icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

kavaapalma
21. mar 2013

@qtinka77 aj moj drobec protestuje,ked lezim nalavo. Dnes mi dosla kniha hypnoporod,tak sa do nej pustim.

willy_wonka
21. mar 2013

@katuska54 praveze mne sa nezda az taky velky,doteraz napredoval o 6dni,teraz o dva...:( musim ho vypapkat:D uz som zosrotovala plneny cecok so zemiakmi 🙂
Ona tiez rodila na antolskej? Daj vediet.... a inak aky mas den?

katuska54
21. mar 2013

@willy_wonka no proti nasej malej je valibuk 🙂 ja som bola dnes u nasich na obed. mali domace slize s makom,tak som zosrotovala dva taniere a ked som prisla domov tak som to zajedla zemiakovou plackou 😝 dobra mnamka dneska 😀
hej ona rodila pred rokom na antolskej..a dnes som s nou bola vonku,tak som sa jej nato pytala.

slavka_a_maros
21. mar 2013

Ta zaha ma zabije ☹ za chvilu budem chrlit ohen ako sedemhlavy drak...

katkalubkova
21. mar 2013

mna zase trapi bolest hlavy uz tyzden, ja fakt neviem co uz s tym.... ☹

willy_wonka
21. mar 2013

@katuska54 uz mas info?🙂

@slavka_a_maros hovor mi o tej zahe nieco, posledne tri dni ma vecer okolo 9-10zacne tak palit, ze moja vecera konci v zachode...ani soda mi uz na to nepomaha...doteraz to bolo ok,neviem, co sa stalo..pritom veceriam medzi 17-18 a potom uz nejedavam :(

zuzka444
21. mar 2013

kks hrozna noc toto.bola...tak.ma.bolela hlava a usi ze az :/..nedalo.sa.to vydrzat kks.ze by bol nejaky tlak?

slavka_a_maros
21. mar 2013

@willy_wonka mne este ako tak zabera Fatra, ale zase toho nechcem hektolitre pit 🙂 niekde som citala, ze jediny zaruceny recept na to je porod 🙄

willy_wonka
21. mar 2013

@slavka_a_maros tak to aby sme este par tyzdnov vydrzali , super 🙂

delica
21. mar 2013

@willy_wonka no parádne je uz velký 🙂))tesim sa, ze vsetko OK 🙂

willy_wonka
21. mar 2013

@delica ahoj 🙂 nieco sa mi mari, ze ty mas tiez uz chlapiska, nieco cez kilo a viac 🙂 len budem musiet riesit mechur,zacal robit saraparu...takze sa "tesim" :-/

martoska
21. mar 2013

@zuzka444 @katkalubkova nemôže to byť počasím? ani by som sa nedivila veď pri tých výkyvoch má problémy aj zdravý človek

martoska
21. mar 2013

teším sa práve som dožehlila veci pre malinkého, pekne to mám poskladané v komínkoch podľa veľkosti a farieb /neviem dokedy mi to vydrží 😎 /, ale pri žehlení som sa nevedela nabažiť tej vône, napriek tomu že som to vyprala, 2 plákania + ocot- normálne keď si do nich zaborím nos cítim vôňu môjho Adamka keď bol malý 🙂 neuveriteľne krásne.

zuzka444
21. mar 2013

@martoska bohvie cim to bolo kks ale dost neprijemne :/..dufam ze dnes sa to uz opakovat nebude :/.

martoska
21. mar 2013

@zuzka444 no tak bolesť hlavy vie dosť znepríjemniť život.. ja to vidím tak že po veľkej noci sa počasie konečne umúdri a vykukne slniečko na dlhšie ako jeden deň, lebo dovtedy hlásia dobrú kosu, no a potom tie neduhy čo nás všetkých trápia konečne ustúpia 😉 , lebo aspoň u mňa teda je slnko životabudič a dobíjač energie č.1

zuzka444
21. mar 2013

@martoska no.to.ano...ja dufam.ze velka.noc.bude.pekna a.vcelku tepla bo.chceme.ist do zoo nechcem.sedet doma..nemam.naladu na kupacov :/...a.ani chystat sa mi nechce.heh..april.budem.mat beztak.dost narocny aspom.ze z velkej.noci sa mozem.vyvliect..

martoska
21. mar 2013

@zuzka444 a čože ťa čaká v apríli? neviem teda ale dnes som pozerala počko na shmú a zatiaľ do budúceho štvrtka hlásia kosu a severák 😒

zuzka444
21. mar 2013

@martoska no dokelu.dufam ze sa to zlepsi lebo uz nic ma zips neoblecem.heh a sveter by bol asi malo..xi..no.v aprili mame krstiny a 4 narodeniny a 2 meniny :/..takze si to.vies predatavit..celkovo tento rok je o hubu seci si to tak naplanovali ze az...segra svadba aj promocie ja porod a krstiny a plus este dake narodky...ach...vobec sa netesim.pravdu povediac..najradsej by uz mala malinku pri sebe a venovala.sa len jej

martoska
21. mar 2013

@zuzka444 presne to som dnes riešila že zimné si už nič nezapnem a nemám čo obliecť na veľkú noc, takže budem trčať doma čo ma veľmi teší 🙂 , olievači už k nám nechodia, skôr moji chlapci chodia olievať tak to neriešim.Vidím že aj ty ľúbiš oslavy 😉 , ja to tiež veľmi nemusím hlavne keď je to všetko "narváno" a človek má vymýšľať komu čo kúpiť alebo nedajbože ešte chystať tú oslavu

zuzka444
21. mar 2013

@martoska ako mam rada oslavy ale nie vsetky pomaly v jeden vikend a este v nasom.stave 🙂..je to dost vycerpavajuce ist vsade.ved to ze co komu kupit chvalabohu davame peniaze heh len akosi podaktori nevedia pochopit ze aj nam.by mohli radsej peniaze dat ako salky na mini kavu ktore nemam kde dat (svokra).

martoska
21. mar 2013

no teda dnes som pozerala veci čo mám a náhodou som rozbalila "univerzálnu" pláštenku čo mám na hlboký kočík, vyskúšala a teda..fakt keby som sama zošila zošívačkou tesco tašky by to vyzeralo lepšie, toto je hrúúúza je to raz také veľké ako ten kočík 😨 Odkiaľ ste kupovali? Nemáte nejaký tip kde majú síce univerzálne ale niečo normálne?

delica
21. mar 2013

@willy_wonka mne tlaci maly pod rebra az mi to tam trpne, no a na ten kanal co ide z oblicky :( a kvoli tomu teraz budem az do porododu chodit neurologovi. No ale hlavne, ze je vysoko polozeny a neklesa zatial. v 26 + 4, mal 1100 g
@zuzka444 aj my mame same gulatiny - tento rok, 30,40,50, 60 a aj nas krpcek sa narodi 🙂

azalka22
21. mar 2013

dievcata, ktore mate za sebou uz nejaky porod, prosim vas-otazocka
ked sa rodi sekciou, ako je to potom so starostlivostou o babatko?
hned po sekcii vam ho davaju na brucho? moze sa prisat? alebo ho hned vysetruju, krmia UM a neviem co?
preco ho potom beru prec (chapem, ze sekcia je vlastne operacia, zena je na JIS-ke, ale nosia aj tam do tych 24 hod babatko na krmenie?)

katuska54
21. mar 2013

@willy_wonka poslala som ti spravu s tym cislom 🙂

azalka22
21. mar 2013

a este otazka k sekcii-ak je planovana, robia aj klystir a holenie?
toho sa depcem tusim najviac 😖

zuzka444
21. mar 2013

@delica joj moja mame toho vela co?kks nemam toto rada ked je toho tak vela ...mohli si to inak vsetko naplanovat :D.

delica
21. mar 2013

@azalka22 no urcite viem, ze klystir sa dáva pred sekciou, lebo ako som lezala posledny tyzden na tej rizikovej, tak tym kockam, co isli rano prve, to tusim robili rovno na nasom oddeleni.

ides sekciou? aj ja pojdem, presne to vsetko, co si popisala, toho mi je luto. babatko ti zoberu, umyju a oblecu a daju otcovi. Ale ani s tym kojenim nie je nic stratene po cisarskom, ak sa budeme snazit, pojde to.

azalka22
21. mar 2013

@delica hm, a ake je to rodit sekciou a mat pri sebe dulu??
u mna-zatila kvoli KP malej. zatial si sedi v bruchu uvidime, ci sa otoci dovtedy....

jankastubka
21. mar 2013

@misza1 dneska som sa pytala na predporodnej priprave a vsetci sa na mna pozerali divne, ze o tom v zivote nepoculi.

delica
21. mar 2013

@azalka22 myslim ze k cisarskemu nepustia nikoho, ani dulu,ani manzela