icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
4. apr 2013

@delica 70 dni do terminu.... 😀

anjelicek26
4. apr 2013

@willy_wonka - eee v praci este do 26/4. Ale tak uz mam kazdy pondelok volno, tak ak neratam dnesok... tak 13 pracovnych dni... som si to dnes poriadne zratala xixi To je uz smiesne cislo 🙂

anjelicek26
4. apr 2013

@misza1 - strasne to leti, ze? My sme vcera dokoncili izbicku, teda steny, skrina, to je hotove, o dva tyzdne ale bude vsetko, aj prebalovak, hracky, police, postielka, tak sa tesim moc ...

misza1
4. apr 2013

@anjelicek26 silene to leti, vsak pristi tyden zacinam uz 8 mesic... my jsme vcera konecne domalovali-teda jen mm 🙂 a svokra poumyvala okna, takze dnes konecne zacneme stehovat zpet veci. detskou zatim mame jen na kapucinovou, protoze jeste chvili bude slouzit jako pracovna. zato na loznici jsme se vyradili🙂 az to bude hotove, tak hodim foto.

misza1
4. apr 2013

@anjelicek26 ja to mam jeste 18 pracovnich dni -1 den opradna🙂 + dnesek. kdyz bude do toho jeste krasne pocasi, tak to bude dokonale🙂

anjelicek26
4. apr 2013

@misza1 - ja vecer sfotim tu vymalovanu izbicku, je to nadherne, ma to krasne farebne, krtko a zvieratka na vsetkych stenach a aj na strope belase nebicko a oblaciky 🙂

Pocasie neviem, ci bude pekne, u nas bolo vcera sniecko, dnes je hnusne, uvidime...az od nedele sa to ma pomaly lepsit.

misza1
4. apr 2013

@anjelicek26 esim se na fotecku🙂
no tu je taky hnusne, aspon me to nelaka chodit po venku a neco doma delam🙂
jinac zacala jsem s tim hackovanim🙂 neni to az tak slozite, teda zatim jsem udelala 1 skusebni cepicku ze stare vlny ale uz mam nachystanou novou vlnu a vrhnu se na mysi cepicku s ousky a kalhotky :D

slavka_a_maros
4. apr 2013

@misza1 zacala s hackovanim? Akoze si nikdy predtym nehackovala a uz mas capicu? Alebo si sa vratila ku konicku z mladosti 🙂 ze by som skocila dole do galanterky...

slavka_a_maros
4. apr 2013

@anjelicek26 ty si tusim raz pisala, ze na youtube su navody na hackovanie, len ja akosi neviem zistit ako sa povie hackovanie po anglcky 🙂 stale mi to vyhadzovalo nejake navody na hackovanie a napriek tomu, ze robim v IT firme, nie som ziadny hacker 😀

misza1
4. apr 2013

@slavka_a_maros naposledy jsem hackovala asi ve 3-ti tride na zakladce na rucnich pracich. kdyz jsem byla u nasich, vzala jsem si knizku skola hackovani a cetla jsem si navod. ono je to porad dookola, zatim jsem jen u zakladniho retizku a dlouheho sloupku🙂 na youtube jsou perfektni videa, jedna pani tam ukazuje presne co a jak, tak to klido zkus🙂
ta antenka nahore byla uplne nahodou, nez jsem pochopila jak rozsirit ten kruh:D

misza1
4. apr 2013

@slavka_a_maros ty navody co jsem koukala ja jsou cesky a pani kackuje z oranzove vlny
http://www.youtube.com/results?search_query=zak...

slavka_a_maros
4. apr 2013

@misza1 ano, akurat som to pozerala 😀 co si mam kupit? jeden hacik, jeden "nehacik" a priadzu? Tobude stacit?

misza1
4. apr 2013

@slavka_a_maros na zkusebni zacatek 1 hacek a 1 nejakou vlnu, ja jsem musela mit barevnou🙂 na bile jsem nevidela ty ocka 😀
jinak i na mimibazare jsou dobre anvody:
http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=81
tam pani pekne popisuje to "roztahovani" kruhu.
vsk uvidis jak ti to pujde. me to jde pomalu, protoze mi brni prsty, asi mi Osky neco pricvikl tak vse co se dela se zapojenim vice jak 2 prstu mi nedela dobre 😖 ale touha uhackovat kostymceky na foceni je silnejsi 😀

katuska54
4. apr 2013

Dobre ranko dievcata 🙂 dnes uz mame tusim lepsie pocasie...

misza1
4. apr 2013

@katuska54 dobre i tobe🙂
u nas se zlepsilo jen to ze nejsme na 0, ale +5stupnu

katuska54
4. apr 2013

@misza1 u nas uz vykuka slniecko 🙂 takze sa pustim do prania mimi veciciek.

elen34
4. apr 2013

Ahojte včerajšie poradna dopadla zle chceli ma nechat v nemocke ale este som ho ukecala mam vysoky tlak a ze mam chodit na poradne pobalena do nemocnice tak mame poradnu zase o 2 tt . Mala ma 1460g a ze bude dlha je poriadku tak sa tesim 🙂

misza1
4. apr 2013

@katuska54 tak snad to slunicko prijde i k nam... potrebuju dobit baterky 😒

zuzka444
4. apr 2013

baby budete prat aj potahy na kocik?ja si idem kupit novy a neviem ci to mam pray..co vy na to?

misza1
4. apr 2013

@elen34 ojojoj, to je nemile, a dal ti neco na snizeni toho tlaku?

kavaapalma
4. apr 2013

@elen34 tak davaj na vas obe bacha a setri sa,lebo vysoky tlak nie je sranda. Drzim palce nech nemocku este dlho zdaleka obchadzas.

elen34
4. apr 2013

@misza1 Ano dopegyt 2x1 a magnezium 3x1 ale keby nesiel dole tak mam ist ihned do nemocky ☹ dufam ze pojde dole musi neviem si predstavit moju malu 2,5 rocnu nechat so svokrou ale ked budem musiet tak pojdem volako to predycham.

elen34
4. apr 2013

@kavaapalma aj ja dufam ze nebudem musiet ist pevne verim ze len na poradne budem chodit

misza1
4. apr 2013

@elen34 hlavne nemysli na to ze by mala musela jit ke svokre, to ti ten tlak zvysi🙂 a neboj, dej se do pohody, nesol, hodne pi a tes se🙂

katkalubkova
4. apr 2013

@anjelicek26 veru, aj mne tak dobre vyslo vrchne, zimne oblecenie a len dufam, ze tak do 2 tyzdnov, to u nas tiez uz upusti. Lebo kabat uz potom nezapnem.... A teda kupovat to na par dni... nebudem! Pribrala som 9,2kg, ale teraz to uz pojde hore na vidom oci. Mozno ani tak nie vaha, ako brucho bude rast! Brucho mam, ze asi 106 - 107cm a to male ma 1,60kg, to su miery na takeho drobca 😀

anjelicek26
4. apr 2013

@katkalubkova - ved hej, ja mam oblecena nejako osem kil v pluse, doky navazila 54,2 kg 😝 a teda brucho 95cm... to som malu rodila s tym obvodom 🙄

pavuciatko
4. apr 2013

ahojte, tak ešte 60 dní 🙂

sana23
4. apr 2013

@pavuciatko pridavam sa, aj ja uz len 60dni 🙂

pavuciatko
4. apr 2013

@sana23 a ešte 10 pracovných dní 🙂

pavuciatko
4. apr 2013

baby, mám sa ešte báť tých krvných testov, čo sa robili na začiatku na všetky tie choroby - žltačka, toxoplazmóza, atď..., keď predtým bolo všetko ok? 😒 ja by som najradšej ani nevedela, čo všetko mi robia, aby som sa nestresovala kvôli výsledkom...