Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
16, maja idem na ofiko matersku 🙂 uz sa celkom tesim ! Inak nas Marko je uz dole hlavou 🙂 netopier jeden!
@delica ja do dnes nechapu ze se nam tak rychle povedlo. cca 10 let jsem brala HA,fajcila jsem asi stejne dlouho a zivotospravu opravdu zdravou nemam a sup ho na prvy pokus se to povedlo. kamoska co sportuje nefajcila snad nikdy ani nepije zije v bio stylu se jim nedarilo pres 2 roky.a ted mame termin 10 dnu od sebe🙂
Zeny na mne nemate my 4roky 5mes. Hlavne,ze sa podarilo! @delica aj moj drobec sa uz pohol,teda premiestnil zlava doprava. Takze som si ista,ze ked pride jeho cas,tak bude dole hlavkou. Vysledky na dia super,ale dr.povedala,ze ma rada uvidi este pre istotu o 2t.lebo do juna este daleko. Ja mam poradnu v utorok,tak som zvedava,kedy ma vypise na matersku. Tiez si myslim,ze zac.maja.
@delica tanicka, uz mam balicek, kurnik, sa tej obalky neviem docuchat,uplne uzasna vona tam ostala. A mydlo mi hned "z fleku"pripomenulo turecky med na ktory mam teraz strasnu chutt 🙂.a super maslicka - ruuzova 🙂))
@delica a dakujem za vzorku, teda to sa ani vzorkou neda nazvat, to je regulerny objem🙂
@delica bozinku to voniiiii , aaaa tie balzam zjem
@willy_wonka no tak nech dobre sluzia vecicky 🙂))...sak keby si zjedla, nic by sa ti nestalo, nie je tam ziadna umelina :D ale nejedz to 😝 😀
@delica uz si mm lakte mydlom suruje :D
Neuveritelne 🙂
vysla som zo sprchy, pozrela sa do zrkadla a naozaj som si pomyslela ako dobre vyzeram :D to sa mi uz dlho nestalo.... :D
@willy_wonka testovala jsi mydelko od Tani? ja musim zitra objednat.ja se na sebe koukam ze fiiiha jak jsem moc tehotna😀
@misza1 mydlo testuje mm,zistujem ci nezacne morfovat na kozu... ja som otestovala mandlovy olej a balzamy na pery, bohovsky chutia.
tak to si aj ja uvedomujem,.ze uz v pase nemam 60, ale v tvari som akasi krajsia :D (no co,pochvalim sa,ked mozem) :D
Babule, ja mam kociiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak sa velmi tesim, kocikujem po izbe na prazdno 😀

@katuska54 naopak🙂 me to vychazi nastup 2/5 ale tim ze 1/5 je svatek, tak uz od 1/5 budu doma 😀