Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
ja jsem se tak tesila na obed a fuj, mel byt kureci rizek na prirodno s ryzi a na talir mi kydla kousek kureciho masa, polite soplovou omackou jako davaji v cinskych restauracich a plavali v ni krevety... no uplne nechutna kombinace, a to nejsem fajnova, ja mam ryzi rada, i kureci, i tu soplovku z ciny, ale toto nemelo ani chut:(
@misza1 no fuj:( mna zase stve, ze ked som pn, musim si obed varit sama a teda som este neobedovala 🙂 ach ta lenivost... Uz nestaci si len pozriet, kde je ake menu
Ja mam taku dilemu... Co s antiperspirantom pocas dojcenia 😖 Nepouzivat (to si teda neviem predstavit)? Pouzivat? Aky? Zase aby nesiel ten bordel do mlieka. Rozmyslali ste nad tym? Predsa len bude leto
@slavka_a_maros uz se tu dopuju pomerancem, jen kdyby me tak z neho nepalila zaha:( jako by me neco rezalo v krku...
@misza1 ani nehovor ☹ dnes je nejaky palivy den, asi zacnem chrlit ohen 😀 ako taky dracik
@slavka_a_maros fakt, radsi neskrtat jinak zblknu 😀 pomaha mi na to studene mliko, ale to tu v praci opravdu nemam:(
Na jojke prva pomoc pre deti! Idem sa vzdelat 🙂
@slavka_a_maros hmmm a ja sedim v praci:(
@misza1 zatial nic mudre nepovedali 🙂 pozries si v archive
@slavka_a_maros to je ta najmama?
viete mi poradit, posledne dni mam tlaky v podbrusku, ktore po chvili prestanu. Neviete mi poradit co to je? Zajtra idem na poradnu, ale aj tak ma zaujima, ci nahhodou ste nemali nieco podobne? Dakujem 🙂
@slavka_a_maros ja si myslim ze sa moze pouzivat...este som nepocula aby mi nejaka kamoska hovorila ze sa nesmie...ale tak pre istotu asi len gulicku alebo tuhy...nie sprej...uvidime heh..
@misza1 ano 🙂
akorad si ctu clanek o materske a rodicovske na rok 2013, to by me zajimalo, kde prislo na sumu 199,60E? to uz nemohli dat tech 40centu at je to rovnych 200? 😨
@zuzka444 takskusim aspon nahradit antiperspirant deodorantom bez hlinniku, nejakym neparfumovanym, lebo uplne bez si to neviem predstavit 🙂
@slavka_a_maros no ved jasne to je nemyslitelne cez leto.bez toho :/..alebo sa spytat do lekarne na nieco...netusim.vazne..viem.ze predavaju krem.proti poteniu pod pazuchy..ale.aj tak predsa ....
@delica hmmm, to zni dobre🙂
ja uz jsem si napravila chut pomerancem a kokosovo-cokoladovou tycinkou 😀
tu v praci nastesti nemam az tak moc moznosti neco pojidat, vice mene jen to co si donesu, ale jak jsem doma, tak jsem jak sibnuta🙂 kudy jdu tam neco uzdibnu a je fakt ze na wc chodim cca kazdych 20min, tak to si vis predstavit kolikrat si neco zdibnu😀 a kdyby nahodou nebylo nic otevrene, tak si otevru 😝
No dnes poradna nič moc malá må 1600g o týžden menej,sedí nå zadočku tlak 130/90, a bielkovina v moči
@slavka_a_maros tak to pockaj co budes hovorit po 3 rokoch doma o tom vareni...ja sm vdacna aj ked mi niekto iny ako ja caj uvari 😀
k tomu antiperspirantu, ja pouzivam uz dlhsie alverde alebo weledu, je to sice deodorant, ale vacsinou staci...
@hobit ved mna bavi varit, ale to je asi ine, ked clovek musi a este mu to dieta aj ofrfle 😀 takto to asi aj ja budem riesit, tie alverde veci mam celkom rada... A z DMky som si poslednou dobou oblubila ceske vyrobky feel eco (saponat, ktory je dokona aj na zeleninu a je fakt super a praci gel)
@slavka_a_maros ja som pouzivala tuhy antiperspirant pri kojeni a budem aj teraz 🙂
ahojte, nám hovorili na kurze, že nie je vhodné používať žiadne voňačky, deodoranty atď... lebo dieťa pozná mamu podľa pachu a keď to prerazíme niečím neprirodzeným, tak je dieťatko zmätené, plače, lebo skrátka nepozná mamu.
no to je síce zase raz pekná rada, ale neviem si to predstaviť v lete - to sú všetko rady, ako donútiť muža, aby si našiel inú. iste sa mu bude páčiť, že budem doma v teplákoch, upotená, páchnúca, večne obiehajúca len okolo dieťatka, plienok, grciek a navyše unavená, takže bez energie venovať sa jemu...
no, dnes som trošku negatívne naladená...........
@misza1 Riško dakuje :D.
Inak s tym uzdibavanim to poznam :D ale ja si zas sama od seba nic nenacnem. No ked je to otvorene, tak chodim vyzierat po troskach. No inak vcera na poradni som sa vazila a nepribrala som ani po marlenkach a sunkach velkonocnych. Stale mam 4kg + a dufam, ze to aj tak ostane.
@leus10 co ti povedali na tu bielkovinu?
@pavuciatko neboj pavuciatko, ked si to teraz uvedomujes, nedopadnes tak 🙂. A budes dobre naladena maminka aj partnerka.
@pavuciatko no ako mna by to ani nenapadlo,ze aky deodorant. Vsak taky jak doteraz. Babatko nosime 9mes.v brusku a urco si svoju mamu pozna,nielen podla vone,ale aj podla hlasu,ci tlkotu srdca. Niekedy mi pride,ze na tych kurzoch asi nevedia co vsetko by mali hovorit tak zbytocne zatazuju matky. Ja sama viem a citim co mozem,co malemu a mne robi dobre a opacne. Viac by som nacuvala sama sebe a svojmu telu. Ale je to moj nazor,nikomu ho nevnucujem. Len mi pride,ze uz sme na hony vzdialení od prirodzena. Verte si mate predsa materinsky instinkt.
@leus10 to nic to sa zrovna,mozno ta bielkovina je len z toho fajneho papania pocas sviatkov.

zeny, idem mat jeden "meeting" cez telefon, dufam, ze som na tej PN nezabudla po anglicky :D. Inak ako sa máte? Aj u vás je tak hnusne, ze sneží a zima? Naša hava vydržala vonku čisté 3 min 26 sec 😀