icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
11. apr 2013

@katuska54 naopak🙂 me to vychazi nastup 2/5 ale tim ze 1/5 je svatek, tak uz od 1/5 budu doma 😀

katuska54
11. apr 2013

@misza1 aha,tak som zle pochopila 🙂 takze budeme naraz materskovat 😀

misza1
11. apr 2013

@katuska54 jj ja uz se nemuzu dockat🙂 1/5 jsou u nas na namesti trhy, tak to bude asi moje posledni spolecenska udalost a pak se budu rochnit pul dne v posteli, neco porobim, vypadnu ven... ooo jak ja se tesim 😀

katuska54
11. apr 2013

@misza1 jaj ty este zarezavas v praci,cooo? len dufam,ze bude pekne pocasie uz v maji.

misza1
11. apr 2013

@katuska54 ano, ja se tu provokativne houpu na fitlopte🙂 a obcas vybavim nejaky ten telefonat🙂
v maji bude urco krasne az nekdy do augusta a pak se zas zacne obdobi destu 😒

delica
11. apr 2013

@misza1 mne to dali od 29.4.
inak ty neplanujes ani kustik dovolenky?

azmuk
11. apr 2013

@misza1 mesiac po svadbe 🙂 "ani sme to netusili a boli sme jasni"..ako spieva elan 🙂

katuska54
11. apr 2013

@misza1 boli ma hlava ☹ idem si lahnuk nachvilku..potom ked pride kamoska uz nebudem spat..

azmuk
11. apr 2013

16, maja idem na ofiko matersku 🙂 uz sa celkom tesim ! Inak nas Marko je uz dole hlavou 🙂 netopier jeden!

misza1
11. apr 2013

@delica ne ani den 🙂 mam smlouvu do konce roku, tak si necham vyplatit na konci roku 23dni🙂

misza1
11. apr 2013

@azmuk my tyden 😀
aji Osky je jako netopirik🙂 ale dr mi rekla ze to neni finalni poloha:(

delica
11. apr 2013

@misza1 aha 🙂

delica
11. apr 2013

@azmuk
@misza1
tak to ste boli velmi sikovné 🙂 my sme si pockali rok a 4 mesiace

misza1
11. apr 2013

@delica ja do dnes nechapu ze se nam tak rychle povedlo. cca 10 let jsem brala HA,fajcila jsem asi stejne dlouho a zivotospravu opravdu zdravou nemam a sup ho na prvy pokus se to povedlo. kamoska co sportuje nefajcila snad nikdy ani nepije zije v bio stylu se jim nedarilo pres 2 roky.a ted mame termin 10 dnu od sebe🙂

kavaapalma
11. apr 2013

Zeny na mne nemate my 4roky 5mes. Hlavne,ze sa podarilo! @delica aj moj drobec sa uz pohol,teda premiestnil zlava doprava. Takze som si ista,ze ked pride jeho cas,tak bude dole hlavkou. Vysledky na dia super,ale dr.povedala,ze ma rada uvidi este pre istotu o 2t.lebo do juna este daleko. Ja mam poradnu v utorok,tak som zvedava,kedy ma vypise na matersku. Tiez si myslim,ze zac.maja.

willy_wonka
11. apr 2013

@delica tanicka, uz mam balicek, kurnik, sa tej obalky neviem docuchat,uplne uzasna vona tam ostala. A mydlo mi hned "z fleku"pripomenulo turecky med na ktory mam teraz strasnu chutt 🙂.a super maslicka - ruuzova 🙂))

willy_wonka
11. apr 2013

@delica a dakujem za vzorku, teda to sa ani vzorkou neda nazvat, to je regulerny objem🙂

willy_wonka
11. apr 2013

@delica bozinku to voniiiii , aaaa tie balzam zjem

delica
11. apr 2013

@willy_wonka no tak nech dobre sluzia vecicky 🙂))...sak keby si zjedla, nic by sa ti nestalo, nie je tam ziadna umelina :D ale nejedz to 😝 😀

willy_wonka
11. apr 2013

@delica uz si mm lakte mydlom suruje :D

silvianm
11. apr 2013

@misza1 inak az teraz pozeram..sme obe rovnako na materskej od 2.5. 🙂 som zvedava ako porodime xixi resp. kedy

misza1
11. apr 2013

@silvianm 🙂mozna si budeme spolu hulakat na sale😀 ja bych sice rada vydrzela az do 24,to zacina znameni raka,protoze ja s blizencemi strasne zle vychazim... no uvidiiime🙂

willy_wonka
11. apr 2013

Neuveritelne 🙂
vysla som zo sprchy, pozrela sa do zrkadla a naozaj som si pomyslela ako dobre vyzeram :D to sa mi uz dlho nestalo.... :D

silvianm
11. apr 2013

@misza1 no a moj to zhodnotil teraz, ze budu spolu oslavovat s Tvojim muzom 🙂 uz na chodbe.. Praveze ja mam svokru blizenca a v pohodicke 🙂

misza1
11. apr 2013

@silvianm ok,tak povim Petovi aby vzal sebou neco na zapiti🙂
ja mam blizence mamku mam ji rada ale je to hrozna povaha a ted jestli bude tvrdohlavy po me tak se mam opravdu na co tesit...

misza1
11. apr 2013

@willy_wonka testovala jsi mydelko od Tani? ja musim zitra objednat.ja se na sebe koukam ze fiiiha jak jsem moc tehotna😀

willy_wonka
11. apr 2013

@misza1 mydlo testuje mm,zistujem ci nezacne morfovat na kozu... ja som otestovala mandlovy olej a balzamy na pery, bohovsky chutia.
tak to si aj ja uvedomujem,.ze uz v pase nemam 60, ale v tvari som akasi krajsia :D (no co,pochvalim sa,ked mozem) :D

delica
11. apr 2013

@misza1 ja mam chut na ten marhulovy kompot odkedy si tu o nom pisala......ale nechcem nic sladke, nech nezivim bakterie

silvianm
11. apr 2013

@misza1 myslim ze vychovou sa da vela zmenit..pockaj ked mi budes hovorit ako by si to uz chcela mat za sebou ked nas vsetko bude boliet..uz nebude ziadny racik potom xixi..

anicka.be
11. apr 2013

Babule, ja mam kociiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak sa velmi tesim, kocikujem po izbe na prazdno 😀