Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
Ahojte babulky,,ako travite nedelu??Ako bruška posluchaju??Ja viac prispievam do sukromnej temy teda iba tam,,a tuto ani nie,,a ako tak kukám,,tak vy zase písavate tu musím sa naučiť chodiť aj sem. 😅 😅 😅
Inak krásnu nedelu slniečkovu 😀
@typa jeeej ani nehovor ja tiez len veci do nemocky mam piorate.dnes som si nieco pohadzala do cestovky.dala som.si zupan oprat a tak...ale pre male.nemam nic poprate este heh..ozaj beres si do nemocky pre maleho aj bavlnene plienky?bo to nemam na zozname ale rozmyslala som.si ze vezmem ale 5 kusov hm?mne vlastne chyba nakupit uz len kozmetika sprchac zvlast pastu a tak 🙂.a este jednu nocnu koselu bo na dojcenie mam len jednu a pre istotu si vezmem dve 🙂
@typa tak s tou zvedavostou by sa nemusel az tak ponahlat. Drzim silno palce.
Z manzela mam trenazer 🙂 chudatko moje, otravil sa z ciny, tak sa on ho staram ako o babatko 🙂
@willy_wonka grckáme? No len sa pekne staraj, dufam, ze ho nemusis prebalovat 😎
@delica ahoj 🙂 no veru, od vcera vecera...odvodnil sa o dve kila, a strasne malo pije, nespolupracuje ... a co ty? ako sa citis? vsetko v poriadku?
@zuzka444 ja este nemam nakupene nie to este pobalene do nemocky. Ani vecicky pre male sme este nekupovali, stale dufam ze mam cas a cakam na nejaku akciu v tescu 🙂
@willy_wonka u nas dobre, pohodka. Len maly akoby sa zdvojnasobil, normalne sa moje vnutornosti citia utlacané.
@willy_wonka
@delica ahojte kocky,tak aku mate nedelu? ja som stale samica ☹ mm je v Budapesti a ja sama doma 😠
čaute kočky..takže okrem toho, že je vonku hnusne, a že som prechladnuta a stale unavena, som konečne dorobila všetky daňové,...takže mozem ODDYCHOVAAAAT : )))) ale uz iba styri tyzdne do prace..takze odratavam dni.. vy este ako dlho planujete chodit? a kočíky a iné detske veci uz mate? 🙂
@kavaapalma dakujem 😉
@typa no ved to ze neni tam.ziadna ochota z ich strany takze pre istotu si vezmem aj ja bavlnene plienky a ja musim aj vlhcene obrusky aj sudokrem a aj na kupkanie..ale vezmem si aj dake oblecko pre male keby nahodou dostala alergiu na nemocnicne oblecko ak nedostane tak bude v ich 🙂..
@jankastubka heh ja som nedockava ja som kupovala a hlavne moja mamina heh ta kupuje ako diva :D.a dost veci aj dostavam od kamosiek a tak 🙂.a tu na MK kupujem pouzite take co su este pekne 🙂.ja si to pomalicky robim bo potom nestem mat zbytocny stres takto viem ze si mozem vsetko pomalicky postupne a financne to neni tak narocne ako naraz vsetko 🙂.inak v kik maju pekne vecicky aj tam si kupujem 🙂.heh
@delica ten pocit mam aj ja,akoby som odrazu vazila sto kil. A dnes som si nasla uplne svetlucko hnedu tu ciaru pod pupkom.
Kocky rada vam posuniem oblecenie po drobcovi, vela veci ako nove a symbolicka cena. IP ak by bol zaujem
@silsil ja mam po prvom synovi vsetko, 🙂, ak by jednu zavinovacku plus klasicke veci plienky, masticky, save podlozky, inak vsetko mam, az tak fajn...
@zuzka444 nam manzelova sesternica slubila nejake vecicky ale pridu az v aprily z anglicka, tak cakam este na to. Aby som zbytocne nekupovala nieco co mozno dostanem. Ked uz budem doma tam sa chystam este poprat vecicky, ktore ostali este po mne a manzelovi. A potom uz len podokupujem co bude chybat.

@zuzka444 najskor ma pustia az v stredu,ale to je uz ok. Tie najdolezitejsie procedury mam za sebou,teraz uz pohoda dufam. Je nas tu malicko,takze mame skoro uplne prazdne oddelenie. Vsetci dr. sa mi smeju,ze ake mam malucke brusko. Vzdy ked ma niekto novy vizitu...tak len skonstatuje,ze to je este male,ale ked ho pochyta,tak povedia,ze uz je to 8. mesiac. Ale chcem ist domov,radej vsetko nachystat,aby nebol mm potom nervozny. Este nemam nic oprate. Iba veci do porodnice.