icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

leus10
18. apr 2013

@anicka.be ja tiež tak uvažujem homeopatiká nå tvorbu mlieka už mám zbalené o tých ostatných moc neviem len po prvom pôrode sa mi zle stahovala maternica takže keby boli nejaké nå to chcela by som sa vyhnúť cisteniu a narkóze kôli kojeniu

katuska54
18. apr 2013

@anicka.be len sa vyhrej a uzi kaficko aj za nas 😎

katuska54
18. apr 2013

@misza1 tiez neviem naco mam tolko plienok 😒 a to uz jednu varku mam opranu a ozehlenu...
a pampersy su este origos zabalene 🙂 cakaju na tu malu ritulu 😀

katuska54
18. apr 2013

@willy_wonka asi? ja skusim vsetko...ja som uz zvyknuta na skusanie svetkeho mozneho 😵
ja som taky pokusny kralicek 😕
len aby som rodila rychlo a bezbolestne 😅

willy_wonka
18. apr 2013

@misza1 :D ani nie, ze hrdinka, len sa obavam, ze ked by som to zacala pit tak porodim po prvej salke..vzhladom na moj stav :D

@katuska54 jasne, prezistim to...

Prave som zjedla celu pizzu, uuuplne sama 🙂

misza1
18. apr 2013

@katuska54 ja jsem na tom podobne, v sobotu jsem si koupila 10ks -5barevne a 5 bile, jen jsem to donesla domu, mamina nasla jeste po nas, ze to treba jen vyprat na 90° a svagrova mi dala dalsi varku... no kdybych to vedela, tak skudlim penizky a nic nekupuju😀
ja mam zatim 1 balik pampersek, dneska chci jit do billy maji tam za 9,90E, tak si koupim jeste 1 balik c. 1 a jeden balik c. 2.

misza1
18. apr 2013

@willy_wonka pardon to me nenapadlo 😅

willy_wonka
18. apr 2013

@misza1 ach, to su tie bezproblemove tehulky :D nemyslia na mna :D

katuska54
18. apr 2013

@misza1 ja som bola vcera v Bille a pampers 1 tam neboli v akcii. iba tie vacsie.
aspon tu v Ba

katuska54
18. apr 2013

@willy_wonka dnes som si nateba spomenula ked som bola v tescu. chcela som kupit melon,ale bol taky bledy ako ja pred odpadnutim 😀
ty si mala pekny cerveny?

misza1
18. apr 2013

@willy_wonka ale ver mi ze si obcas vzpomenu, napriklad kdyz se vydam na prochazku, kterou bych mel problem ujit i netehu a ja se vyberu ted s pupkem jako slonice🙂 vzdycky me napadne, ze ci jsem to neprehnala a ci neskoncim v klubu skraceneho krcku🙂

@katuska54 hmmm tak to jsem zvedava co bude v dca, tam je ta billa takova opustena, tak mozna se jim to tam uslo🙂
v letaku pisou ruzne druhy, jak to tam nebude, tak se nas... a zavolam kamaradovi co dela managera v billa centrale co to maji za bordel.

kavaapalma
18. apr 2013

No akcia lidl tiez za mnou. Mam tu ruzovu kojaciu a tehu ciernu. Inak vybrakovane. Cela someste malemu teplaciky,co boli balene po 2ks,ale kde nic tu nic.

delica
18. apr 2013

@willy_wonka ja mam taky isty pocit z toho urychlovania a ulahcovania porodu :D jednoducho nech tam ten Richard ostane co najdlhsie, nic urychlovat a ulahcovat nejdem :D 😎

willy_wonka
18. apr 2013

@katuska54 nie je uplne cerveny, ale je cervensi ako bledsi:D dnes budem mat dalsi 🙂🙂🙂

@misza1 tak ja verim, ze v KSK nebudes skor ako o 6-7 tt 🙂

willy_wonka
18. apr 2013

@delica a tebe este predbezne nestanovili datum sekcie? ja drzim do 37 + 1 ,potom idem na nakupy!!!🙂

misza1
18. apr 2013

@willy_wonka tak vy uz mate i skratku🙂 kurnik, nez mi doslo co to KSK znamena😀

@delica ahojda, jak se citis? opalujes se aspon pres okno?

danielle
18. apr 2013

@misza1 tenky zupan som kupila u nas v Leviciach, ale urcite ho maju aj na nete, je to ten isty material ako nocne kosele. mali aj supravy s koselami na kojenie, ale ja uz kosele mam. Je to zn. VIENETTA SECRET
🙂 aha, tu som take nasla: http://www.danaeshop.sk/65-materske-nocne-kosel...

willy_wonka
18. apr 2013

@misza1 to som vymyslela, ked som ti pisala. Si dobra,ze ti to doslo :D

katuska54
18. apr 2013

misa plna zeleninoveho salatu a masko k tomu zjedene 😀 teraz tu fucim a mala so mnou 😀 trochu ma okopava...asi ju creva tlacia 😅 idem si lahnut a pospat...dnes som vstavala uz o osmej 😕

delica
18. apr 2013

@willy_wonka asi sa dohodneme buduci tyzden, ako idem na kontrolu. Dnes som hovorila muzovi, ze neviem ako sa budem predierat davmi ludi na 1.maja :D a on ze kam ja chcem íst :D. Sa mi snivalo, ze sme boli na takej nejakej ludovej oslave ako je jarmok alebo dni zela a ze som si tam kupila čerstvo robene mastne slane čipsy :D:D:D. Som dopadla, uz sa mi nesnivaju ani sexi sny, sniva sa mi len o jedle.

@misza1 sedela som na terase na slniecku chvilu 🙂 a pozorovala páriace sa električky

misza1
18. apr 2013

@danielle u vas to meli v obchode? bylo to tam za stejnou cenu?

@delica me se taky v poslednim case zdaji sny o jidle🙂 ale ty erotikus me jeste nepresli 😅 obcas doufam ze nemluvim ze spani, ne ze by tam byl jny chlap jako muj manzel, ale nekdy se sama hanbim co se mi zda😀
co je to elekticka? napada me akorad jiricka(tusim beloritka se tomu tady rika) nejak mi nesedi, ze by na zahori jezdily tramvaje a jeste se parily😀

lenka1989
18. apr 2013

@zuzka444 tak mozno ze este pojdem skor 🙂 mala uz ma hlavicku uplne dole od 30 tyzdna 🙂 tak to mozno pojde jednoducho 🙂 hoci sa aj dost bojim porodu ale sam doktor mi povedal, ze do 39 tyzdna ani nevydrzim .. brusko tvrdne aj mne a teraz uz dost casto , v noci sa zase vyspim niekedy ani nie .. neboj aj ty ochvilocku pojdes 😉

willy_wonka
18. apr 2013

@delica ani mi nepripominaj 1. maj, zrejme ostanem nevycmukana pod ceresnou :( na.zahorii este nekvitnu ceresne?

willy_wonka
18. apr 2013

@misza1 pariace elektricky :D

misza1
18. apr 2013

@willy_wonka dekuju, fuj radsi jsem mohla zustat v te predstave tech tramvaji.. tyto hrobariky nesnasim je to jako svab

delica
18. apr 2013

@willy_wonka ty si rychla, som isla uploadnut ten isty obrazok :D

willy_wonka
18. apr 2013

@delica a to som cez telefon :D

@misza1 ja som tiez posrata z chrobakov :D

willy_wonka
18. apr 2013

@delica a kedy ides buduci tyzden ku gyn? A uz si rozmyslala ci by si chcela radsej spinal alebo celkovu anest.?

delica
18. apr 2013

@willy_wonka neviem, my mame na dvore len tuje :D ale asi ne

misza1
18. apr 2013

@willy_wonka ja celkove cokoli ma vic jak 4 nohy nemusim.. a jak to ma 8, tak to je moje smrt... fuj jak me strepalo pri te predstave 🤐