icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

qtinka77
18. mar 2013

@leus10 Nooo, tak obed drzi zatial? 🙂
Co sa tyka tej bezplienkovej metody - akoze na to viem, ze 100% ju dodrziavat nervy mat nebudem, ale tak cca v 2-3 mesiacoch to chcem vyskusat - aspon nech si zvykne, ze sa da kakat aj inde ako do plienky - ono sa to naozaj vypozorovat da, ze kedy ide babo cikat aj kakat - pri malej som to videla od zaciatku - ona tak rozsirila nozdry, ked cikala 🙂 Ale neviem si dost dobre predstavit to tak vypozorovat, aby som ju dala cikat nad nadobu...a s kakanim na zaciatku tiez si to neviem predstavit, lebo tym, ze bola kojena, tak to kakala stale 🙂 A pri chlapcovi si tiez cikanie neviem predstavit ustriehnut, lebo ved ti si cvrkaju kazdu chvilku, ale v kazdom pripade, ako hovorim, ked uz sa to trosku ustali, rada by som to vyskusala 🙂
Aspon ako sa bude dat 🙂

delica
18. mar 2013

@katuska54 zlatík, hlavne si zohrej poriadne nohy a podvozok, nech neprechladnes a nelezis tu vedla mna 🙂

misza1
18. mar 2013

@delica pamatujes jak ti bylo "lito" ze vase havina nijak nereaguje na tvoje tehu? bud rada.my jsme se akorad vratili od veterinare, bo jsme se bali ze ma nejaky zapal,nebo ze jde znova harat... a pan dr nam oznamil ze ma falesnou tehotnost... normalne to chytla ode me🙂

delica
18. mar 2013

@misza1 wow, vy mate aky sulad 🙂

leus10
18. mar 2013

@qtinka77 obed drží dokonca mi mm doniesol jahody a hrozno a aj tie držia uvidíme čo zajtra.čo sa týka bezplienkovej tiež to chcem vyskúšaťhned od začiatku staršia bude prvý mesiac ešte chodiť do školy tak budem mať čas v lete neviem ja ked je vonku pekne moc doma nevydržím a vonku neviem či by som to ustriehla ale skúsim

qtinka77
18. mar 2013

@leus10 No ved to aj ja dufam, ze budeme cele leto niekde vylezeni vonku, lebo teraz, ked stale snezi a je hnusne, tak sa bojim tolko chodit po vonku - nech sa nezdzigam niekde a ked je zima, tak moc po vonku sa vela byt neda... a tak uz sa fakt tesim na leto - keby bolo pekne, tak dufam, ze konecne budem moct aj s malou (myslim dceru moju) byt dosyta pri vode 🙂

misza1
18. mar 2013

@delica fakt sila🙂 jen ted chudatko ma schovane vsechny hracky... smutna je:(
jinak nekric hop, nase harala na vanoce, vase tusim tak pred mesicem ne? mozna se i vy dockate😉

leus10
18. mar 2013

@qtinka77 presne ja som doma od 1 decembra takže von len v rámci vychádzky manžel chodí domov okolo 18 a malá príde zo školy o pol piatej chcela som aby chodila skôr no jej chýbajú kamaráti celeé dni som sama doma tak sa tiež už teším na leto,že budeme na slniečku vstrebávať vitamín D

qtinka77
18. mar 2013

@leus10 Tak ja nastastie mam cicu doma 🙂 Keby nebolo jej, tak mi je smutnejsie - ona sa straaaaasne tesi, ze som ostala doma...cely den je pri mne 🙂 No a dcerka chodi zo skoly bud o druhej alebo o jednej, tak tiez sa to da - doobeda aj tak bud varim alebo nieco vybavujem, ked sa da aspon chvilku som vonku, ale tato zima mi pride uz strasne dlha... :o(

leus10
18. mar 2013

@qtinka77 ved to táto zima už aby bolo po nej

delica
18. mar 2013

@misza1 no dufam, ze ju to obide 🙂. a preco ste jej schovali vsetky hracky? skakala po nich?
Nasa ani hracky nema :-/.

misza1
18. mar 2013

@delica musime odpoutat jeji pozornost, ona ted ma ty hracky jako stenatka.prenasi je,hlida si je... ted ji musime dat mene jist a pit a chodit s ni na dlouhe prochazky jednoducho aby na to zapomela.

delica
18. mar 2013

@misza1 no, chuda male. snad ju to prejde.

katuska54
18. mar 2013

@willy_wonka nejaky hajzli rusaci 😠 pekne nam pokazili nedelu 😠

katuska54
18. mar 2013

@delica dala som si hned suche ponozky a zamotala som sa do deky 🙂 takze zatial je to ok...iba ma dnes boli brucho ako keby som mala dostat ms 😠

qtinka77
18. mar 2013

@leus10 Zatial to tak ale nevyzera, co? :o(

janka_k
18. mar 2013

@danielle mne bolo povedane ze nad 6 dioptrii by mali skontrolovat pozadie poriadne a podla toho rozhodovat o porode

willy_wonka
18. mar 2013

@katuska54 tupci.... no 🙂 k tej bolesti brucha, mna tak bolelo v sobotu, zevraj to je rastom maternice....snad....

katuska54
18. mar 2013

@willy_wonka to dufam aj ja,ze je to rastom. inak teraz som sa dozvedela,ze babenka co bola somnou na 1 pokuse ivf porodila...a to mala termin 5.4. tak dufam,ze moja mala vydrzi do terminu

jankastubka
18. mar 2013

@misza1 mne sa minule cvrklo pri kychnuti, nastadtie to bolo doma. No co uz.

alibabaa
18. mar 2013

ahojte, dobre si pamatam, ze sa tu niekto pytal na hypnoporod?

jankastubka
18. mar 2013

@willy_wonka a kedy treba zacat dohadovat epi neviete

milionova151
18. mar 2013

dnes ma nejak od 4ej boli prava strana brucha pri pupku, take pichanie tam mam.. a ked chodim alebo stojim je to este viac intenzivnejsie... nemate s tym niektora skusenost? malu citim, magnezko som si dala ale nejak nezabralo.. a dnes som aj dost chodila po obchodoch.. moze to byt aj tym? dakujem za info 🙂

willy_wonka
18. mar 2013

@jankastubka logicky mi to vychadza asi na ten 36tt,kedy.sa zvacsa zacne chodit.do nemocnice ku gyn... neviem to s istotou. V stvrtok ti dam vediet 🙂

@katuska54 tak to nie je.az tak zle, ani nie 3tyzdne pred TP. ak vydrzim do 37 tak budem pokojna. Ty sa neboj, vydrzis 🙂

katuska54
18. mar 2013

@willy_wonka no to som sa dnes dozvedela,ale maly sa narodil mesiac pred terminom....tak ja len dufam,ze mala vydrzi 😒

delica
18. mar 2013

@katuska54 preco tam mate po ivf vacsie riziko otehotnenia?

katuska54
18. mar 2013

@delica vacsie riziko predcasneho porodu ☹ tak teraz sa budem modlit aby som vydrzala

willy_wonka
18. mar 2013

@katuska54 vydrzi,vydrzi...ine si nepripustaj🙂

katuska54
18. mar 2013

@willy_wonka ja moc dufam...zacnem jej asi dohovarat..
idem kukat zamenu manzeliek..asi mi uz naozaj sibe 😀

qtinka77
18. mar 2013

@alibabaa Hej, ja a @kavaapalma sme to tu riesili, preco? 🙂