icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

slavka_a_maros
10. apr 2013

@misza1 @hobit @dulkagabulka @willy_wonka prave som mala chlebovy orgazmus 😀 fakt som necakala, ze bude taky chutny. S maslom a cucoriedkovym dzemom uplna basen, chrumkavucka korka a chleba nema taky kvasnicovy dojazd, tym, ze je tam minimum drozdia. Teraz som piekla skusobne obycajny biely (dokonca z 00 muky, kedze som nemala chlebovu), ale da sa tento recept variovat aj s inymi mukami. Chutil mi viac, ako ked mamina robi v pekarnicke 🙂 urcite vyskusajte!

slavka_a_maros
10. apr 2013

@willy_wonka zabudla si na moje clenstvo v krckovom klube? 🙂 ja tak maximalne dole do samosky mozem ist ☹ ale potom, ked dieta vylezie, tak pojdeme kocikovat, co sme tu z petrzky a donesiem vam chlebik. Si posmakneme na drazdiaku na lavicke 😎

hobit
10. apr 2013

@slavka_a_maros a davala si susene drozdie ako je v recepte? v com si piekla?

kavaapalma
10. apr 2013

@misza1 co to trepe ten tvoj boss! Ved je zakonom dane,ze tehule to maju neobmedzene. To je trubka.

kavaapalma
10. apr 2013

Zeny nerobte mi chute,bo zajtra idem na dia na kontrolu a ked budu zas vysledky oka,tak uz chodit nemusim. Tak len tu hltam slinky,asi vas uz dnes citam nebudem.

misza1
10. apr 2013

@kavaapalma je to smutne ale tu odrbavaji jako muzou. ja se nedam, mm dela na personalnim a zakony ovlada na 1* takze kdyz nejakou takovou hovadinu nahodi, tak se branim, no ale ne kazdy se nenecha a s tim oni pocitaji:(

willy_wonka
10. apr 2013

@slavka_a_maros viem,viem,.ale nie si na tom tak zle :D no ale dobre, budem(e) si to pamatat :D@katuska54 citaj co slavka napisala,@delica ty tiez,ked si za nami spravis vylet na kocikanie, aby si vedela co ta bude cakat 🙂)

slavka_a_maros
10. apr 2013

@hobit ano susene, ale nevedela som odmerat 1/4 lyzicky 🙂 to sa ako da? tak som dala tak na spicku. piekla som v mise z jenskeho skla (hranatej), preto ma taky cudny tvar 🙂 keby bola nejaka ovalna/gulata forma, hned by to lepsie vyzeralo 🙂

slavka_a_maros
10. apr 2013

@willy_wonka @delica @katuska54 tak to teraz uz nemozem cuvnut🙂 inak minule som si pozerala nejake albumy a bola tam takato stretavka najskor tesne pred porodom (to bolo asi 15 bab s VELKYMI bruchami), tak som sa zabavala na tom, ze to muselo celkom vtipne vyzerat v tom podniku a potom dalsia stretavka uplny kocikovy gang 😀

misza1
10. apr 2013

@slavka_a_maros jaky jsi puntickar🙂 stejne se rychle sni, tak je jedno ci je hranaty nebo ovalny🙂 a takova ciabata byva hranata😀 ale nadelala jsi mi chute... asi pobezim domu abych si rychle neco snedla🙂

zuzka444
10. apr 2013

@misza1 u nas to uplne inak zase beru u nas si podas ze ides k lekarovi zavolas ked prides a povedia ti dobre roztrhajte papier a mas to ako keby si sedela v praci :D..aspom.v niecom.su v pohode ale zas ten plat nic moc.ja byvam.blizko tn ale v meste a mame tu porodnicu ale keby byvam niekde na dedine blizko tn tak idem.asi aj ja do tn 😀..heh len takto mi to je zbytocne sa tam trepat ked mam porodnicu 3 minuty autom xi xi..tak inak to mas dobreho dilina sefa ja neviem keby mne nieco take povedal.by som.sa odvolala na zakon nech si.ho prestuduje a potom nech vyskakuje a ked sa mu nepaci tak.dovidenia poslala by som.staznost ze mna ako tehotnu nechcel.pustit k lekarovi...a neboj ake by mal.z toho problemy.

misza1
10. apr 2013

@zuzka444 ja tu mam na vyber Ilavu nebo Tn, oboji mam stejne daleko. puvodne jsem chtela rodit v CR, ale ta predstava ze bych musela byt u nasich... co ja vim, mam je rada ale dele jak na navstevu tam nemusim byt🙂
ja jsem ho zacala ignorovat, kdyz mi neco takove zahlasi, tak se jen odkazu na zakonik prace, ze je to tam a tam a neresim to dal.
to mas dobre ze to mas jako by jsi sedela v praci, to mas i stravne naroky a tak🙂 to ja mam za dr 5 hodin od 9 do 14, takze 2,5 hodky si musim dorobit, ale v ten den uz tu nepachnu 😀

hobit
10. apr 2013

@slavka_a_maros aj my sme mali nejake stretavky septembrovky 2010, stale si piseme na FB a s niektorymi sa normalne kamosime, ja hlavnr s jednou, aj nasi muzi sa skamosili 😀

misza1
10. apr 2013

padlaaaaa, dosla nam elektrika a zalozak vydrzi 10 min 😀

slavka_a_maros
10. apr 2013

@hobit tak sa snad pridas aj na nejaku junovu stretavku 🙂

zuzka444
10. apr 2013

@misza1 jaaaaj to ano ani ja by si nevedela predstavit ze by som musela byt u rodicov...mam dost ked mi oco zahlasil.ze tyzden pred porodom ked nahodou drahy bude mat nocnu ze bude u nas spat...tak to nehroziiii...na to moze hned zabudnut heh..to by nerobilo dobrotu iba by sme sa hadali bo on velmi rad rozkazuje a neviem si predstavit ze ja ledva fucim a.kazal.by mi.sprav hento sprav toto...kks...az sa mi.chlpi jezia......no ved dobre robis ze sa odvolas na zakonik...bo neboj on dobre vie ze to tam.tak je....heh...hej mam aj stravkac za ten den heh...

hobit
10. apr 2013

@slavka_a_maros urcite 🙂

simkarobkova
10. apr 2013

@misza1 mám.. už dva týždne obímam mysu :D

sana23
10. apr 2013

Ahojte.idem sa troska pochvalit..ja uz mam okrem plienok vsetko nakupene 🙂 taka som rada...unavena som z tolkeho nakupovania riadne ale aspon uz mam pokoj... 🙂 a urobila som si radost a kupila som aj hojdacie lehatko pre babo tak ho dnes ideme s muzom poskladat tak sa tesim 🙂

kavaapalma
10. apr 2013

@misza1 to velmi dobre poznam,tiez robim vo firme kde je cca 2500 ludi a ked si neznala zakona,tak si s tebou robia co chcu a nezabudnu sa vyhrazat tym,ze ak sa vam nepaci a nesuhlasíte pri najbližšom prepustani ste v zozname medzi prvymi. Na vase miesto caka dalsia kopa nezamestnanych.

janka15janka
10. apr 2013

@sana23 Ahoj. Aj my uz mame vsetko a tiez som to zakoncila kresielkom 😉 Je super.

katuska54
10. apr 2013

@sana23 aj ja uz mam take s kacickami 🙂

delica
10. apr 2013

baby, dnes bol kruty den - musela som ist prepustit dve kolegyne, co su aj moje kamaratky :(, zas mi nasli silny zapal v kultivaciach, boli sme v troch kocikovskych obchodoch a nic sme nevybrali, este aj muzovi sa dnes vobec nedarilo. No som zvedava, co mi povie lekarka zajtra, dufam, ze nepojdem do nemocky :(.
A na co je to kresielko?

bombulka200
10. apr 2013

ahojte baby, tak máme za sebou 3D ultrazvuk som sa tešila že uvidim tváričku malej ale potvorka sa celý čas zakrývala ručkami tak vela toho nevidno 😀 ale nevadí no, hlavne že je všetko v poriadku má okolo 1550g... nezdá sa vám to vela na 30.tt?neviem to porovnať lebo pri prvej dcerke som nebola na 3D. Pekný dník prajem ešte pridám 2 fotky :o)

karinkaeich
10. apr 2013

Ahojte, ak sa tu najde menej narocna maminka, symbolicky posuniem vecicky, IP

willy_wonka
10. apr 2013

@delica ahoj Tani, joj, to mi je luto, co za potvory bacile.ta napadaju?:( ja idem zajtra uz konecne k tomu uro tak som zvedava ako povhodim. Budes tiez na antolskej,ze?🙂))

delica
10. apr 2013

@willy_wonka ked ma poslu lezat, jj, budem zas na antolskej. Zajtra moja dr. ordinuje tu na zahori, tak idem k nej.

willy_wonka
10. apr 2013

@delica jaj, som myslela, ze na vysetrenie pojdes do nemocnice. Dufam, ze lezat nepojdes... to ti zistili len na.zaklade tych lapierikovych testov,alebo ti robili normalny rozbor? Mas aj nejake tazkosti?

kavaapalma
10. apr 2013

@delica no do kelu toto nie. Cim tych bacilov krmis,ze si u teba robia prechodny pobyt?

slavka_a_maros
10. apr 2013

@delica ☹ posli bacilov prec!