icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anjelicek26
15. apr 2013

@jankastubka - moji mali 62-ku v septembri a 68-ku na novy rok 😀 😀 Obe starsie deti su tiez junove 🙂

marilliana
15. apr 2013

Ahojte, len sa chcem opytat, boli sme dnes na ultrazvuku (33 t.t.) a vsetko ok len povedal doktor, ze mala ma trochu zvacseny zaludok. O dva tyzdne to bude este kontrolovat. Sice hovoril, ze to nic nemusi znamenat a aj predchadzajuce vysetrenia boli ok, ale nemate s tym skusenost? vdaka

misza1
15. apr 2013

tak konecne jsem se dockala telefonatu z kocarkoveho obchodu, ale ze kocarek bude az pristi tyden. pani prodavacka je uzasna🙂 kdyz jsme ho byli objednavat, tak jsme rekli ze na nej az tak nespechame, ze po velikonocich to bude ok a ona to vzala vazne a snazila se oddalit dodavku co nejpozdeji🙂 a pristi tyden uz je posledni termin za tu cenu🙂
no nevadi, aspon svokre nebude tak brzo doma zavazet😀

mariana1
15. apr 2013

Ahojte babky 🙂 tak ako vybavicku pre babo uz mate kupenu? Prave rozmyslam, kolko toho vlastne potrebujem 🙂 .Kolko ste toho kupovali?

anjelicek26
15. apr 2013

@mariana1 my sme nabytok objednali len vcera 😀 Veci drobne este nemame vobec, v podstate len oblecko mam pokupene, co uz... o dva tyzdne som na materskej a zacnem zhanat...

anjelicek26
15. apr 2013

@misza1 - my ideme po kocik v sobotu, tiez som vytesena ako leco 😀 Ja ho prasknem malemu do izby, ma ju obrovituuu, zatial mu tam nebude zavadzat 🙂

anjelicek26
15. apr 2013

@marilliana - to som este nepocula, mozno fakt len vela pila... uvidis o tie dva tyzdne, hlavne ziaden stres ;)

mariana1
15. apr 2013

@anjelicek26 ja este len pozeram aky nabytok by sa nam hodil, kociarik este ani neviem, chcela som s autovanickou, ale zvazujem co viac vyuzijem, a ci mi maly vojde v decembri do vanicky v zime . No a oblecenie uz sa chystam, ak nieco uvidim asi uz aj kupim ..lebo zacinm byt nespokojna

marilliana
15. apr 2013

@anjelicek26 no ved, clovek hned riesi, ze co a ako... doteraz to mala vzdy ok, dokonca dnes mala plny aj mechur a vycikala sa v priamom prenose... tak snad to bude ok....

anjelicek26
15. apr 2013

@mariana1 - mne sa maly narodil tri tyzdne skor, tak moc nespekulujem, tiez by som to chcela mat pokope a koncom maja spakovat uz len tasku do porodnice... my sme kupili icandy kocik, vyzera krasne, sa na neho trasiem na vikend 😵 😵 😵 Nabytok sme objednavali vcera, tak boh vie kedy dojde, aspon prbalovak by mal byt doma do tyzdna uz...

anjelicek26
15. apr 2013

@marilliana - urcite bude, mna pri prvych vzdy deptala ta "velka hlava" a pritom sa narodili s 32,5 a 33 cm obvodom hlavicky, takze uplne normalne, len ju maju gulatu a aj tretiemu predbieha hlavicka o takmer dva tyzdne a tentoraz to mam uplne na haku, je rovnaky ako surodenci a nevyzeraju, ze by mali velke hlavicky, len pri ciapkach to trosku vidno, ze kupujeme väcsie 😀 😀 😀

mariana1
15. apr 2013

@anjelicek26 No ten icandy je fakt pekny

slavka_a_maros
15. apr 2013

@anjelicek26 mne tiez na poslednom ultrazvuku vyslo, ze hlava je tabulkovo vacsia ako brusko (doktor na to nic nehovoril), ale asi to bude teda po mne, lebo ja mam velku gulatu hlavu 😀 vsetky capice su mi male. Tak si ma ukludnila, ze to snad nebude problem

misza1
15. apr 2013

@slavka_a_maros podle me to mereni je jen cca, muze dat ten kurzor o milimetr vedle a uz to vychazi jinak..
a kdyz to nema ten extremni rozdil- tusim se to i do papiru pise, ze se miminko narodilo s velkou hlavou, tak je to jedno.

kdybychom byli vsichni presne tabulkovi, tak vypadame jako v cine🙂

aaddeell
15. apr 2013

ahojte a prepacte ak vas nahodou otravujem, mam junoveho chlapceka 2011, chcem predat jeho vecicky za dobru cenu nechce sa mi to vsetko fotit do bazaru , nakolko je toho vela a niektore veci vobec nenosil, najlepsie by bolo osobne sa prist pozriet, ozvite sa mi do IP, som z Ruzinova (kedze prve mesiace babo iba lezi a moj Adamko rastol ako z vody vecicky su ako nove)

misza1
15. apr 2013

vcera me prekvapila jedna vec🙂
mm mi dal precist cast knihy psychologie... a pise se tam o vyvinu psychiky v prenatalnim veku, ta kniha je z nejakeho 199x roku a psali tam, ze je velmi dulezite, pro psych. vyvin ditete aby se hned po narozeni polozilo matce do luna nez se prestrihne pupecni snura, pak ze jak je vhodny porod do vody, protoze to neni takovy sok a o prvnim prilozeni k prsu matky...
nekteri super odbornici se ted ohani, jake jsou to novinky poslednich let a pritom je to vcelku stare🙂

aaddeell
15. apr 2013

este som zabudla napisat, ze vacsina veci je neutralna takze je to vhodne aj pre dievcatko aj pre chlapceka 😉

misza1
15. apr 2013

tehule, co je dnes s vami? to spite?😀
ja tu od rana ciham , at zabiju cas v praci a nic:( 🙂

silsil
15. apr 2013

@misza1 ja tiez v praci.. obcas aj robit musim.. som tu pred-posledny den, tak aj makat musim 😝

misza1
15. apr 2013

@silsil aha, tak to ti schvaluju🙂 ja jsem si porobila hned rano a ted nic, kocham se pohledem z okna, kraaasne tam je uz bych sla nekam na prochazku🙂

silsil
15. apr 2013

@misza1 ja tiez von oknom kukam.. krasne je tam, bola som uz n a kave cez obed.. teraz uz len fakt daco dorobim.. nech mam napoiradku veci.a.le aj tak som viac menej na nete..stiham vsetko 😝

misza1
15. apr 2013

@silsil vsak jsme zeny- multifunkcni🙂 nechci videt pristi tyden, to uz vsechno odevzdam nastupkyni a budu se tu asi jen koukat z okna a na net😀

silsil
15. apr 2013

@misza1 ja to tak uz robim asi niekolko tyzdov.a.genda podelena a uz len dohliadam na kolegyne 🙂 ale uz sa mi tu vazne nechce byt.. uz nech je piatok, napeciem kolac, odovzdam kluce a karticky, vypracem stol a bye bye 😀

willy_wonka
15. apr 2013

Tak zeny, z nemocnice doma..v noci mi zacalo strasne tvrdnut brusko, az ma stahovalo, potom taka jednorazova bolest do krizov(ale neskutocne neprijemna,uz viem, ze sa bez epi nepohnem)potom som zaspala, ale rano som pre istotu isla k dr. Pozrel ma, krcok ok, Samko je vysoko,nikam.sa netlaci, z monitoru vysledok ok. Verdikt? Oddych(da sa este viac?),a podla lekara som "viac tehotna" ako mi vychadza :D

misza1
15. apr 2013

@silsil ja uz bych to mela pomali nosit domu, jinak se neodstehuju🙂 hrnicku tu mam jako v cajovne, vselijake keksiky, suchare (jeste z dob pred tehu kdy jsem chtela hubnout😀), kvetiny... no budu mit co delat😀

misza1
15. apr 2013

@willy_wonka nebyli to poslicky? me zacinaji obcas takove tlaky do bricha od krizu, ale to jen tak 1-2x denne a jen na chvilenku.
no asi uz nesmis chodit ani na wc ani do sprchy🙂
takze nas opustis z junovek do majovek? ikdyz v tom maji to uz muze chytnout kteroukoliv z nas... (aaaa bojim seeee🙂)

willy_wonka
15. apr 2013

@misza1 ked ja neviem ako maju vyzerat poslickovia 🙂.mne to tiez netrvalo dlho, ale vyplasilo ma, ze v noci, vklude lezim azrazu brusko tvrde(ale vzdy mi stvrdlo len od pupka dole).a potom ta.bolest do krizov, aj mi do placu bolo...potom som sa prekotila na.druhy bok a preslo to, zaspala som. Tak ja viac menej som majovka vzhladom na.udajny TP 1.6.+ moje rizikove tehotenstvo. :-/

misza1
15. apr 2013

@willy_wonka vsak ani ja to nevim jak maji vypadat, vsak ani kontrakce nejsou u vsech stejne🙂 ale co jsem se docetla, ze rozdil mezi kontrakcemi a poslicky je ze poslicci jsou nepravidelne a pod teplou sprchou prejdou, pritom kontrakce jsou v pravidelnych intervalech a pod teplou sprchou se priblizis k porodu🙂

silsil
15. apr 2013

@willy_wonka alebo budes prva junovka a budes nam referovat co a ako 😝

silsil
15. apr 2013

@misza1 a ja nastastie stahujem moje veci iba o par poschodi vysie..moj manzel robi v tej istej budove, takze vsetky cajiky a zvyskove jedlo mu posuniem :D :D