icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
4. apr 2013

@katuska54 dneska se opravdu nudim... vsechnu robotu jsem si udelala behem hodinky a cely den vicemene nic... vetsinu uz prebrala moje nastupkyne a ja jsem si nechala uz jen takove "omrvinky".
uz jsem i premyslela ze bych si vzala dovcu, nebo neco, ale zas na druhou stranu me bavi tu provokovat sefstvo, kdyz mi nekdy v januari ci kdy pral abych tu nebyla dlouho a sla na PN, blbec....

katuska54
4. apr 2013

@misza1 tak to je teda sef blbec...ja nastastie takeho sefa nemam..ja sa nemozem stazovat. kedy nastupujes na MD?

katuska54
4. apr 2013

@slavka_a_maros ja mam 1 teplejsie dupky ale dufam,ze ich nebudem potrebovat. mam vela opalovaciek tak musi byt teplucko 🙂

pavuciatko
4. apr 2013

@anjelicek26 no, tak to bude hádam v pohode, v zemi sa nebabrem od jesene a na to umývanie zeleniny a ovocia som vyslovene vysadená, doma mi vravia, že to zbytočne preháňam. ale zbytočné to iste nie je, človek nikdy nevie, čím bolo čo postriekané, kto to v obchode chytal akými rukami, ....
prestavujeme aj my, už to malo byť hotové,ale nejako nám nepraje vesmír, stále niečo vyskočí, raz zlý obklad, potom málo obkladu, potom nedodaný iný tovar, ... no paráda. a s tým upratovaním .- ja som už rezignovala, nemá zmysel každý deň začínať odznovu, keď na ďalší deň je to to isté. a hlavne už vôbec nevládzem, tak som si povedala - bordel - nebordel, nejdem nič riskovať, aby som neohrozila maličkú.

misza1
4. apr 2013

@katuska54 on je strasny kreten, ani tu neni dlouho pred nim jsme meli pohodare, ze byla pomalu radost chodit do prace...
od 2/5 mam nastup, takze od 1/5 jsem domka 🙂 ty to mas asi o tyden po me, co?

misza1
4. apr 2013

@pavuciatko soucitim s tebou, my uz finisujeme, ale svokra se nam porad angazuje... tak doufam ze dnes umyje opsledni okno a zas ji delsi dobu neuvidim 😅

katuska54
4. apr 2013

@misza1 ja ak dobre ratam,tak mne to vychadza 1.maja. ale presne sa dozviem na dalsi tyzden,lebo idem k dr na poradnu a asi mi uz vypise papiere. lebo potom mam dalsiu poradnu v polke maja a to uz budem na MD.

misza1
4. apr 2013

@katuska54 ja netusim jak to pocitaji, ona vytahla takove zazracne pocitatko🙂 takove kolecko, kde si ponastavovala termin porodu a vyhodilo ji to kdy mam mit nastup na MD. ale kdyz se ted koukam do kalendare, tak to vychazi presne 6 tydnu pred terminem🙂

katuska54
4. apr 2013

@misza1 hej mas pravdu,teraz som kukala kalendar a ja idem tyzden po tebe 🙂 uz ani ratat neviem..ved nechodim do roboty tak nepotrebujem pocitat 🙂

misza1
4. apr 2013

@katuska54 z toho si nic nedelej, ja do prace chodim ale 100% mam tehu demenci 😀 obcas jsem presvedcena z jsem neco udelala presne jako se melo a sup ho jasne ze jsem neco zapomela 😀 proto kdyz neco varim nebo pecu, musim to mit na papiru a kontrolovat se po kazdem kroku😀

anjelicek26
4. apr 2013

@pavuciatko - no ved to, ja ked dojdem z prace este robim detom jest a potom je uz sedem hodin a davam malych spinkat, proste vecer si sadnem a uz nerobim nic, aj tak je toho dost... no prerabka u nas zatial klop klop nepokakalo sa nic, drzia vsetky terminy, presne podla planu, aj dnes mame doma maliarov, stierkuju, brusia steny... je toho vela robit este, ale makaju...

katuska54
4. apr 2013

@misza1 ja som dnes varila podla kuch.knihy 🙂 uz neviem co mam varit,tak som vytiahla knihu a listovala. aspon som tam dala vsetko co tam malo ist 🙂 ale uz ma to lame na spanok,tak si idem lahnut...

misza1
4. apr 2013

@delica ahoj, jak jsi dopadla u Dr? doufam ze dobre ikdyz se cely den neozyvas 😉

misza1
4. apr 2013

@katuska54 ja uz jdu z prace domu, asi udelam langose.... mam na ne chut od rana🙂

silsil
4. apr 2013

@bambina18 ja mam termin ako ty 🙂 ale chystam sa na antolsku..

katkalubkova
4. apr 2013

@anjelicek26 a ved cim vyssie tehot. tym vacsie mimi... aspon to tak obcas byva, i ked viem, ze si mala syna predcasne. Mne by stacilo druhe ako prve, uz vacsie nemusi byt, uvidim... potom dam vediet 🙂

delica
4. apr 2013

@misza1 ahoj, dobre, gynekologicky v poriadku, zavreta na sedem zamkov. V pondelok mam vysledky zo sterov a z mocu, tak duuufam, ze to bude OK.
No a isla som do prace pozriet, tak som sa tam zdrzala a som total KO.

misza1
4. apr 2013

@delica tak to je fajn. testy budou ok uvidis.
ja jsem prave ukoncila dalsi etapu uklidu-umyla jsem wc komplet i s kachlickama a lezim,ufff maraton je veget proti tomu🙂

bebuska1
4. apr 2013

@elen34 Ahoj elen,a aký si mala tlak?Ja som dnes mala 142/95 a asi po hoďke v klude 145/69,čo je už dosť,tak si dám aspoň šumivé magnézko.Ale trošku ma to vyľakalo :(

delica
4. apr 2013

@misza1 uz nam sviti 31. tyzden :D...a prerobene vsetko, ked tak pilne upratujes?

misza1
4. apr 2013

@delica ty brdo fakt... tak to je brutal🙂 to se ani nenazdame a drobci jsou tady😀
manzal se svokrou malujou izby, zitra mi dojde kamoska malovat ornament na stenu a uz je to hotovo. ja postupne umyvam co da uz na final

delica
4. apr 2013

@misza1 tak potom daj foto 🙂) a kedy ides do poradne na posledne meranie babatka?

willy_wonka
4. apr 2013

Dievcata, musim dat do pozornosti nasledujucu tmu: https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/vtipne-zazitky-z-neuspesneho-snazilkovania/
skoro mi cvrklo od smiechu 🙂 vrelo odporucam

misza1
4. apr 2013

@delica oki hodim.uz se tesim az budeme mit hotovo...
v utery mam poradnu tak asi tam mi ho pokontroluje;) ale porad mi chodi po rozumu ze bych jeste nekdy mela jit na ten velky jako ve 20tt.

wewuska26
4. apr 2013

Ahojte maminky, ja idem na MD už 22.4., tak sa mi to pomaličky kráti.....to vlastne budem 8 týždnov pred termínom, sestrička mi na poslednej poradni povedala, že ja ako pracujúca mám nárok ísť na materskú 6-8 týždnov pred pôrodom, tak určite beriem tých 8, aspoň si doma všetko pekne pripravím na príchod nášho drobčeka 🙂

katuska54
4. apr 2013

@willy_wonka no dlho som sa tak nezasmiala 🙂 az mi slzy tecu 🙂🙂🙂

elen34
4. apr 2013

@bebuska1 ahojko ja som mala vcera po tabletke 140/100 ale uzivam asi 2 tt ma tlak a vtedy som mala tlak 150/80 som volala ze mam prist .ja byt tebou tak by som zajtra isla ku gynekologovi nech ty da tabletky aspon na tlak lebo to nie je sranda aj pri prvej malej som mala tlak vysoky 180/ 120 a nechali si ma az do porodu tak zato som isla skorej nech to vcas podchytia lebo ohrozjeme seba aj malicke .

azmuk
4. apr 2013

@wewuska26 juuj super! drzim palce! 😉

azmuk
4. apr 2013

@delica @misza1 Ufff baby, vy ste take pilne! 🙂

janettan
4. apr 2013

Ahojte, koľko magnéziových tabletiek (500 mg) užívate denne pri tvrdnutí bruška?