Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@misza1 no presne, hentake boule som mala aj ja vcera a dnes, ze to bolo vidiet az cez tie moje tuky a bolelo to.....
@pavuciatko jj, UŽ len....to je ta tá správna častica k tvojmu čísielku 56 🙂
@tadaminka zle jsem to napsala, sexovali 2 ze skladu, nacapala je 1 z vyroby a manzel te sexujici ze skladu je tu manager (4 hlavni postavy pribehu🙂)
ona ma soky ze vseho ona je takova citlivka, ze ji zachranari museli dat inejkci na uklidneni😀 tak to by me zajimalo co to tam dole meli za orgie, ze ji to tak vysokovalo😀
@misza1 wow :D ale to sa stava, ked su zmiesane kolektivy aj nezmiešané, no. Ked som bola po vysokej, v mojej prvej robote, sme mali na ludskych zdrojoch aj BOZP a mali sme nejaki uraz. Tak som s mojou sefkou sedela a pretacali sme si nocnu, zaznamy z kamier a zrazu šok, šéfka mi zakrýva oči s tým, že Tánička, to nemusíte vidieť, a tiež si to rozdávali dvaja na linke, ale chlapci :D:D:D:D.
inak ja uz chytam nejaky babatkovsky spaci rytmus - v kuse prespim tak 5 hodin a potom spim 3 x po hodine.
@willy_wonka kde siiiii? hm?
aj my máme v práci veselo..od rána nič nerobim..nejde nam SAP : // a to som sa navnadila, že koľko toho dnes porobím a nič z toho..iba tento koník tuto : ))
@delica tani, spiiiim, teda, uz som zobudena 🙂 vonku je slnko !
Babule, bude stacit 6cm hruby matrac do postielky? Mne sa to zda aj malo, ale riesim to.vzhladom k monitoru dychu, aby fungoval spolahlivo ....
@misza1 a tak ja planujem len tak jednoducho, ze nejaky kolac im donesiem, a si rano ku kave dame 🙂 a oni mi daju nejaky darček, hadam 😝 a potom sa pobalim v priebehu dna.. a ked by som necerpala dovcu 15dni, tak to tu fakt uz neobsedim..vr..tak mi je tu dlho.. a to som ina hyperaktivka bola : D ale to tehotenstvo vsetko meni 😉
@silsil hmmm u nas ve firme je takovy zvyk usporadat nejake posezeni/bowling/ jina aktivita... no na bowling ja fakt nepujdu, kdyz ho ani hrat nemuzu a bojim se ze kdyz pujdeme nejak do baru tak se nedoplatim🙂
darcek hadam daji, ne?aspon dudlik🙂
ani ja tu nemuzu obsedet, ale jak se blizi den odchodu na materskou, zacina mi tu po par lidech byt smutno...
@willy_wonka jen jsi otevrela oko a uz e-shopujes?🙂
@misza1 tak vy nejako vo velkom zvyknete oslavovat : DD ale mas pravdu ze bar a ani bowling asi nic moc..ta grilovacka znie super : )a čo sa týka mojich kolegýn, tak s niektorými sa budem aj nadalej stretavat sukromne..a tie ostatne mi vobec chybat nebudu..ale pozriet s malym sa ich aj tak chystam potom 🙂
@misza1 len som otvorila oko,vycikala sa a konikujem. Nad tym matracom rozmyslam uz dlhsie, a nejak mi doslo, ze by bolo fajn to dat dokopy... :D
Inak, mne sa tusim sprali bodynka a to som ich prala podla odporucani na stitku :D z vacsiny 56 su asi 50tky :D
@silsil - juj rozlucka, ja budem robit v praci posledny den, nas je 78 kusov takze ziadne grilovanie u nas na zahrade neplanujem hehe Normalne chcem spravit spolocne ranajky v zasadacke pre vsetkych, dve kolegyne maju ten tyzden aj narodky tak sa t ohodi, spravime to v jednom a nebude to take drahe xixi Ja mam 26.4. uz posledny den, moc sa tesim 🙂
@anjelicek26
@willy_wonka u nas zasedavka nehrozi, od te doby co tu mame toho sisi sefa, tak se tu kontroluje ze ci nahodou nechodime i moc casto na wc, ne to jeste se "zasiat" v meetingovce.
@anjelicek26 fuha vas je nejako vela 🙂 ako nas na odbore je tiez vyse 50ks ale to nie su vsetko moje kolegyne, ja ratam iba tie co su so mnou v kancelarii a to sa tu aj tak s druhou polovicou nemame radi - bez pretvarky, takze pohoda 🙂 a vy to pekne spojite ked tvoja rozlucka, aj koleg. maju narodky, bude velka zurka, to ani pracovat v ten den nebudete 😝
@misza1 - fuha no u nas super prostredie, aj sefovci, v podstate necitis, ze by to boli sefovci, vsetci tak rovnako ;)

😀 😀 😀 dneska mame v praci zabavny den, jedne pani volali zachranku, protoze dostala sok😀 ja vim to neni smesne, ale ten sok dostala z toho, ze sla fasovat do skladu material a nacapala tam jedny milence, kteri si to tam rozdavali 😀
smutne na tom je ze jeji manzel tu je v dost vysoke funkci... 😅