Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@qtinka77 obed drží dokonca mi mm doniesol jahody a hrozno a aj tie držia uvidíme čo zajtra.čo sa týka bezplienkovej tiež to chcem vyskúšaťhned od začiatku staršia bude prvý mesiac ešte chodiť do školy tak budem mať čas v lete neviem ja ked je vonku pekne moc doma nevydržím a vonku neviem či by som to ustriehla ale skúsim
@leus10 No ved to aj ja dufam, ze budeme cele leto niekde vylezeni vonku, lebo teraz, ked stale snezi a je hnusne, tak sa bojim tolko chodit po vonku - nech sa nezdzigam niekde a ked je zima, tak moc po vonku sa vela byt neda... a tak uz sa fakt tesim na leto - keby bolo pekne, tak dufam, ze konecne budem moct aj s malou (myslim dceru moju) byt dosyta pri vode 🙂
@qtinka77 presne ja som doma od 1 decembra takže von len v rámci vychádzky manžel chodí domov okolo 18 a malá príde zo školy o pol piatej chcela som aby chodila skôr no jej chýbajú kamaráti celeé dni som sama doma tak sa tiež už teším na leto,že budeme na slniečku vstrebávať vitamín D
@leus10 Tak ja nastastie mam cicu doma 🙂 Keby nebolo jej, tak mi je smutnejsie - ona sa straaaaasne tesi, ze som ostala doma...cely den je pri mne 🙂 No a dcerka chodi zo skoly bud o druhej alebo o jednej, tak tiez sa to da - doobeda aj tak bud varim alebo nieco vybavujem, ked sa da aspon chvilku som vonku, ale tato zima mi pride uz strasne dlha... :o(
@willy_wonka nejaky hajzli rusaci 😠 pekne nam pokazili nedelu 😠
@katuska54 tupci.... no 🙂 k tej bolesti brucha, mna tak bolelo v sobotu, zevraj to je rastom maternice....snad....
@willy_wonka to dufam aj ja,ze je to rastom. inak teraz som sa dozvedela,ze babenka co bola somnou na 1 pokuse ivf porodila...a to mala termin 5.4. tak dufam,ze moja mala vydrzi do terminu
@misza1 mne sa minule cvrklo pri kychnuti, nastadtie to bolo doma. No co uz.
ahojte, dobre si pamatam, ze sa tu niekto pytal na hypnoporod?
@willy_wonka a kedy treba zacat dohadovat epi neviete
dnes ma nejak od 4ej boli prava strana brucha pri pupku, take pichanie tam mam.. a ked chodim alebo stojim je to este viac intenzivnejsie... nemate s tym niektora skusenost? malu citim, magnezko som si dala ale nejak nezabralo.. a dnes som aj dost chodila po obchodoch.. moze to byt aj tym? dakujem za info 🙂
@jankastubka logicky mi to vychadza asi na ten 36tt,kedy.sa zvacsa zacne chodit.do nemocnice ku gyn... neviem to s istotou. V stvrtok ti dam vediet 🙂
@katuska54 tak to nie je.az tak zle, ani nie 3tyzdne pred TP. ak vydrzim do 37 tak budem pokojna. Ty sa neboj, vydrzis 🙂
@willy_wonka no to som sa dnes dozvedela,ale maly sa narodil mesiac pred terminom....tak ja len dufam,ze mala vydrzi 😒
@katuska54 vydrzi,vydrzi...ine si nepripustaj🙂
@willy_wonka ja moc dufam...zacnem jej asi dohovarat..
idem kukat zamenu manzeliek..asi mi uz naozaj sibe 😀
@alibabaa Hej, ja a @kavaapalma sme to tu riesili, preco? 🙂

@leus10 Nooo, tak obed drzi zatial? 🙂
Co sa tyka tej bezplienkovej metody - akoze na to viem, ze 100% ju dodrziavat nervy mat nebudem, ale tak cca v 2-3 mesiacoch to chcem vyskusat - aspon nech si zvykne, ze sa da kakat aj inde ako do plienky - ono sa to naozaj vypozorovat da, ze kedy ide babo cikat aj kakat - pri malej som to videla od zaciatku - ona tak rozsirila nozdry, ked cikala 🙂 Ale neviem si dost dobre predstavit to tak vypozorovat, aby som ju dala cikat nad nadobu...a s kakanim na zaciatku tiez si to neviem predstavit, lebo tym, ze bola kojena, tak to kakala stale 🙂 A pri chlapcovi si tiez cikanie neviem predstavit ustriehnut, lebo ved ti si cvrkaju kazdu chvilku, ale v kazdom pripade, ako hovorim, ked uz sa to trosku ustali, rada by som to vyskusala 🙂
Aspon ako sa bude dat 🙂