icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

slavka_a_maros
18. apr 2013

Som zla matka... Vysmazany syr s hranolkami + kofola na obed 🤐 kde je moja snaha o zdravu vyzivu?

misza1
18. apr 2013

@slavka_a_maros tak aspon me to nebude mrzet. dneska nabehnu do mesta do butiku a udelam si radost, doufam ze budou mit moji velikost legin a nejakou peknou tuniku🙂 v ryflacich mi zacina byt vedro.

misza1
18. apr 2013

@slavka_a_maros ja strasne ujizdim na Radler pivu:( staci mi par loku a jsem ko, ale ta chut.... 😅

katuska54
18. apr 2013

@anicka.be Anicka ked budes vediet nejake info ohladom toho cajiku tak daj ich sem 🙂 teraz som citala tie ohlasy a skusim to aj ja,ked niektorym to pomohlo...
budem ti vdacna 🙂

anicka.be
18. apr 2013

@katuska54 Jasnacka 😎

slavka_a_maros
18. apr 2013

@misza1 radler ani nespominaj 😀 ale ved to ma len nejake 2%...

katuska54
18. apr 2013

@slavka_a_maros ja som mala vcera vecer o jedenastej chut na hranolky tak si ich dnes urobim 🙂

willy_wonka
18. apr 2013

@misza1 ranko.Miska, tebe kedy zacina MD, nejak to s tym pracovanim prehanas,nie?:D

@slavka_a_maros ja by som vedela aj o inych aktivitach...napr piect chlebik pre susedu a tak 🙂

slavka_a_maros
18. apr 2013

@katuska54 len si daj! 😀

leus10
18. apr 2013

@misza1 ano asi tak cítam už len rôzne rast žiadne príbehy a podobne ešte Ma zaujali tie homeopatiká v utorak mám dohodnutú prípravu na pôrod åk sestrička nebude,mať dovolenku tak sa na to chcem informovať pri prvej sa mi nechcelo spustit kojenie a naşa lekárka nám åoradila homeopatiká na tvorbu mlieka a zabralo kojili sme sa vyše dvs roky tak by som možno skúsila nejaké aj pri pôrode

willy_wonka
18. apr 2013

@katuska54 ahoj Katka, o akom caji je rec, aj ja chcem vediet :D

anicka.be
18. apr 2013

@slavka_a_maros @katuska54 ja uz mam za sebou 1L krupice 😀 a vcera vecer 6ks kiwi, len tak na jeden hlt 😅

slavka_a_maros
18. apr 2013

@willy_wonka jaj no javzdy zabudnem vecer zamiesat cesto...uplny alzheimer 🙂

katuska54
18. apr 2013

@willy_wonka caj z malinovych listov...
Anicka dala aj link tak prestuduj.

slavka_a_maros
18. apr 2013

Ale tie kvetinky vonku uz zacinaju fungovat 😖 asi si vyskrabkam oci z jamiek...

misza1
18. apr 2013

@slavka_a_maros diky dlouhodobe abstinenci se dokazu opit i z nealka piva🙂

@willy_wonka 2/5 a neprehanim, vsak uz tu cele dni nic nedelam🙂 teda krom konikovani a obcasneho zehleni pruseru za druhe..

anicka.be
18. apr 2013

@leus10 prosim Ta, daj potom info o homeo, ja nad nimi premyslam. Pred porodom chcem pit caj z malinovej ostruziny a po porode Arnica Montana, na rychle zotavenie.

katuska54
18. apr 2013

@anicka.be ja som si dnes kupila jablka a nektarinky...takze vecer bude ovocny salat s jogurtom 🙂

katuska54
18. apr 2013

hladam dobrovolnicku na ozehlenie cca 35 ks plienok 😀
hlaste sa 😀 😀 😀 😀 😀

misza1
18. apr 2013

@leus10 ak to pak hod info, cemukoli co by mi mohlo ulehcit porod se nebranim🙂 treba i placebo😀
@anicka.be aaaaa krupice, ja jsem vcera vecer porad snorila po kuchyni a spajze z bych si dala krupici, takovou namkovou ridkou s maslem, grankem a cukrem... ale mm me zakazdym nacapal, rekl cica nezer, tak jsem se na to vyflakla 😅 tak dneska budu muset vyuzit cas nez prijde z prace a udelat si ji 😀

anicka.be
18. apr 2013

@katuska54 mnam 😵

slavka_a_maros
18. apr 2013

@katuska54 plienky su v pohode 🙂 ja som nevedela tie mini oblecenia zehlit, to by som potrebovala taku mini zehlicku

willy_wonka
18. apr 2013

@katuska54 draha este k tomu pouceniu o epi, mama mi hovorila, ze to sedenie byva raz do tyzdna s anesteziologom...je to skupinkove sedenie,terminy su dopredu urcene...

misza1
18. apr 2013

@katuska54 pocuj, ale pampersy se nezehli😀

willy_wonka
18. apr 2013

@katuska54 jaj, to na ulahcenie porodu?🙂 tak ja asi take nepotrebujem :D

katuska54
18. apr 2013

@slavka_a_maros ale v tomto teple 😝 mne sa nechce potit nad rozpalenou zehlickou 😵

anicka.be
18. apr 2013

kocky, idem sa vyhriat na slniecko a na bezkofeinovu kavicku ku svagrinke, do skoreho pisania 😎

katuska54
18. apr 2013

@willy_wonka no a to mi teta do tel.nepovedala..mne povedala,ze je to kazdy den do 13:30..
ked pojdes na antolu nestavis sa tam to omrknut? mn sa tam nechce chodit dva krat 😠

misza1
18. apr 2013

@willy_wonka hrdinka🙂 ty uz mas rezervovanou davku drog (jako se psalo v tom clanku), co?🙂