Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@hobit 🙂) zacinam sa bat, ci mi tam tanicka neprimiesala nejaky.halucinogen :D
@willy_wonka ale zlatík, ako by som mohla :D Som ti len uliala zo svojich serepeticiek.
Dúfam, ze manzel nezmorfoval na kozla a nemečí :D
@willy_wonka myslis? Ako sa to prejavuje?🙂
kde zmizli moje dalsie fotky? ☹
@willy_wonka dakujem 🙂
@misza1 ahoj, akí sú blíženci? my máme termín 3.6. takže ja to už do toho raka nenatiahnem, aj keď škoda, lebo môj mm je rak a chcela by som mať takú flegmošku ako je on. lebo ja som riadny baran - ale iba trdohlavosťou. tie kecy o priebojnosti, dominantnosti, rozhodnosti, atd. na mna absolútne nesedia. ja som skôr tichší typ a totálne nerozhodná. ale keď ma už niekto riadne ale riadne naštve, tak viem vyštartovať ako ozajstný baran.
@misza1 znamenie je jedna vec a laska a vychova druha. Tak si nerob tazku hlavku uz teraz z toho. Ja som byk a mm lev no a v pohode. Co vsade pisu,ze sa to k sebe nehodi-blbost. Jasne,ze pokial si to pripustis,tak to aj tak bude. To mas ako s tymi poverami. Ked ti prejde cierna macka cez cestu,tak musis stat a pockat kym nepojde niekto iny,inak budes mat smolu. Tak dakujem pekne. Ine je co je odpozorovane z prirody po dlhe roky,jak moja babca hovori,ked lastovicky letia prilis nizko tak bude prsat.
@anicka.be supis kociarik krasna farba,tesim sa s tebou.
@pavuciatko blizenec je prelom maj jun, ja mam otce raka a to je tak perfektni povaha, to mit doma, tak si sedim s vylozenyma nohama a piju kaficko🙂
ja jsem vahy a fakt to na me sedi, vaham, jsem nerozhodna, snazim se vse priklonit na svou stranu vah🙂
@kavaapalma jj je to pravda, ja jsem vahy, mm ryba a to k sobe podle vsech "vypoctu" nesedi a opak je pravdou, je to jediny chlap, ktery se mnou vydrzel tak dlouho🙂
chuda moje male, uz jen to ze na nej budeme mluvit dvojjazycne (obcas troj kdyz pojedeme k nasim🙂) nesmim se nad tim znamenim zamyslet. snad ho dobre vychovame a nebude z toho koktat😀
@misza1 ja sa tesim na blizenca. Keby mi niekto povedal, ze si mozem vybrat znamenie tak byk, baran, blizenec, strelec, lev. Len nie chlap a panna! To by som svojmu synackovi nerozumela
Jednoznacne sa nebudeme s nimi nudit, kavicka a vylozene nozky nehrozia, ale su to kreativni, empaticki ludia, niekedy vsak aj naladovi. Ja mam brata a sesternicu blizencov, aj sefa som mala, aj vela kolegov.
ahojte tehule moje ;)...potrebujem.radu od vas neviem sa rozhodnut ci si mam kupit celu 9 dielnu sadu do postielky alebo len klasika mantinel?...od kedy vlastne budem moct malu prikrivat perinkou a aby mohla spat na.vankusi?neviem.sa rozhodnut :/...
@delica no chlap panna je asi to nejhorsi co muze byt. ja kdybych si mohla vybrt tak bych chtela rybu nebo raka, ale tak snad bude mit i trochu povahy po nas a nebude jen ovlivneny znamenim🙂 procitala jsem si knihu moje dite ve znameni hvezd a presne to co tam bylo psane o blizencovi, to sedi na moji mamku, lidi na venek otevreni, kamaradsti mili a vnitrne se uzira svou "neschopnosti" problemy a trapeni si nechavaji pro sebe a uziraji se... ale zase se v zivote "vezou" sedi na ne lucky looser🙂
@zuzka444 ja si jdu objednavat toto:
https://www.modrykonik.sk/shopy/detske-postielk...
perinku budeme potrebovat asi az v zime, ale me se cela ta sada libi a tuto jsem nasla nejlevnejsi. kamoska ji ma v zelene barve a vypada to sladce🙂

@willy_wonka dobru reklamu robis, idem si aj ja nieco objednat asi 😉 @delica