Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka ja by som sa aj postarala, ale mi to pinda dva dni, ze som vela varila celu velku noc a ze sme museli aj cosi vyhodit, nejake zvysky a musel sam zjest kacicu. Tak mu hovorim, ze nech sa teda stara on o jedlo 😀 😀 .
@misza1 velmi pekny ornament... sikulka kamoska...
@willy_wonka tiez zalezi od toho jak sa maly rozhodne kopkat a on je stale rovnako ulozeny,takze kope dole... vcera v noci som mala pocit,ze sa trosku pohol a bol tak krizom,no uz je opat vo svojej oblubenej pozicii...
@delica no my jsme meli chut na ty testoviny, ale nakonec byly malo slane a takove nevyrazne ci jak bych to nazvala... pouzila jsem zle koreni :(
ale hned na to jsme zacali mit chut na neco sladke,tak jsem udelala napodobeninu tiramisu, rozmrazene maliny s kyslou smetanou, trochu cukru, piskoty namocene ve stave z malin... mnam, doufam ze mm mi rekne ze mu to nechutna a muzu snist i jeho porci😀
Ja som dnes varila dubakovu kremovu polievku a langose. Mnaaam. Zajtra mam v plane kolozvarsku kapustu. 🙂
@jankastubka hmmm...dobry langosik, to by som si dala...len by mi bolo asi tazko. Inak ja ich neviem spravit take pekne gulate, skor vyzeraju ako bobrie chvosty :D
Jaaaj, taky kupaliskovy langos s kecupom a syrom...zlate to casy... oj, langos...
@willy_wonka no presne na to som myslela, ze prvy langos som jedla niekde na kupku,kde sa prazili langose a hranolky :D
@delica ano !!! langose,hranolky v tej plastovej miske a odhananie os.z kofci sa mi bezprostredne.viazu ku kupalisku 🙂
@willy_wonka jj, ked si si to chvilu polozila vedla seba, tak to napadli mravce :D
jej dievcata, ja mam dnes take hyperaktivne dieta v bruchu, cely den len stucha do criev, do krcka, hocikde, potom hlavku natahuje alebo chrbatik, no sranda. teraz stikuta o 106,
hmmm langose jsme meli vcera ja to mam rada s kecupem, tatarkou a syrem a hlavne moooc cesnekove🙂
za chvili mi bude praskat kuze u zaludku kdyz tak budu vyjidat... ale co jsem rada, ze me obchazi nicni najezdy na lednicku🙂
stikutku? to ako citis? moj ako kope,tak podla toho tusim,ze to bude kludas...
@delica
@kavaapalma viac-menej pravidelne stikutanie v bruchu -ako ked sa mne stikuta, len to nie je moja branica, ale maleho
baby, ked vam tvrdne brusko a davate si magne b6 pomaha to?
@kavaapalma - ja som stikutku citila len zo dva krat, to ku koncu bude castejsie 🙂 Pravidelne pohyby v brusku, rytmicke, kazde 2-3 sekundy xixi
A nedrazdite baby z langosmi, ja som este nevecerala 🤐 Ale idem si strcit nieco do rury, zazrela som v mrazaku lasagne, tak idem do toho 😅
@azalka22 ze od toho konkretne sa dost pribera...
no ja neviem,ale kukam fotoblogy a nasla som jednu pani,co tam ma profi foto v spodnej bielizni aj len hore prekryte rukou a prijde mi to dost nehodiace sa na net...tak do rodinneho albumu,ale tu... pride mi to take divne... este oblecena s odhalenym bruskom,ale toto sa mi uz fakt nepaci...
@kavaapalma - jj ja mam tiez tehu fotky posledne len v sukromnom albume doma, prijdu mi nevhodne ich tu dat, teda tie profi... v spodnej bielizni ci naha (hra s tienmi), to je fakt len pre mna...
@anjelicek26 100% suhlas
@delica - tusim papame rovnaky kokteil 😀 Femibion, magnezko, vapnik rano a zelezo a vitamin C na noc 😀 😀
@kavaapalma ja som si dala prave na fb fotku prvu s bruchom a aj tvarou, co si tu sedim s vyhrnutym trickom :D a so psom
@anjelicek26 aj tebe sa to zda vela? :D
@delica ale to je ine... no kukni na fotoblog natypa...a porovnaj...

@delica my sme tske chudatka,starat sa o nas musia:D prepac,ponukla by som ta francuzakmi, ale o tie sa veru nedelim,mnam🙂