icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

jankastubka
7. apr 2013

Z jedneho prsa mi riadne tecie, kedze doma chodim zatial bez podprdy, tak som mala vcera zababrane tricko a este som zababrala aj gauc 😠 . Divne ale je, ze mi tecie hlavne z laveho, z praveho takmer nikdy. Dufam, ze to neznamena, ze mlieko budem mat len z jedneho.

kavaapalma
7. apr 2013

zienky cvicite niektora drepy? Ja hej,lebo je to dobre na roztahovanie hradze...

janicka11
7. apr 2013

@delica no veru máš pravdu,kedysi žiadny výber nebol kočikov a bolo..Teraz je ich strasne veľa,človek nevie co prv uz kupit fakt...

janicka11
7. apr 2013

@jankastubka to je super budeš mať veľa mliecka aspoň,buď rada,neboj budes mať v oboch mliecka dosť...🙂

Ja mám v poslednéj dobe aj obavy ci budem mat mliecko,ci budem mať dost...pri prvej dcérke som kojila iba 3 mesiace a stratila som ho zo stresu úplne...:(Musim nato prestat mysliet...

danielle
7. apr 2013

@janicka11 ked budes mat pocit, ze stracas mliecko, vyhladaj laktacnu poradkynu, mne velmi pomohla pri dcerke. uz som sa bala, ze prestanem kojit a vdaka laktacnej som potom kojila 13 mesiacov... 🙂

janicka11
7. apr 2013

@danielle Dakujem Ti za radu,,a ako si sa ku nej dopatrala??A stačí keby mi pomohla po telefone,či ako?? 🙂

danielle
7. apr 2013

ahoj, no ja byvam v Leviciach, ale teraz su uz v kazdom meste. mne ju poradila kamoska, skus sa asi len popytat mamiciek, ak mate materske centrum, tam by mamicky tiez mohli niekoho poznat, mozno aj na nete... vlastne aj duly su aj laktacne poradkyne. neviem, ci som ti pomohla... 😅 🙂

danielle
7. apr 2013

@janicka11 jej, ta posledna odpoved bola pre teba

janicka11
7. apr 2013

@danielle jansé,určito pomohla,,Ved ak by bol neaký problém,začala by som patrat akosi,.Aj ked ja ssa práve rýchlo vzdávam. 😒

danielle
7. apr 2013

@janicka11 no, ja som velmi chcela kojit, tak som bojovala. mala som chvilky, ze kaslem na to, ale som rada, ze som to nevzdala... 🙂 okrem toho, ze kojenie je pohodlnejsie a lacnejsie, ja hlavne lepsie a zdravsie pre dietatko. urcite to nevzdaj. ale mozno teraz to bude ok, ved uvidis. 🙂 drzim ti palce 🙂 aj sebe, dufam, ze to zvladnem bez pomoci tento krat... 😀

janicka11
7. apr 2013

@danielle Veru tak,dakujem aj ja tebe držím palce-! 😀 No šak to je to určito lepšie..Jednak dosť stojí UM a nieje to až tak pohodlné,ako ked nakojíš dieťatko...

delica
8. apr 2013

ahojte ženušky 🙂 tak ako ste vikendovali?
u nas na Zahori to vyzera, ze uz prisla jar 🙂))) krásne slniecko svieti.

misza1
8. apr 2013

@delica ahoj🙂 aji tady sviti sluniko a je 8° 🙂
my jsme vcera makali jako fretky, izby uz mame uklizene, umyte, jen jeste treba nastehovat veci zpet do skrini. takova jsem unavena, ale stoji to za to🙂 uz jsme spali normalne v posteli, takze kdyz jsem byla v noci 3x na wc, nemusela jsem se jako veleryba vyvrhnuta na breh snazit dostat z postele😀

misza1
8. apr 2013

uz mam 100% potvrzene ze to pravidelne tukani v brise je skitavka😀 kdyz to vcera zaclo, zapla jsem doppler a poslouchala, normalne bylo slyset, jak skita, az mi ho bylo chudatka lito, trvalo to snad 5 min🙂

delica
8. apr 2013

@misza1 no máte to veru pekné 🙂 a este nieco planujete robit?

delica
8. apr 2013

@misza1 a kedy skital, ked si bola najedena? mne sa zda, ze ked sa najem, tak uz to nanho dojde :D

misza1
8. apr 2013

@delica dekuju, no ted uz jen dovezu veci pro Oskyho a budu chystat, nekdy na podzim nebo v zime chceme zadni izbu udelat na detskou, zatim mam vybranou prouzkovaou tapetu, kterou chci dat cca metr od zeme a nad ni necham nakreslit nejake obrazky, asi vyhrajou ovecky (podle mojeho prijmeni si muzes tipnout proc🙂) ale s prerabkama mame na dlooouho vystarane. 🙄

misza1
8. apr 2013

@delica 😅 snedla jsem 0,7 flasku zavarenych jablek, tak mu to asi taaak chutnalo🙂 vetsinou skita po sladkem

delica
8. apr 2013

@misza1 haha, to je dobre s tymi oveckami :D my mame take nic nehovoriace priezvisko, ze Richard bude kukat na bielu stenu :D. Ja mam taku hypotezu, ze sa nieco dobre dostane do plodovej vody a potom ju glga a potom štikuta.
Vcera som zazila prve fakt bolave kopance a nebol to ani mechur, ani zaludok, ale on sa mi natahuje v bruchu, ze mi asi maternicu roztahuje, akoby bola z gumy. Len take hrce su mi vidiet na bruchu, ako noha alebo koleno, alebo co to je.

karinkaeich
8. apr 2013

ahojte kocky, prepacte ye sa miesam do vasej diskusie, len chcem dat do pozornosti, ye vypredavam vecicky po malom (rozne velkosti a vsetko mozne), tak mozno by ste niektora mala zaujem. rada sa dohodnem aj na cene alebo mensom balicku. pekny den

misza1
8. apr 2013

@delica asi to tak bude ze se naloka moc vody protoze mu zachuti a pak skita, ale bylo to fakt paradni, az budeme mit zapojeny pc, tak si to budu nahravat🙂 jsem zvedava co bude za "vynalezy" az nase deti budou mit deti, kdyz si vezmes, za nas nase mamky nevideli ani ultrazvuk, pohlavi si mohli akorad tak tipnout a ja si doma posloucham co se mi deje v brisku🙂
no nejaky vyznam to prijmeni musi mit. moje za svobodna-souckova- soucek je zdrobnelina suku v dreve, to bych mu mohla udelat srub:D

delica
8. apr 2013

@misza1
jj, aj kolibu mu tam dajte, z takeho dreva, zo součkami.
no nase deti budu mat take male prenosne ultrazvuky :D.
Asi to priezvisko znamena nieco s krestanstvom, ale tak co mu tam nakreslime kríž a sviečku? :D no ved uvidime, co bude mat rád...inak mne detske postavicky nahanaju strach a najviac krtecek a ten jeho kamarat tiez, tak uvidim, ci synacik nebude po mne.

misza1
8. apr 2013

@delica no koliba by taky byla tematicka😀
hmm to by bylo super nasadit si nejaky pas a vidis dovnitr 🙂 dame si to patentovat?😀
urcite bude mit rad auta, ale ikdyby mel rad barbiny, tak proc ne? 🙂 ja jsem si taky jako dite hrala s auticky a bratranek s panenkama, ale jinak jsme oba uplne normalni😀

pavuciatko
8. apr 2013

ešte 56 dní a Grétka je tu 🙂

pavuciatko
8. apr 2013

vlastne už len 56 dní

kavaapalma
8. apr 2013

Jak to tu citam,tak moj je fakt kludas. A dnes rano nas zobudil kurier. Postielka dosla,hura.

pavuciatko
8. apr 2013

@misza1 no teda, že wow!!! tak od tohto má naša drobka ešte ďaleko a to som si myslela, že ako veľmi sa hýbe.

misza1
8. apr 2013

@pavuciatko presne i ja jsem si myslela ze jake mam aktivni dite, ze obas nacvicuje utek z briska ale toto... 🙂

silvianm
8. apr 2013

@misza1 fuuu tak to co robi moj maly v bruchu je ozaj slaby odvar ako sa hovori.. mame sa na co tesit 🙂