Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@jankastubka tak to je zvlastni... myslela jsem ze uz to je fakt vsude 😅
@delica ja som mala cisarsky a ziaden klystir sa nekonal 🙂, takže asi je to individuálne.
@azalka22 jasne s kojenim sa nemusis bat po cisaraku...svagrina tiez rodila cisarskym a plne koji 🙂..maly aj cajik sem tam pije aj dudlik ma a aj cicik 🙂..vobec mu to nevadi.jedine to ze pokial sa jej doma dost rozbehlo mliecko ho este dokrmovala sunarom ale asi len 2 dni a teraz uz veselo koja 🙂.
@jankastubka ahoj ja som tiez z BB prosim ta kde chodis na predporodnu pripravu? ja by som tiez rada dakujem za info
@delica tesim sa,ze uz si oka,to,ze musis chodit na kontroly to neva,ja musim tiez na to diabetologicke. Ja som taka happy,ze mna zaha nepali ja ani neviem co to je. Pocasie na prd od vcera ma tak hnusne bolela hlava,az som musela vziat paralen. Ja uz ceeem slnko!
@kavaapalma my sa snad tento rok pekneho pocasia ani nedockame :(((. mna tiez strasne bolieva hlava, ale tusim v tretom trimestri uz to ustava.
ten klystir jsme probirali na cviceni, vcelku me prekvapilo ze uz to byv jen na pozadani, ne ze bych se v tom nejak vyzivala, nebo po tom touzila, ale prijde mi to asi mensi zlo nez sedet tam na koze tlacit a uvidi co jsem jedla dny predtim...
@kavaapalma do polky apríla? márnosť. ale to akurát pôjdem na materskú 🙂)) takže si túto zimu odsedím pekne v robote a potom hor sa na slnečné prechádzky a bábätkovské nákupy 🙂
inak moje svrbenie stále pokračuje. pečeňové testy ok, kožná tiež nič konkrétne nepovedala, ktohovie, čo mi je?
@pavuciatko a nebude ti ten problem sposobovat nejaka potravina? Alebo ti vadia perove,ci vatelinove periny? Aj to moze byt,popripade praci prasok.
@martoska moze to byt pocasim, dnes to mam trosicku lepsie, ale je to fakt neprijemne, mam to uz tyzden. A ja bez ciapky nejdem von, do mesta jednu a okolo domu a zahrady... druhu, taku umelu baranicku s dvoma brnbolcami, co by mi aj v rusku stacila 😀. Tak dnes sme isli do mesta, tak vatu v uchu, ciapka na hlave a kapucna z kabata este na ciapke.... ale ved je inak hrozna kosa!!! 😖 😖 😖
Jaj zienky 99/68 tot moj tlak teraz a hlavka furt boli odvcera ani paralen nepomohol. Urobila som si druhu kavu. Co este?
@azalka22 ja som mala sekciu. Operovali ma rano o 7,30h, Jakubka mi doniesli na poziadanie ukazat az okolo cca 15tej ( poobede ) ten cas len strielam, lebo na jiske sa pospava po cisarskom. Miminko som pri sebe nemala, na jiske nie, a na izbe mi ho tiez zacali nosit neskorsie, aj mlieko po cisarskom pride neskor, aj mamicka je asi " ubolenejsia ", tak jej nechavaju asi priestor pre seba viac. Na izbu som isla na druhe rano, tam mi ho uz potom na poziadanie doniesli, ale nie je sa kde ponahlat. Aspon ja som toho nazoru maminka si dieta este dost uzije doma! A ked nabehne mlieko, tak ho nosia pravidelne ako mamickam po klasickom porode. Myslim, ze im davaju glukozu, ale nie som si ista... kde je to ako??... Ja som mala mlieka hodne, aj po cisarskom ( klop - klop ) este viacej ako mamicky po klas. porode. Pri sekcii som bola uspata uplne, tak mi ho nedavali na prsnik, isiel hned ku miminkam a na vysetrenia. Neviem ako to funguje ked je zena pri vedomi, no ja som rada, ze som spala. 😔
@kavaapalma ja mam taky tlak stale, este aj nizsi, co uz... musime vydrzat, skus vela pit, aj take slansie vody ako napr. Fatra, to mi radila internistka v prvom tehot. ked som mala nizsky tlak! Hlavne vela tekutin aspon 2litre!
@pavuciatko a svrbi Ta cele telo, alebo len brucho???
@katkalubkova a zato ja si nejak teraz viac solim. Ja mam skor klasika 120/80. Dik. Vlastne sa uz viac potim,hlavne v noci ked spim.
@kavaapalma no, ved slane zvysuje....ja zase tak pomenej, osolim , ale tak, ze to este treba dosolit 🙂
@katkalubkova bruško ma ani veľmi nesvrbí, vlastne vôbec. zato stehná a pod kolenami je to na nevydržanie. v noci sa budím doškrabaná, úplne do červena. a keď sa už raz začnem škrabať, neviem prestať. svrbia ma aj ramená, vlastne celé ruky a v poslednej dobe sa z času na čas musím poškrabať už aj na krížoch a zadku.
@kavaapalma no periem už pár mesiacov len v pracom prášku pre bábätká. a potraviny pochybujem, lebo to trvá príliš dlho a nejem každý deň to isté, citrusy som tiež už dávno vylúčila. no žeby tie periny? ale svrbí to, aj keď spím u našich a tam mám iné periny. no fakt neviem. ešte si myslím, že je to celkovo zo sladkého jedla. alebo preto, že mi dosť opúchajú nohy, mám ich také napnuté. no neviem.
@pavuciatko tak to je zahada,myslim,ze opuchajuce nohy by s tym nemali suvisiet.
@pavuciatko hm, tak to byva od pecene, ale ked mas testy ok, tak je to fajn. Nerobi Ti to nejaky druh jedla? Napr. sladkosti, alebo mliecne. Skus sa trosku odpozorovat. Ja som to mala v prvom tehotenstve.
Vianoceee🙂.teraz som sa dozvedela, ze od pondelka budu zas chodit na JOJ-ke BUCKOVCI 🙂 JO !!! normalne sa uprimne tesim 🙂
@katkalubkova vazne si mala to iste?takze to nie je nic nezvycajne?je to ok pre baby?tiez som myslela,ze to moze byt z mlieka alebo sladkeho.a preslo ti to?ako? kedy?
@willy_wonka haha :D nam uz staci malo radosti, co? :D. Ja mam po dvoch tyzdnoch burlive vino zapnute :D

@azalka22 ale ved este ma cas sa otocit, aj nas je podla mna KP, uz bol dole hlavou, ale otocil sa nazad...