icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

zuzka444
10. apr 2013

@misza1 ooo stastna to zena 🙂..ja mam za 3 tyzdne hore 2 kila :(...ale ako.sa bude kontrolovat hadam to este zredukujem ;)..dufam teda musim heh...inak.ja som.tiez blba kukam si te albumy co.piekly a tak...ale ved to je vsade nemyslia na nas 😀...takto nas drazdia xi xi..lenze ja milujem.sladke ale som.si povedala ze sladke az na draheho narodeniny si dam trosku z torty 😀...inak.uz nic xi xi..

simkarobkova
10. apr 2013

ahojte baby, viem, že niesom v správnej diskusii, ja mám termín až cca 20.11..ale chcem sa vás opýtať, je normálne, aby moje bábo malo v 6tt len 0,2 cm? tak mi to povedal doktor ale tehotné kamošky tvrdia, že ich bábo malo už 22mm a tak...a vraj v knižkách o tehotenstve to je aj takto písané, plod má mať v 5-8 týždni cca 20mm... :((

slavka_a_maros
10. apr 2013

Aj vam je dnes tak teplo? Alebo je nejaky cudny tlak? No spravila som si na to cierny caj (po dlhej dobe) a taka som vyspeedovana ze az 😀

katuska54
10. apr 2013

@slavka_a_maros dakujem za radu 🙂 tak asi preistotu zoberiem viac bodyciek. ved auto odvezie potom domov 😉

mirka078
10. apr 2013

@bambina18 no ja teda manžela nebudem mať, chuda moje, asi by to neprežil.... ale musela som sa chytiť sestričky pre dobrý pocit, pri tom porode naozaj niekto z blízkych chýba... no čo už... ale už sa teším na bábatko, na teplé počasie a na to, že budem konečne doma a nebudem sa stresovať v práci... ešte týžden a koniec.

zuzka444
10. apr 2013

@katuska54 ahoj 🙂..ja tiez len te drobnosti pripade 2 bavl.plienky keby nahodou a jedny body a polodupky pripadne opalovacky ale to len pre pripad a aj doma.daco machystam keby mala.chytila alergiu na nemocnicne a vezmem.si co.na domov ked pojdeme mam.taky overalik a ciapocku 🙂.a autosedacku donese drahy 🙂.a uz len.kozmetiku a dudlik...🙂

katuska54
10. apr 2013

@slavka_a_maros mne je teplo uz asi mesiac 🙂 ja som bola vzdy zimomrava,ze na mojich nohach mohli mrazit maso a teraz kurim ako kotol 😀 ja neviem co tie hormony robia so mnou. a co to bude v lete 😠

zuzka444
10. apr 2013

@simkarobkova moja 0,2 cm je 20 mm staci si len mierku zmenit 😀.a ja neviem.kolko.mala.mala.v 6tt heh to by som.ti.klamala keby ti dake.cislo napisem..ale neboj keby to.bolo zle doky ti to povie ;).nestrachuj.sa...

katuska54
10. apr 2013

@zuzka444 vy tak malo toho beriete? ja som myslela,ze treba na kazdy den jedno body 😒 este sa musim vela toho ucit 😕

slavka_a_maros
10. apr 2013

@zuzka444 @simkarobkova 0,2cm su 2mm 🙂 1 cm ma 10 mm

zuzka444
10. apr 2013

@katuska54 zlaticko nemocnica poskytne naco.si.budes minat svoje presne keby sa stratilo a tak vies ako..aj tak.bude cely cas v perinke...to si nachystaj len pre pripad doma keby krpcek chytil alergiu na nemocnicne a to ti muz donesie 🙂.naco to tam budes teperit.🙂.

slavka_a_maros
10. apr 2013

@simkarobkova ale je pravda, ze keby bol nejaky problem, tak ti doktor povie. mne tie mierky nikdy nesedeli s tym co pisali na nete... a aj tam sa to riadne lisilo.

zuzka444
10. apr 2013

@slavka_a_maros jeziiiis ja som.tupa 😀...baby to tehotenstvo mi riadne ubera na mozgovych bunkach 😀

katuska54
10. apr 2013

@zuzka444 ok si ma potesila. aspon nebudem mat taku nabombovanu tasku.

zuzka444
10. apr 2013

@simkarobkova prepac som.sa riadne sekla ;)..ale aj tak.sa neboj uvidis vsetko bude oki 🙂.

slavka_a_maros
10. apr 2013

@katuska54 no snad nebudu nejake tropicke horucavy ked pojdeme rodit 🙂 najviac ma desi, ze ti nedovolia pit pocas porodu 😖

simkarobkova
10. apr 2013

@zuzka444 ako? veď jeden centimeter má 10mm tak nemôže byť 0,2 cm 20mm ....

slavka_a_maros
10. apr 2013

@zuzka444 nikomu to nehovor, ale ja som si to tiez tak spocitala najskor 🙂 ze ved to je to iste...no nevadi, po porode sa to zlepsi (snad)

katuska54
10. apr 2013

@slavka_a_maros toho sa desim aj ja.. iba ti dovolia vlhcit pery...ja ked sa nenapijem tak im tam odpadnem 😒

simkarobkova
10. apr 2013

@zuzka444 aha čítam ddruhý koment 🙂 no ale máš pravdu, budem myslieť pozitívne 🙂

zuzka444
10. apr 2013

@katuska54 no ved jasne 🙂...ja som.sa pytala aj na bavlnene plienky ze kolko si vypytas tolko ti daju bo.ja som.si chcela brat aj zo 10 😀...ale ze nemusim.ale pre istotu si vezmem 2...u nas aj podlozky pod seba davaju sem tam aj vlozky a tak...ber len to co naozaj pouzijes 🙂.

slavka_a_maros
10. apr 2013

@katuska54 budem asi potajomky, ked sa nebude nikto pozerat, po troske upijat...co som citala tak inde vo svete, ked nie je nejake zjavne riziko a vsetko ide dobre, tak mozes normalne pit. No a este mi baby co teraz rodili odporucali hroznovy cukor zobrat, to vraj dovolia a pomaha to, ked uz fakt nemas silu na nic 🙂

zuzka444
10. apr 2013

@simkarobkova presne tak mysli.pozitivne to je najdolezitejsie 🙂..a vsetky babatka su neni rovnake neboj...tvoje moze za mesiac o.vela narast to v tychto prvych tyzdnoch rastu rozdielne a v knizkach je napisany priemer 20mm to neznamena ze musi mat kazde 🙂.rodia sa aj deticky co maju 2,80 kg a rodia sa aj 5 kilove ...ale neboj sa vsetko bude v poriatku 🙂.

katuska54
10. apr 2013

@zuzka444 u nas si musim brat asi vsetko...tak si beriem tie podlozky aj pre mna a pre malu.

katuska54
10. apr 2013

@slavka_a_maros ja sa nato pitie opytam dr ked k nej zajtra pojdem..som zvedava co mi povie.

zuzka444
10. apr 2013

@slavka_a_maros jeeeej aspom.som neni sama 😀...heh no dufam.ze sa to.zlepsi bo.inak dovidenia heh..neboj nikomu nepoviem xi xi

misza1
10. apr 2013

@zuzka444 nas Oskar bude mit sladky zivot, ja kdyz nemam pres den prisun cukru, tak jsem jedovata jako muchomurka 😀
vsak porad rikaji poslouchej svoje telo, ono si samo povi co potrebuje a chce, tak kdyz japosloucham, papam sladke a mlecne vyrobky(nejlepe spolu😀)

zuzka444
10. apr 2013

@katuska54 no.vsak.hej to zavisi od nemocnoce.najlepsie by bolo.sa na vsetko opytat ze co a ako.ja som.si tiez myslela ze si musim brat vsetko.bo sak my male mesto porodnica no nic moc reku ani nic nedaju a.vidis.ako.citam davaju toho.celkom.dost 😀..

zuzka444
10. apr 2013

@misza1 no vsak hej pocuvaj vlastne telo ale na poradni ma.hned daju dole ze som.vela pribrala tak.si vyber...je to o hubu...inak mliecne ja musim.mat kazdy den 😀...ci uz jogurt alebo len lupienky s mliekom heh...

slavka_a_maros
10. apr 2013

@zuzka444 inak ja mam pocit, ze cim mensia porodnica (mensie mesto), tym viac ti toho daju a aj viac pomahaju so starostlivostou. No nemaju tam taky natresk. Kamoska rodila teraz na Antolskej (kde budem aj ja) a bola tusim 36 porod v ten den... proste hardcore uplny 😖 tak si to vies predstavit,