Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
Babuleee ja Vam musim napisat 🙂) Nemam sice termin porodu Jun 2013 , ale minuleho roku som prezivala to iste co vy 😉 Normalne ma chyta nostalgia 😀 Len Vam chcem popriat vseeeeetko dobre , a krasne vonave uzlicky o 🙂 chvilku
No ja dnes za sebou poradna, dojtor opat strucny, ale povedal ze jevsetko v poriadku, babo je otocene hlavou dolu a ma 1,6 kg.
A naveceru sme mali cerstve bagety, manzel ich odo mna miluje. Do bagety davam kecup, tatarku, syr, sunku, ladovy salat a vajicko.
@misza1 no ja som objednala ten vysavac, lebo chudak manzel, ma toho fakt dost a ja fakt doma robim len to, ze varim, zehlim, poupratujem, utriem prach, ale kupelna, vysvanie, umyvanie zemi, okien, to je na nom :/. No a tiez mame len tvrdu podlahu a vsade stale prach.
No s tym kocarom to vidim tak, ze nieco kupime priamo na mieste, aj tak nemam takeho favorita, ze nieco je moj vysneny kocik.
@willy_wonka my mame nejake, ktore sa volaju happy
inak tie acidko jogurty su uplne super 🙂)
@willy_wonka aj huggies newborn maju ten vyrez, ja som kupila tie
@slavka_a_maros ahoj m🙂
tieto? http://www.detskeplienky.sk/?p=productsMore&iPr...
@delica suu, ja si.doprajem jeden kazdy den,obmienam jahodu a brusnicu 🙂 happy? Nepoznam.link si prosim 🙂
ahojte dievcata, ktore rozmyslate nad homeopatiou, toto mi poradila kamoska, ktora si tieto homeo nevie vynachvalit. prvy porod bol vraj velmi bolestivy a pri druhom pouzila tieto homeo a obrovsky rozdiel. tak sa s vami delim o info, ja si ich asi kupim a skusim. 🙂
Obdobie porodu...uzivat 7 az 10 dni pred porodom...Arnica montana 9CH berie sa 5 granul 2xdenne..posobi prventivne proti bolesti,krvacaniu a opuchu....
Pocas porodnej cinnosti...Caulopyllum 5CH..5granul kazdych10minut....uvolnuje svalovinu krcka maternice,zmiernuje bolesti vyzarujuce do slabin a stehien....
@danielle ahoj 🙂..no zaujimave ale najskor by som to vsetko konzultovala s gynekologom sama od seba by som.ich nebrala urcite aj ked su to len homeopatika..kamoskam.mozu pomoct ale druhej mozu uskodit :/...ako aj mne magnezium doktor neodporucal si davat ze to znizuje tlak a u tehu zien co ho nutne nepotrebuju moze skor uskodit ako pomoct.cize najskor konzultacia s gynekologom 🙂..
@willy_wonka ano, presne tie, vsade ich predavaju 🙂 happy su tieto http://www.najlacnejsieplienky.com/najlacnejsie... tie mavaju v lekarnach a tusim aj v kauflande a bille, tiez siich pochvaluju mamicky. No asi budem musiet tie acidko jogurty vyskusat 🙂
@bambina18 nie nedala a nedám si ani teraz. Išla som prirodzene, trocha som si vytrpela ale prežila som a za tri hodiny som bola na nohách a malu som mala hned pri sebe. takto to plánujem aj teraz a určite si nenehám pichať niečo do tela... nehrozí... aj ked pravda, že ked došli na mna tie bolesti, hovorila som si, že chcem epidurál, ale už bolo neskoro a aj tak som to zvládla. a ty si objednávaš?
teraz som sa rozprávala s kamoškou, ktorá rodila v Ružinove, chodila dole do ambulancie, a presvedčila ma, že je dobre ked sa pri kontrole lekári striedajú, aspoň sa dozvieme niečo viac, ved každý lekár povie niečo nové.... tak si to tam trocha odsedíme ...
ahojte🙂
jak se dneska mate? ja jsem nejaka ospala a porad bych neco pojidala🙂 bohuzel jsem v praci, tak si tu schrupnout nemuzu a nastesti jsem v praci, nemam tu pristup k vyzirani 😀
@delica u nas to taky tak funguje, jen to nesmim rozsirovat🙂 mm se stydi, ze vetsinu veci dela za me a to prece chlapi nedelaji 😀 ja ani nedokazu dlouho fungovat, kdyz dojdu z prace, jsem hotova, po malem odpocinku neco porobim tak 2-3 hodky a zas odpadavam.
drzim palec at sezenete ten kocarek🙂
@misza1 ahoooj 🙂..ale ani mi nehovor o tom.vyzierani :(...jedla by som.vsetko co vidim len keby sa te kila tak nelepili :/..musim si dat do konca tyzdna utrum aj buduci bo potom je poradna a by ma doky zase riadne zvozil...inak nechapem ako sa neda ze nepribrat?to nemam jest?ci ako?a musim sa dajako zamestnat aby som nemyslela na jedlo :D.heh..
@mirka078 no ja nechcem urcite, myslim že to zvladnem aj bez toho, na tu prednasku možno pojdem, neviem ako to funguje ale vraj ak to nepodpisem tak mi to nepichnu aj keby som chcela. Planujem mat manžela pri pôrode tak mi hadam bude nejak pomahat, ani on nie je za epidural, ale nechal to na mna.🙂
@zuzka444 to jsem rada ze nejsem sama🙂 porad koukam na hodiny kdy uz bude 11 a pujdu na obed... a jeste si blbec koukam alba bab co maji co varily, pekly... 😅
ja mam zas opacnou zahadu, jak je mozne ze ikdyz tolik jim tak skoro nepriberu? za posledni mesic mam hore jen 1kg a to se fakt nekontroluju a vecne neco pojidam...
zienky chcem sa opytat,ake oblecko a kolko ks beriete pre drobcov do porodnice. uz zacinam balit tasku do porodnice a neviem co vsetko tam mat pobalit. aj obyc.plienky?
@katuska54 Ahoj 🙂 toto aj mna zaujima. Obyc plienky beriem dva kusy, keby nahodou nemali, ale mali by nam tam dat (ale realita byva rozna, ze ano). No a s obleckom som sa este nerozhodla, oficialne ti daju nemocnicne, ale uz som citala aj take, ze sa babo precikalo a sestricka nechcela dat 🙄 tak mozno do rezervy nejake jedno body a dupacky (ale take zdedene radsej, aby mi nebolo luto, ked sa to strati a zmiesa s nemocnycnym). Ak sa pytas na cestu z porodnice, to som manzelovi nachystala body s dlhym rukavom+polodupacky+capicka (ale take tensie vsetko)+mikinka(to len pre istotu, ked bude 30°, tak to nebudeme obliekat) a do autosedacky mu nachystam decku 🙂 a vcera som si citala diskusie o taskach do porodnice, tak som natrafila na taku radu, ze rolku kuchynskych utierok na utieranie podvozku po sprche 😀
@katuska54 joj a este som zabudla! do porodnice beriem babatku ponozky, rukavicky, capicku a taku tenku bavlnenu decku (to pisu aj v zoznamoch). Tu decku som kupila v ikei a je super 🙂 taka nunuskava bavlnena, no na leto bude uplne super, aj ja by som taku chcela vo velkom http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/8019...

@anjelicek26 my sme mali rezniky so syrom z mleteho masa, pecene v rure, zemiakove pyre a mrkvovo-cviklovy salat