Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@zuzka444 fialovo-zelena kombinacia vyzera super
http://media-cache-ec3.pinterest.com/550x/00/84...
@zuzka444 pozerala som na vzorkovnik, ze co by sa ti tam asi hodilo a fakt tej fialovej tam nie je, no mozno by sedela tato zelena:
http://www.krasnelatky.cz/krasnelatky/eshop/3-1...
@anicka.be hej fialovo zelena vypada super ja mam taku obyvacku :D...steny taka hraskova zelena ale mlady hrasok.heh a doplnky mam do.tmavofialovej az cyklamenovej...mne sa to velmi paci ale do spalne sa mi to nehodi kedze tu by mala asi len jedinu vec zelenu heh....no vsak.uvidim.nejako to.musim.poriesit heh
@anjelicek26 tak pojdem obzret a mozno este dokupim
vcera som to zariekla s tym prechodnym trpnutim ruk ☹ Bolest jak svina a nie a nie povolit! Hlavne prava ruka ☹
@anicka.be zlatko.a skusila si si ju riadne namastit a stiahnut obvazom?ja tiez mala a toto mi pomohlo ja som si dala mast flector ep gel.ta je protizapalova a doky mi ju povolil pouzivat a ibak z tychto kremov je dobry aj dolgit krem ....neviem.ci ho este vyrabaju ale bol super 🙂...
@anicka.be no vsak ano ale byt tebou si nejaku kupim ten flector stoji nejake 4 ecka a je naozaj dobry ja ho pouzivam na vsetko aj na krize aj na nohy uplne vsade...a vazne ja som.si ruku dala krem rozmasirovala dala hrubsiu vrstvu dala gazu na to a obviazala stahovacim.obvazom a do rana mi to uplne zmizlo...vazne a ked si to preventivne budes davat na noc to neuskodi...ja som.sa dokyho pytala ci mozem take kremy a on povedal ze samozrejme ale lieky aby som si nedavala...lebo je to naozaj dost neprijemny pocit mam strpnutu ruku..
ahojte, ponukam na predaj detke oblecko - hlavne body, dupacky, overaliky, mikinky, suprevky atd. mali by ste zaujem? za velkoobchodne ceny. sortiment sa vsak neda pozriet dopredu. ceny cca 3-4e kus. blizsie info dam rada v ip
@delica @willi_wonka hlasim se z CR🙂 cesta byla ok, koncertni snura po dalnici fopadla fajn, nikdo me nevypiskal😀 (zpivala jsem si celou cestu at se nenudim🙂)
@anicka.be presla te ta ruka? me se k ni zacinaji asi i pridavat nohy:( nevim ci jsem byla ze vcera tak unavena po ceste, ale rano jsem mela opuchle nohy:(
synovec mi rano zhodnotil ruku, ze uz jen ji dat na zeleno a mam ji jako shrek 😀 ty deti jsou krasne uprimne.
a musim se pochvalit dnesnim nakupem🙂
mam latkove plinky, flanderky, manikuru, malicke plastove lzicky (to mi pani v obchode doporucila, ze kdybych musela davat nejake kapky tak tyto jsou nejlepsi) a maji i indikator tepla, kdyby to bylo nad 40° tak zmeni barvu, no nekup to😀
a pro sebe jsem si koupila kojici podprsenku a poporodni kalhotky a vlozky a jako bonus jsem neodolala a koupila jsem polodupky a rukavicky proti skrabani 🙂
@misza1 vitaj doma draha 🙂
Na tie opuchy tusim zuzka spominala nejaku mast ....
Dokedy sa zdrzis v CR ?
@willy_wonka dekuju, uzivam si tu veget🙂 nasi jsou akorad v praci, ale mam navarene, napecene, tak si tu hovim a nic nedelam😀 zitra nejak po obede vyrazim zpet, jeste musim jit podrazdit 2 tydny do prace😀
budu muset neco zkusit, nohy me az tak nestvou ale ty ruce:( vsak se mi i zle pise, neda se mi dobre drzet pero.
@katkatara no, tie krce v nohach v noci su des, mne to uz tiez zacalo! ☹
@delica jak mas,lepsie?
@kavaapalma no ja sa mam subjektivne stale dobre, nic ma neboli :( len tie vysledky mam vzdy zle. Uvidim zasa pozajtra, co mi najdu. Psychicky sa mam nejak horsie, lebo takto mesiac dozadu ma dali do nemocky a mesiac uz cucim doma, tak som z toho taka nevrla nejaka.
@delica ale nebud,ved kukni jak je vonku konecne krasne. Uzivaj si to,slnecne luce a vonu travy aj hliny. Posobi to priam zazracne na mysel a tym padom aj na cele telo.
@kavaapalma ved presne to si hovorim, aj tulipany mi vyrašili, co sme si doniesli v septembri z holandska. Len dufam, ze v pondelok pojdem lekarke a povie mi, ze sa to zlepsuje a hned budem mat lepsiu naladu.
Ty si v pohodke?
@delica pravdaze som,drobcek je dnes cely den nadseny,lebo fajn teplucko ja som cela vytesena a on tiez. Uz mi lieta po celom brusku.
Jejo tulipánky,ja sa uz tesim,jak si budem sadit do vlastnej zahradky.
@kavaapalma jooj 🙂 tak je plny tiez pozitivnej energie. Ja som zas maleho vystresovala v noci: manzel nechcel, aby som bola sama doma, zaviezol ma nasim. No a mojej mame nesla stiahnut roleta, tak vyliezla na parepetu a padla chrbatom na hranu stola, nic tam nemala, ale nemohla sa hybat a vyrazilo jej dych. Tri hodiny som ju prehovarala, ze musi ist lekarovi, co ked ma zlomene rebro alebo si obila pluca, nakoniec manzelov veduci poslal muza domov, nech ju zobere na pohotovost. Nastastie jej nic nebolo, len to ma silno uderene. Ale aj tak mi to nahnalo strach, do 2,30 som bola hore, co ju manzel doviezol domov a zas sa vratil do prace.
@kavaapalma ked sa mi namnozia moje kralovne noci a víly z hmly, tak ti poslem cibulky. Jedny su take cierne a jedny su take krásne, biele, ako naskrobena čipka.
A doniesli sme aj take strapkave, tie som dala maminke a este mi kolega Holandan doniesol take krasne, co maju velmi zvlasnte kalisky, len tie musim este vysadit,priniesol mi ich neskoro.

@anicka.be no ano ale ja musim ladit so spalnou bo mame fialove steny a tak a neni pekne ked je to take kikirikave heh...a pri tej stene ta fialova najlepsie vynikne....