icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

hobit
25. mar 2013

@slavka_a_maros pojde so mnou k porodu
@zuzu3743 ziadne triky, len verit sebe a svojmu telu, ze to dokaze, pretoze je na to stvorene, uvolnit sa a nebojovat s bolestou, proste pustit babatko von a nepanikarit 😉
na Inspired women mal prednasku Michel Odent spolu s dulou Lilianou Lammers a keby som rodila teraz, rodim doma a nicoho sa nebojim po tom co porozpravali 😀

katkalubkova
25. mar 2013

@hobit veru, aj ja som raz citala komentar jednej kocky a tiez popisovala, ze po precitani nejakeho clanku, alebo brozurky o tom, ako treba tu bolest a vsetko spojene s porodom prijat a nebat sa toho! Ze jej to velmi pomohlo, len skoda, ze sa k tomu clanku uz nemohla dopatrat, rada by som si ho precitala. 🙂

katkalubkova
25. mar 2013

kocky ja som si dnes urobila cesto na medv. labky a na van. orech. rozky( dala odlezat ), tie medvedie labky som upiekla 2krat zapla pracku a som totalne dovi...

willy_wonka
25. mar 2013

@delica pozerala si sirotu?:D ja som to pozerala chvilku a potom som to vypla, vadili mi tie vrzgajuce zvuky :D

willy_wonka
25. mar 2013

@katuska54 ja este nic s vecickami nerobim, ako dosli tak ich mam v skrini...nic sa mi nechce:/

pavuciatko
25. mar 2013

@willy_wonka fuj, to je hnusný film. ja len čo som videla nadpis, som okamžite prepla, aj tak ma striaslo..bŕŕŕŕŕ

willy_wonka
25. mar 2013

@pavuciatko s mm sme to pozerali tu chvilku a bolo to take narocne :D radsej tie "tínejdž" americke krvaky...inak dievcata, aj vy tak ponocujete? ja skor ako po pol noci nezaspim a vstavam na obed 🙂

delica
25. mar 2013

@willy_wonka jj, som pozerala sirotu....este to aj tak "pozitivne" zacalo, ako vyrodila to mrtve dieta. No a mne ta sirota pripominala bratovu frajerku, co ju asi nemam moc rada, tak potom ma v noci nahanala a chcela nas vyvrazdit celu rodinu.

zuzka444
25. mar 2013

@misza1 heh chut bola dobra bo mala.salamkove rozteky s paprikou a mliecko :D.a vysledky budu zajtra tak.dufam ze budu dobre bo ma.klepne 🙂

willy_wonka
25. mar 2013

@delica :D...ten zaciatok bol divny, lekari sestry blazni,tatko to nakruca..ako mavam kadejake sny, ale takyto masaker sa mi,nastastie,nesnival 🙂 v sobotu v noci bol na jojke sialenec, to bol taky komedialny oror, na kopa krvi, ale clovek sa na tych scenkach pobavil,take pregycovane...
@katuska54 draha, tebe za ako dlho dorazli tie tehu kosele z pyzamka.k? Ja som ich objednavala 6.3 a stale nic...

delica
25. mar 2013

@willy_wonka objednavala si z pyzamka.sk? mne doslo do 10 dni

willy_wonka
25. mar 2013

@delica hej,hej.. kosele pre mna a jedno pyzamko pre mm, ale stale nic..a.je to uz teda viac ako 10dni:/ 6.3 odoslana obj dnes je 25? a ani ziadne informacne maily.

misza1
25. mar 2013

@zuzka444 jo ty mas toho alternativniho dr🙂

misza1
25. mar 2013

@willy_wonka ja mam opacny problem, malo kdy vidim konec zprav... zato jdu 2x v noci na wc a rano v 6 cucim do stropu

zuzka444
25. mar 2013

@misza1 presne tak :D..heh ale zato klame neste povedat co to bude...keby som nebola na 4D u ineho doteraz by nevedela co to bude...on prvorodickam nechce hovorit heh..ze uz mame 1300g a 35 cm zhruba xi pekne rastieme heh..a uz sme aj dolu hlavickou otoceny tak som.rada xi.

delica
25. mar 2013

@willy_wonka tak skus tam napisat. Inak musim vam napisat postreh z internetoveho nakupovania v tehotenstve: Akoze nakupujem dost cez net, aj pre seba, aj muza, sr, cr, zahranicie a vsetko bez problemov.
No ale ako som kupovala veci v tehotenstve tusim pri kazdej objednavke nejaky zadrhel, ze nieco nemali, meskal balik, ze som musela menit....to je ten zakon schvalnosti asi.

misza1
25. mar 2013

@zuzka444 to je divne ze nechce ric,ja bych neslezla z kozy dokud by mi to nerekl🙂

zuzka444
25. mar 2013

@misza1 mne nerobi sono na koze :D.ale na posteli xi xi..a tak.ja vjem.takze v podstate mi to je jedno heh...:D.uz ma len trapi aby mala.dobre vysledky.dnes bola kuk aj porodnu salu..boze ma to.trochu vydesilo heh..taka malinka bola heh..

willy_wonka
25. mar 2013

@delica presne tak..este naschval si aj ja pri objednavani davam pozor, aby boli polozky na sklade a dojima ma, ked mi napisu, ze.to bude trvat,lebo jedna dve z veci nie su na sklade...nastastie sa mi este nestalo, ze by poslali iny vzor alebo farbu..klop,klop,klop 🙂

jankastubka
25. mar 2013

@zuzu3743 nam na priprave vysvetluju podrobne ako to bude prebiehat a ako presne dychat v ktorej faze - to vraj trochu ulavi mne aj babatku. Radili tiez napr ako si masirovat brucho a ako krize a ze pocas prvej doby treba hlavne chodit a menit polohy a hladat si taku v ktorej nam bude dobre.

jankastubka
25. mar 2013

@slavka_a_maros nam hovorili, ze dychat treba zhlboka ale do hrudnika. Tak ako je to teraz spravne?

katuska54
25. mar 2013

@willy_wonka mne prisli asi do dvoch tyzdnov..ale musela som jej napisat,ze som ich uz uhradila v den objednania a na dalsi den mi uz volal kurier. takze napis jej mail a hned mas pyzamka doma...a to som si kuriera nezaplatila 🙂 to bolo na jej ucet 🙂
takze pekne ju urguj a ona ti to hned posle...

katuska54
25. mar 2013

@delica ja som vo stvrtok vecer objednavala 2ks termo tasiek na flasky a uz dnes mi prisiel listok na postu...to je bleskovka,cooooo 🙂 to sa mi stalo prvy krat co som objednavala z netu 🙂 takze velka spokojnost

slavka_a_maros
25. mar 2013

@jankastubka pocas kontrakcii do brucha (aby malo babo kyslik) a pocas tlacenia do hrudnika🙂

slavka_a_maros
25. mar 2013

@jankastubka v podstate sa to zhoduje s tymto popisom http://tehotenstvo.rodinka.sk/rodime/porod/dych...

hobit
25. mar 2013

@katkalubkova nepotrebujes nic citat, je to len v tebe 😉

kavaapalma
25. mar 2013

Ktore postielky su lepsie,ergo praktickejsie? Tie s bocnym stahovanim,alebo s 3 nastavovatelnymi polohami? Uz chcem konecne objednat a stale neviem ktoru.

hobit
25. mar 2013

@kavaapalma a to sa vylucuje?

kavaapalma
25. mar 2013

@hobit vlastne aj aj 😀

danielle
26. mar 2013

ahojte dievcata, ste tu toho zase popisali vela... 😀 ja som vas len sem tam citala cez telefon, chripka nas skolila na par dni, tak som ani PC nezapinala... konecne mi je lepsie, aj malu dam od zajtra uz asi do skolky, mm ide dnes prvy den do prace, tak hadam uz budeme zdravi... 🙂 ked som sa 5:30 pozrela z okna, iny svet... vseeeetko mame zase biele a stale sneziiii.... ta zima sa tento rok akosi nechce stratit... a ja by som si uz tak priala slniecko... moj presivany kabat, jedina tepla vec, co este zapnem, mi je uz strasne tesny... uz len cakam na oteplenie... 🙂 krasny zasnezeny den prajem tehulky... 😀