icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
2. apr 2013

@delica proc by te mel admin vyhodit? vsak si tu vecne davame nejake linky... a ze je to tvoje mamina? no kazdy je nekomu rodina🙂

katuska54
2. apr 2013

@delica tak nech poradna dopadne na vybornu a placenta nech sa uz konecne umudry. a ty si teraz PN?
kukla som si aj ja ten link na tie mydielka...teraz si mi dala brouka do hlavy,ci aj ja nekupim take mydielko pre malu..
inak uz mame asi meno 🙂 mm sa rozhodol pre Barborku 🙂

zuzka444
2. apr 2013

@delica heh dobre vymyslene xi xi...ty.chces ist po pol.roku uz do prace?ja planujem.byt doma cele.3 roky kedze ani by ju nemala.kam.dat a ja mam.blbu prac.dobu ze od 9:00 do 18:00 a priatel robi na smeny a moji rodicia obaja robia sice oco by mi ju mohol.bravat zo skolky ale zase ku mne do prace a tam mat pol.rocne babo neni bohvie co :/..

misza1
2. apr 2013

@delica super🙂 uz se mi tam libi vicero veci🙂 doufam ze se mi brzo ozve kocka co ji delavam gelove nehty, abych o tomto nakupu nemusela diskutovat s mm 😀

slavka_a_maros
2. apr 2013

@delica vyzera to super 🙂 a skoro zadarmo 😀

willy_wonka
2. apr 2013

Dobre rano junovky...uz si nie som ista, ci je to v poriadku takto dlhsie spat...
@katuska54 huraaa, po mesiaci mi dorazili nocne kosele 🙂)
@delica ty len neprodukuj oxytocin nech nam neporodis🙂.ved to je vlastne vyvolavacka,nie?

@zuzka444 s tym UM, ja som ho dostavala od troch mesiacov, aj popri normalnej strave ale to skor z chuti ako potreby.a to ze mi naozaj chutil dokazuje skutocnost, ze sunar si kupujem doteraz a jedavam ho taky suchy s grankom:D

misza1
2. apr 2013

@willy_wonka spi dokud muzes🙂 ja ti to tu jen tise zavidim...

misza1
2. apr 2013

kocky me je dneska taaak horko... mame v kancli 23stupnu, ja jsem jen v sukni a tricku a pripadam si jako v saune.. kolegyne uz vrci kdyz otevru okno 😀

willy_wonka
2. apr 2013

@delica draha to kozie mydlo chcem, mam tak spravit oficialne cez eshop, alebo to objednam cez teba?🙂

delica
2. apr 2013

@misza1 aj mne dnes horúco :-/
@willy_wonka len pekne spinuskaj, kym sa ti da 🙂

misza1
2. apr 2013

@delica to jsem rada ze nejsem sama, nejradsi bych sla na strechu jen ve spodnim pradle se schladit trosku 🙂

delica
2. apr 2013

@willy_wonka kludne mozes aj cezo mna, ale aby sa ti odklikavalo lepsie, mozes aj cez eshop a do poznamky napis "od tatiany" a poslala by som ti aj ten mandlak na brucho ako darcek na skusku.

delica
2. apr 2013

@misza1 hehe, ale radsej sa nevyzliekaj :D

misza1
2. apr 2013

@delica pocuj, a mamina prodava i ty olejicky? ze bych to vzala do te koupele pro Oskyho

misza1
2. apr 2013

@delica videla jsi dharma a greg? jak Darma vitala jaro naha na strese tancovala a nataceli ji z vrtulniku:D
svlecu se az doma, jen zas tam je svokra... to si budu muset na sobe neco nechat😀

delica
2. apr 2013

@misza1 bude ich predavat, len je to take zlozitejsie, lebo ona to chce predavat ako kozmeticky vyrobok a to musi oznamovat na urade verejneho zdravotnictva, tak este nema vyjadrenie.

willy_wonka
2. apr 2013

@delica cez eshop sa neda platit na ucet?

delica
2. apr 2013

.
@misza1 😀 😀 😀 😀 ja som si ta fakt velmi oblubila :D ale teraz si mi dala brouka do hlavy s tym vitanim jari. Keby tvoje schladenie a nahota pomohli prilakat aj jar, tak ti to uplne schvalujem. Pokojne chod na strechu a vyzleč sa 🙂. 😉

delica
2. apr 2013

@willy_wonka tak to nevim, opytam sa, dam vediet

misza1
2. apr 2013

@delica aji ja tebe🙂
ok, ted si jeste musim vybrat tu strechu🙂 ci pujdu na nas panelak-8poschodi, nebo tady na firmu🙂 ale tu by mi mohli dat napomenuti za porusovani prac. moralky😀
jen pani z meteo uradu strasi ze jaro nebude do konce aprila:(
ok, ja nepotrebuju vyjadreni z UVZ, zjisti mi za kolik je ten olejicek, ju? a dala bych ji do objednavky poznamku ze to je pres tebe i s olejickem🙂

delica
2. apr 2013

@misza1
@willy_wonka
brat je zaukolovany, da mi vediet, idem sa ja chystat tej lekarke.
@misza1
tak teda odvolavam, co som pisala: Nevyzliekaj sa, nechaj si to na doma 😀

misza1
2. apr 2013

@delica drzim pesticky at je vse ok na poradne, a dobre, svlikat se budu az domka🙂

willy_wonka
2. apr 2013

@delica ja to vklude poslem aj tebe🙂
daj potom vediet ako dopadla poradna🙂)

zuzka444
2. apr 2013

@willy_wonka heh to vazne?xi ja som.tiez odchovana na sunare bo mamka nemala mlieko.ci.co heh a preto tak aj vypadam :/..ako taky miselin uz od malicka xi xi..ale neviem.vobec ako to.chuti heh 🙂..

willy_wonka
2. apr 2013

@zuzka444 vazne, laska k sunaru mi ostala od ranneho veku🙂 tucko som bola v detsve,do cca 5rokov, potom som bola ako lata az kym som neotehotnela:D chuti uzasne, mm sa smeje, ze malemu pojem UM ked prestanem kojit.ale to sa bat nemusi,ja lubim sunar,skusala som aj Hipp ale to nie je take.dobre. myslim, ze teraz je na trhu vela vela druhov,tak uvidim co zachuti malemu,aby sme nemali konflikt 🙂

zuzka444
2. apr 2013

@willy_wonka heh pojdes nakupovat a ze jedno mamicke a jedno drobcovi :D.heh...si ty pripad xi xi..ja praveze nie som.lata ale chcela som byt xi xi..moja sestra co bola dlho kojena je tenka ale ja som od zaciatku bola na umelom tak taky tlstoch som bola ked bola babatko xi no a ostalo mi to doteraz strasne priberam a ked chcem.chudnut nejde to..co.uz no dufam.ze krpana mi pomoze trosku vypadat lepsie ,🙂.heh

willy_wonka
2. apr 2013

@zuzka444 toho sa neboj, po narodeni nebudes mat cas na nic, schudnes hned tehu kila + co to navyse 🙂 ake si mala sviatky?ostali ste v suchu? Mamina bola cez vikend u babky, a ze dubnicku vytopilo?:-/

kavaapalma
2. apr 2013

@delica tak daj vediet co a ako bolo na poradni. A som tiez zvedava,kolko Risko uz vazi. Normalne vam zienky tisko,ale v dobrom zavidim,ze uz mate vybrate mena. My furt nic. Pomoc...

zuzka444
2. apr 2013

@willy_wonka vsak.na to.sa spolieham.heh ze po porode schudnem aj zo starych kil :D..lenze moje stastie je take ze isto este aj priberem.:/...uvidine no ale tak cez leto sa bude dat pekne chodit na prechadzky tak kazdy den si budem muset naordinovat xi xi..no hej ale len to pole bo ja byvam.na konci dubnicky a pohoda :D..len to pole vypada ako druha priehrada..ale te okolite dediny podluzany a tak.zevraj boli vytopene..uz dufam.ze nic nebude padat ale.ze dnes hlasia vystrazny stupen ci co mi oco vravel.tak uvidime..

kavaapalma
2. apr 2013

@misza1 ty mas taku zlatu havinu! A ake krasne gulate brusko,snad do porodu sa aj ja k takemu dopracujem. Mna najnovšie trapia klby,ked lezim,alebo zeby sa mi panva roztahovala? No neviem,najblizsie sa opytam dr. Ma to niektora? A mam tiez pocit,ze sa mi robia hemoroidy. Ta fasa. Zatial tam mam len taky divny tlak a je to citlive na dotyk.