icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

hobit
11. apr 2013

@willy_wonka dobru reklamu robis, idem si aj ja nieco objednat asi 😉 @delica

anicka.be
11. apr 2013

@hobit dakujem za info 🙂

delica
11. apr 2013

@anicka.be no ved nam ho aj odfot, Anicka 🙂, nech sa tesime s tebou aj ocami :D

willy_wonka
11. apr 2013

@hobit 🙂) zacinam sa bat, ci mi tam tanicka neprimiesala nejaky.halucinogen :D

delica
11. apr 2013

@willy_wonka ale zlatík, ako by som mohla :D Som ti len uliala zo svojich serepeticiek.
Dúfam, ze manzel nezmorfoval na kozla a nemečí :D

anicka.be
11. apr 2013

@delica katalogove foto:

anicka.be
11. apr 2013

@delica real foto:

delica
11. apr 2013

@anicka.be no pekne si vybrala 🙂) ta farba je uzasna, je to radost vyberat pre dievcatko

hobit
11. apr 2013

@willy_wonka myslis? Ako sa to prejavuje?🙂

anicka.be
11. apr 2013

kde zmizli moje dalsie fotky? ☹

anicka.be
11. apr 2013
anicka.be
11. apr 2013

@delica zamilovala som sa do neho 😀

willy_wonka
11. apr 2013

@delica ja sa tych balzamov prefetujem🙂
zatial nebeeka, ani nema namiesto ruk kopytka, uvidime ci sa v noci nieco neudeje a ja sa nezobudim vedla poriafneho capa...

@anicka.be pekne faro 🙂
@hobit stale si myslim, ze som pekna :D

anicka.be
11. apr 2013

@willy_wonka dakujem 🙂

misza1
12. apr 2013

@delica ja se nemuzu dockat na dnes vecer,jedu k nasim a mamina ma zavarene hrusky... to my uz.doma nemame🙂
az bakterie odejdou otevri si jeden kompot za druhym😉

misza1
12. apr 2013

@silvianm asi budu muset nasadit spartanskou vychovu od malicka nebo si hozrozmazlim aby byl mamuncin cicik🙂
vcera se mi natlacil zadeckem na plice uff jsem myslela ze se udusim jak se mi nedalo dychat...

silvianm
12. apr 2013

@misza1 bre ranecko 🙂 aj tak bude..chlapci su vacsinou milacikmi mam 🙂 Mala si mu pocapkat po zadocku..xixi..ja tak Kristianovi uplne jemne capkam ked tlaci a lahnem si na druhy bok aby trochu 'povolil'..on sa tam natahuje tiez..ale zatial sa to da zvladnut..

silvianm
12. apr 2013

@anicka.be aj my mame cerveny len inu znacku 🙂 je to skvela volba a krasna farba 🙂

misza1
12. apr 2013

@silvianm dobre rano, co ty nemuzes spat?🙂
ja jsem se ho snazila nejak presunout, ale nejak se mu nechtelo... nastesti jsem nejak usla, ale v noci jsem si az poplakala, normalne mi tak zacaly trnout ruce a bolet kycle ze se to nedalo vydrzet...
zacinam se smirovat s tim blizencem 😅

pavuciatko
12. apr 2013

@misza1 ahoj, akí sú blíženci? my máme termín 3.6. takže ja to už do toho raka nenatiahnem, aj keď škoda, lebo môj mm je rak a chcela by som mať takú flegmošku ako je on. lebo ja som riadny baran - ale iba trdohlavosťou. tie kecy o priebojnosti, dominantnosti, rozhodnosti, atd. na mna absolútne nesedia. ja som skôr tichší typ a totálne nerozhodná. ale keď ma už niekto riadne ale riadne naštve, tak viem vyštartovať ako ozajstný baran.

kavaapalma
12. apr 2013

@misza1 znamenie je jedna vec a laska a vychova druha. Tak si nerob tazku hlavku uz teraz z toho. Ja som byk a mm lev no a v pohode. Co vsade pisu,ze sa to k sebe nehodi-blbost. Jasne,ze pokial si to pripustis,tak to aj tak bude. To mas ako s tymi poverami. Ked ti prejde cierna macka cez cestu,tak musis stat a pockat kym nepojde niekto iny,inak budes mat smolu. Tak dakujem pekne. Ine je co je odpozorovane z prirody po dlhe roky,jak moja babca hovori,ked lastovicky letia prilis nizko tak bude prsat.
@anicka.be supis kociarik krasna farba,tesim sa s tebou.

misza1
12. apr 2013

@pavuciatko blizenec je prelom maj jun, ja mam otce raka a to je tak perfektni povaha, to mit doma, tak si sedim s vylozenyma nohama a piju kaficko🙂
ja jsem vahy a fakt to na me sedi, vaham, jsem nerozhodna, snazim se vse priklonit na svou stranu vah🙂

misza1
12. apr 2013

@kavaapalma jj je to pravda, ja jsem vahy, mm ryba a to k sobe podle vsech "vypoctu" nesedi a opak je pravdou, je to jediny chlap, ktery se mnou vydrzel tak dlouho🙂
chuda moje male, uz jen to ze na nej budeme mluvit dvojjazycne (obcas troj kdyz pojedeme k nasim🙂) nesmim se nad tim znamenim zamyslet. snad ho dobre vychovame a nebude z toho koktat😀

delica
12. apr 2013

@misza1 ja sa tesim na blizenca. Keby mi niekto povedal, ze si mozem vybrat znamenie tak byk, baran, blizenec, strelec, lev. Len nie chlap a panna! To by som svojmu synackovi nerozumela
Jednoznacne sa nebudeme s nimi nudit, kavicka a vylozene nozky nehrozia, ale su to kreativni, empaticki ludia, niekedy vsak aj naladovi. Ja mam brata a sesternicu blizencov, aj sefa som mala, aj vela kolegov.

zuzka444
12. apr 2013

ahojte tehule moje ;)...potrebujem.radu od vas neviem sa rozhodnut ci si mam kupit celu 9 dielnu sadu do postielky alebo len klasika mantinel?...od kedy vlastne budem moct malu prikrivat perinkou a aby mohla spat na.vankusi?neviem.sa rozhodnut :/...

misza1
12. apr 2013

@delica no chlap panna je asi to nejhorsi co muze byt. ja kdybych si mohla vybrt tak bych chtela rybu nebo raka, ale tak snad bude mit i trochu povahy po nas a nebude jen ovlivneny znamenim🙂 procitala jsem si knihu moje dite ve znameni hvezd a presne to co tam bylo psane o blizencovi, to sedi na moji mamku, lidi na venek otevreni, kamaradsti mili a vnitrne se uzira svou "neschopnosti" problemy a trapeni si nechavaji pro sebe a uziraji se... ale zase se v zivote "vezou" sedi na ne lucky looser🙂

misza1
12. apr 2013

@zuzka444 ja si jdu objednavat toto:
https://www.modrykonik.sk/shopy/detske-postielk...

perinku budeme potrebovat asi az v zime, ale me se cela ta sada libi a tuto jsem nasla nejlevnejsi. kamoska ji ma v zelene barve a vypada to sladce🙂

silsil
12. apr 2013

@zuzka444 ja som kupila taku sadu kde bol aj vankusik a paplonik..ved aj ked to nebude babo hned pouzivat, tak neskor urcite ano..a apson je to v jednej peknej sade..takze mame okrem toho este hniezdo a taky ten vreckar na postielku, viac sme nechceli

zuzka444
12. apr 2013

@misza1 heh nad nou som.aj ja rozmyslala len nad fialovou :D..heh..preto sa neviem rozhodnut ci to vlastne vsetko vyuzijem.vies?

zuzka444
12. apr 2013

@silsil no vsak hej hentam je tiez celkom.v pohode vsetko aj baldachyn aj stojan aj vreckar aj paplonik aj vankusik aj mantinel....no vsak.uvidim este sa rozhodnem heh...ale ta sada sa mi zase paci ja neviem som.nerozhodna :D