icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

zuzka444
18. apr 2013

@lenka1989 ozaj este xi a nepresvitaju?

anicka.be
18. apr 2013

No kocky, clovek tu chvilu nieje a ja Vas nestiham docitat 😀 Konecne sa mi to podarilo.
Takze ja mam nove: postielka OBJ, ochranne hniezdo do postielky OBJ, komoda OBJ, koncom tyzdna ma prist zavinovacia perinka, vcera kupena podprsenka na kojenie a postolky (ortopedicke nohavicky) c. 1 a c. 2, nocnu koselu nemali na sklade moje cislo, tak cakam 🙂 Tohto mesiaca este objednam plienky a utierky.
Minule ste si pisali miery, takze moje: vyska 168cm, vaha 68,5kg, obvod bruska 103cm 😀
Planujete niektora pit caj z malinovej ostruziny? Ak ano od ktoreho TT?

misza1
18. apr 2013

@anicka.be sikovnica🙂 jakou komodu jsi objednavala?
ja chci ten caj pit, ale jeste jsem to nejak nezkoumla ze kdy to treba zacit pit🙂

anicka.be
18. apr 2013

@misza1 http://www.novynabytok.sk/komody-2/len-so-zasuv...
nechcela som s detskym motivom, a po presurfovani vsetkych moznych stranok, mi tato vyhovuje najviac, je dost hlboka, siroka a vysoka. Na vrch komody mam taky nadstavec, kde polozim prebalovaciu podlozku. Chcela som, aby bola hlavne vo svetlej farbe, ladila ku postielke, dveram a potom k ostatnemu nabytku 🙂

lenka1989
18. apr 2013

@zuzka444 tak na mna su velmi prijemne take fajne na leto nic sa nezapari 🙂))

lenka1989
18. apr 2013

@zuzka444 nie vobec nepresvitaju 🙂

zuzka444
18. apr 2013

@lenka1989 super xi xi..som.zvedava a ake mali farby?a ake si si kupila?ja dufam ze budu mat aj na moj velky zadok :D

misza1
18. apr 2013

@anicka.be pekna je ta komoda, my si ted davame nacenit, kolik by nas vysla na miru, protoze muj mm se rozhodl ze musi byt aspon 1,2m siroka🙂 no pevne verim, ze chudatko Osky nebude mitobleceni po krabicich... 😅
ja mam poradnu ve stredu, tak si pak poreferujeme, takto na rychlo na nete jsem mrkla a pisou ruzne od 34 do 37tt zacit pit 😒

lenka1989
18. apr 2013

@zuzka444 mali sive a cierne 🙂 tak ja som kupila cierne 🙂 nebudem ukazovat svoje faldy 🙂 hej velky zadok ty ved to pekne sa natiahne a mozes ist 🙂

zuzka444
18. apr 2013

@lenka1989 ja tiez chcem.cierne heh te su najlepsie xi xi..aj zuzuju postavu heh...heh keby si videla ake mam ja faldy heh...

lenka1989
18. apr 2013

@zuzka444 takze cierna je naj tej sa nevzdavajme 🙂 a to ze ide leto a to bude 🙂 este nemam strie snad tie uz ani nepridu alebo ma nepekne prekvapia ku koncu 🙂

zuzka444
18. apr 2013

@lenka1989 joooj.stastna to ty zena..ja ich mam snad vsade okrem bruska :/...a kremovala som.sa ako sa len dalo kks..uz od zaciatku.a to.som pribrala.13 kil a kamoska pribrala 25 kil a ani jedna stria...je to spravodlive?ale ja mam.taku pokozku ze dovidenia citlivu...u nas vsetky zeny v rodine mali strie pri tehotenstve..co.uz no...najviac ma stvu prsia te sa mi za mesiac zvacsili o 2 cisla cize to sa dalo cakat :/

lenka1989
18. apr 2013

@zuzka444 ja sa cudujem ze strie este nemam kedze moja mamka ich tiez mala a dost ale este nie je koniec cize mozu prist ,,, a tiez som sa natierala ale niekedy sa mi ani nechcelo tak som to nechala tak 🙂 ja som zatial pribrala 12 kil ale zase mam velmi suchu pokozku a inac sa ako mas v 30 tyzdni tehotenstva ? 🙂 a o mojich prsiach pomlcim 🙂 mne tiez dost narastli preto mi ani tak brusko poriadne nevidno lebo poslo to do nich 🙂

danielle
18. apr 2013

ahojte dievcata, vonku sa vycasilo konecneeeeeeeee, tak sme s krpcom vonku vzdy, ked sa da. 😀 zase vas budem musiet docitat dnes, 🙂 ale asi az vecer. v utorok som bola v poradni, nepribrala som od poslednej poradne vobec nic a to mam pocit, ze brucho mi rastie zo dna na den... 😕 drobcek je uz poriadny chlapisko, ma 2.162g v 32tt. 😀 fakt neviem, ako ho vytlacim... 🤐 😅 🙂 uz som si kupila aj tenky zupan do porodnice, kosele vyprate a vyzehlene, taska do porodnice zbalena, latkove plienky cakaju na pranie, detske vecicky oprate cakaju na zehlenie... 🙂 este potrebujem podprsenky na dojcenie, lebo tie starsie co mam su vhodne uz jedine na doma. a ako vyslo slniecko, presli mi aj depkove nalady a zase sa usmievam a tesim na drobceka... 🙂 tehulky, prajem kraaaaaasny slnieckovy den!!! 😀

janka_k
18. apr 2013

ahojte dievcata, dlhsie som tu nebola kvoli svadobnym pripravam, uz je konecne po, tak sa uz mozem sustredit znovu na tehulkovanie a pripravu na porod, zacinam mat stres ze nemam nic prestudovane a na ziadnej priprave som nebola 🙂

zuzka444
18. apr 2013

@lenka1989 ja si myslim ze ich mat nebudes uvidis 🙂...mozno.po.schudnuti sa robia aj ale to len malinko...aaale pohodicka sa citim len niekedy si.uz prajem jun 😀..napriklad vcera som.bola.skoro.cely den prec a dlho som.sedela tam mi tvrdlo brusko ale ako som.sa doma vystrela uz bolo.fajn aj v noci sa mi dobre spalo 🙂.a ty ako.v 34 tt?heh zavidim.ti.zachvilku pojdes 🙂.

leus10
18. apr 2013

@misza1,@anicka.be ja sa tiež chystám na ten čaj s malinových listov čítala som nå stránke rodinka tehotenstvo týžden po týždni myslím,že to bol 35 týžden 1 šalka denne,potom další týžden 2 šalky denne a postupne zvyšovať dávku max 1 l denne bolo tam niečo aj o detoxikácii organizmu a drobného výsipu na brušku vtedy treba ubrať jednu šálku denne Ale pozrite si to tam

misza1
18. apr 2013

@danielle tak to mas opravdu cvalika🙂 ale to se jeste muze zmenit, mozna to jen zle vypocitala🙂
kde jsi koupila tenky zupan?

@janka_k gratuluju🙂 jak to probihalo? vsechno podle predstav?

misza1
18. apr 2013

@leus10 nezkousela jsi to pri prvnim tehu? do 15:30 mam casu dost, jdu to studovat na nete🙂

slavka_a_maros
18. apr 2013

@misza1 teraz som zistila, ze ta ruzova biela podprsenka nie su rovnake. Ta biela sa mi nepaci:( pojdem vratit

janka_k
18. apr 2013

@danielle ty sa snazis, ja toto vsetko nechavam az po 34. ked budem doma. momentaln nebol este cas na balenie tasky a pranie veci 🙂

janka_k
18. apr 2013

@misza1 dakujem, ano vsetko podla predstav, my sme to mali iba take mini ale pekne 🙂

misza1
18. apr 2013

@slavka_a_maros v cem jsou jine?

misza1
18. apr 2013

:( me akorad psala mamina ze podprdy nemaji, ze je to totalne vybrakovane:(

willy_wonka
18. apr 2013

baby, vy ste sa z tej akcie v lidli zblaznili ? :D

leus10
18. apr 2013

@misza1 nie pri prvom tehu som nič neskúšala ani neštudovala Ken velkú knihu o matke a dietati myslím,že aj tam je ten čaj spomìnaný .prvý pôrod som zvládla v pohode ale už to bolo dávno na nič si už nepametám len viem že nå to že som vracala skoro celé tehu som ho zvládala avela lepšie ako teraz ,príliš info asi tiež nieje najlepšie ovela viac sa sledujem a stresujem Ale pôrodu sa nejak nebojím zvládla som to raz zvládnem to aj druhý len dúfam,že sa malá otočí cisársky moc nechcem

misza1
18. apr 2013

@willy_wonka Dobre ranko🙂
ja tu trpim v praci, vsude ctu jak dobre nakoupili... a ja prd, musim sedet v praci a drive jak v 5 se tam nedostanu, tak uz se mi neujdou ani prazdne obaly.

@leus10 je fakt ze cim si clovek vice cte a vyhledava, tim je vice vystresovany. tu velkou knihu o matce a diteti mam taky, tam si koukam hlavne obrazky, jak se co vyvyiji a jak roste🙂

slavka_a_maros
18. apr 2013

@willy_wonka ved musim mat aspon nejaku aktivitu, ked uz si prdim cele dni doma 😀 ale nie je to az take terno... Aj tie teplaky su take na doma skor

slavka_a_maros
18. apr 2013

@misza1 neboj, o moc si neprisla 🙂 no v tej bielej som vyzerala ako 60 rocna teta... A to mam zatial celkom pevne prsia 😀 iny strih maju.