel?

slavka_a_maros
18. mar 2013

@silsil ja tam nikoho nepoznam, tak si ani nebudem zazmluvnovat... Mozes aj mne poslat to cislo prosim? 🙂 ze by som dala dva kurzy? To sa potom odrodim sama 😀

marilliana
18. mar 2013

@willy_wonka a teda aj budem rodit na Antolskej 🙂

marilliana
18. mar 2013

@qtinka77 no ved to, s tym pocasim je to des, my ideme zajtra s muzom do Prahy na dva dni tak asi len hotel, prechadzka...a tak. som dufala, ze to uz bude dobre o tomto case. a zase svadbu sme mali koncom maja a taka kosa sa spravila, ze som bola rada, ze som mala bolerko!!! Hlavne je aby ste si to uzili, aby si bol v pohode, mali pekne spomienky a fotky sa iste niekde nejako podaria 🙂

willy_wonka
18. mar 2013

@silsil ahoj 🙂 no tak dalsia antolnacka🙂) ja chodim k dr. Janacovi,aj si ho zazmluvnujem.

qtinka77
18. mar 2013

@marilliana No ved to, my sme povodne planovali mat svadbu tento vikend - to by bola uplna pohroma, lebo som chora...ale teraz sa to uz lepsi, tak snad do vikendu budem fit-firit 🙂 Nooo, neviem sice ako bude v Prahe, ale chapem Ta - ja som bola asi pred 3 rokmi v Barcelone na jar v marci na sluzobke a kedze mala a drahy tam tiez este neboli, tak som si to tak zariadila, ze som isla uz v sobotu a priplatila som si letenky a ubytko pre rodinku a vies ako sme dopadli? Kokoooooos, absolutne celu dobu, odkedy sme prisli, s vynimkou jedineho dna, skoro cely tyzden nie, ze prsalo, lialo. lialo, lialo - chapes? V Barcelone na jar? To aj domaci nechapali 🙂 Dokonca som tam zazila taky stav, ako nikdy nikde v zivote, ze naobed sa uplne zotmelo, ako by bolo zatmenie slnka uplne hneda obloha a burka taka, ze som sedela s vyplestenymi ocami na skoleni, ze ci ide koniec sveta 🙂 No tak takyto ja mam zazitok z jedneho z najkrajsich miest v Europe - co kazdy odtial chodi nadseny ake pocasie, aka krasa 🙂

qtinka77
18. mar 2013

@leus10 Nemas za co, rado sa stalo 🙂 A uz si bola na UTZ v 30.tyzdni? Ja idem buduci pondelok, tak som rada a dufam, ze krpceka aj uvidim konecne - od 16-tyzdna som ho nevidela, kedze v 22.tyzdni som mala takeho vola, ze mi ho ani na sekundu neukazal 🙂

lubilienka
18. mar 2013

@silsil aj ja idem na predporodnu pripravu 30.4. a nevies kolko sa plati?

leus10
18. mar 2013

@qtinka77 ja som bola v dvadsiatom a potom ešte v dvadsiatomštvrtom na tom orgánovom tak nám ukázal aj mušličku aj nám ju odfotil ja tam síce nič nevidím ale isté je že je to dievčatko idem 4.4 na ten akože posledný už sa neviem dočkať ked ju zase uvidím

leus10
18. mar 2013

@qtinka77 no obed druhý pokus dúfam,že ho udržím

leus10
18. mar 2013

uvažujete alebo ste už skášali pri starších deťoch bezplienkovú komunikačnú metodu?

silsil
18. mar 2013

@lubilienka jeej tak sa tam spolu uvidime : ) cenu neviem, zabudla som sa opytat : // ale pocula som - citala som ze vobec alebo len nejake euro symbolicky..ale nemam to overene..takze neviem..

katuska54
18. mar 2013

@willy_wonka ahoj moja 🙂 dnes som bola u dr na kontrole a hned som sa stavila kuknut v robote....
ani nevies aka som rada,ze som pn...dozvedela som sa,ze im skresali platy lebo sa nepni plan 😠 ale mna sa to uz netyka,tak som bola vysmiata ako leco 😝
a ty si budes zazmluvnovat porodnika srandistu 😀 ja dufam,ze bude mat sluzbu ked budem rodit 😵

willy_wonka
18. mar 2013

@katuska54 ahoj draha🙂 na kontrole vsetko v poriadku?🙂 ja som akurat dnes volala na vxsledky protilatok co mi brali minuly tyzden a su negativne,takze fajn🙂 uha, to je neprijemne s tymi platmi,esteze sa to teba netyka 🙂 u nas vo firme.sa pred vianocami prepustalo,setrenie... Veru ano,zazmluvnujem, ja z neho nemozem:D naposledny mi povedal, ze mam musiu vahu, tak mu hovorim,ze ci sa dobre vyspal,ze ma doteraz pucoval,ze sa mam krotit s priberanim,potom sa usmial,ze to bolo vtedy:D zevraj je velky zastanca epiduralky, tak ho potesim,kedze chcem rodit s epi🙂 ty planujes epi,ci nie?

delica
18. mar 2013

@katuska54 no tak to si dobre vystihla, ze sa nemusis stresovat s pracou a buducnostou, co a ako bude. A ako ste s menom? Uz mate finalne?

katuska54
18. mar 2013

@willy_wonka u dr vsetko ok..to som bola u obvodnej pre listok na peniaze 🙂 esteze sme doma a mame kazdy mesiac pekne peniazky na ucte 😉 keby som robila a toto mi urobia,tak by som im tam asi porodila od nervov 😠
aj ja planujem epiduralku..len dnes mi kolegyna hovorila,ze sa musim objednat nato na antolskej..zevraj tam robia na epi nejake skolenie ci co 😒 musim to zistit.

katuska54
18. mar 2013

@delica no a ty ako moja? kufor uz mas zbaleny? kedy ta pustia domov?
no ja som odisla v hodine "12" z roboty 😉 asi by ma svihlo,keby som mala este kretenu mzdu pred nastupom na matersku. este predtym ako som isla na pn tak mi zvysili plat 🙂 takze ja sa teraz len usmievam 😀
no este stale sme NO NAME 😅 dufam,ze do porodu to stihne pan manzel vymysliet 😀

willy_wonka
18. mar 2013

@katuska54 aha, to sa ti chcelo v tomto pocasi? mne tie veci ohladom PN mamina vybauje,ja poslucham rady lekara a lezim🙂mne tiez vyhovuje byt pn, v praci by som z toho stresu ozelenela. Aj ked skoda.tych €, ale zasadny problem to nerobi. ano,ano musis mat poucenie o epi, tusim nie starsie ako mesiac..v stvrtok mam u srandistu utz,tak sa popytam,potom ti dam vediet🙂

katuska54
18. mar 2013

@willy_wonka ked som vysla z domu bolo fajn...az napolceste na zastihlo snezenie,tak som to uz doslapala k dr. hlavne,ze Katuska si dala svoje oblubene tenisky a bundicku bez kapucne a isla 😎 a domov som prisla premocena a uzimena...tak teraz sa zohrievam...
a este nam aj vypadol satelit 😠 zase je nejaka burka 😠

katuska54
18. mar 2013

zabudla som sa pochvalit. vcera som bola u sestry a ta ma nabalila vecami pre nasu malinku 🙂 takze nemusim uz nic kupovat 😉 a mam veci az do jedneho roka..to potesi 😀

willy_wonka
18. mar 2013

@katuska54 katuska je sikovna🙂 esteze vam net funguje:D
Rozmyslam, kedy sa ma vybavit ten pediater pre drobcov? @delica

katuska54
18. mar 2013

@willy_wonka jeee vidis,na toto som sa zabudla opytat. a ty kam planujes k pediatrovi?

willy_wonka
18. mar 2013

@katuska54 oficialne podla obvodu, teda na strecniansku,dr kochanova,k tej pstrim este aj ja... ale ak by nieco bolo, krpca dam do ruk jednej p.doktorke z antolskej..ona je nemocnicna, tak si ju nemozem vybrat,preto sme to riesili takto 🙂

katuska54
18. mar 2013

@willy_wonka tak aj ja by som mala ist na strecniansku...ale opytatm sa sestry kam chodi ona...myslim,ze ona chodi s detmi niekam na vysehradsku...

willy_wonka
18. mar 2013

@katuska54 jaj ano, minule sme sa o tm uz bavili... hm, to na vysehradskej je nejaka sukromnicka?

katuska54
18. mar 2013

@willy_wonka ja neviem 😒 opytam sa sestry ked s nou budem volat. len nesmiem zabudnut.

willy_wonka
18. mar 2013

@katuska54 tak nezabudni. Ozaj, ako dopadol tvoj mm na policii, zistili kto ukradol auto?🙂