Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@slavka_a_maros ja mam 1 teplejsie dupky ale dufam,ze ich nebudem potrebovat. mam vela opalovaciek tak musi byt teplucko 🙂
@anjelicek26 no, tak to bude hádam v pohode, v zemi sa nebabrem od jesene a na to umývanie zeleniny a ovocia som vyslovene vysadená, doma mi vravia, že to zbytočne preháňam. ale zbytočné to iste nie je, človek nikdy nevie, čím bolo čo postriekané, kto to v obchode chytal akými rukami, ....
prestavujeme aj my, už to malo byť hotové,ale nejako nám nepraje vesmír, stále niečo vyskočí, raz zlý obklad, potom málo obkladu, potom nedodaný iný tovar, ... no paráda. a s tým upratovaním .- ja som už rezignovala, nemá zmysel každý deň začínať odznovu, keď na ďalší deň je to to isté. a hlavne už vôbec nevládzem, tak som si povedala - bordel - nebordel, nejdem nič riskovať, aby som neohrozila maličkú.
@pavuciatko soucitim s tebou, my uz finisujeme, ale svokra se nam porad angazuje... tak doufam ze dnes umyje opsledni okno a zas ji delsi dobu neuvidim 😅
@pavuciatko - no ved to, ja ked dojdem z prace este robim detom jest a potom je uz sedem hodin a davam malych spinkat, proste vecer si sadnem a uz nerobim nic, aj tak je toho dost... no prerabka u nas zatial klop klop nepokakalo sa nic, drzia vsetky terminy, presne podla planu, aj dnes mame doma maliarov, stierkuju, brusia steny... je toho vela robit este, ale makaju...
@anjelicek26 a ved cim vyssie tehot. tym vacsie mimi... aspon to tak obcas byva, i ked viem, ze si mala syna predcasne. Mne by stacilo druhe ako prve, uz vacsie nemusi byt, uvidim... potom dam vediet 🙂
Dievcata, musim dat do pozornosti nasledujucu tmu: https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/vtipne-zazitky-z-neuspesneho-snazilkovania/
skoro mi cvrklo od smiechu 🙂 vrelo odporucam
Ahojte maminky, ja idem na MD už 22.4., tak sa mi to pomaličky kráti.....to vlastne budem 8 týždnov pred termínom, sestrička mi na poslednej poradni povedala, že ja ako pracujúca mám nárok ísť na materskú 6-8 týždnov pred pôrodom, tak určite beriem tých 8, aspoň si doma všetko pekne pripravím na príchod nášho drobčeka 🙂
@willy_wonka no dlho som sa tak nezasmiala 🙂 az mi slzy tecu 🙂🙂🙂
@bebuska1 ahojko ja som mala vcera po tabletke 140/100 ale uzivam asi 2 tt ma tlak a vtedy som mala tlak 150/80 som volala ze mam prist .ja byt tebou tak by som zajtra isla ku gynekologovi nech ty da tabletky aspon na tlak lebo to nie je sranda aj pri prvej malej som mala tlak vysoky 180/ 120 a nechali si ma az do porodu tak zato som isla skorej nech to vcas podchytia lebo ohrozjeme seba aj malicke .
Ahojte, koľko magnéziových tabletiek (500 mg) užívate denne pri tvrdnutí bruška?

@katuska54 dneska se opravdu nudim... vsechnu robotu jsem si udelala behem hodinky a cely den vicemene nic... vetsinu uz prebrala moje nastupkyne a ja jsem si nechala uz jen takove "omrvinky".
uz jsem i premyslela ze bych si vzala dovcu, nebo neco, ale zas na druhou stranu me bavi tu provokovat sefstvo, kdyz mi nekdy v januari ci kdy pral abych tu nebyla dlouho a sla na PN, blbec....